Jump to content
GIGN Forum

Čīti!


^Ali^
 Share

Recommended Posts

  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Atceros, ka pirmais chiits mani bija kkaads gljukains WH! nospeeleeju battlee kkadu pusgadu ar vinju, tikai vienu reizi uzraavos, bet tajaa pashaa dienaa kad dabuuju banu miilji paluudzu adminam lai nonjem vinju! esmu ar cdhack visaados ljevos serveros speelejis! smile.gif

Link to comment
Share on other sites

kad bija saakums tad es nemaaceeju nevienu noshaut un taapeec ar 4iitiem rubaaju un tad dabuju banu uz 3 meenesiem kas bija atpuuta un tad turpinaaju bez ciitiem speeleet un tagad baigi labi sanaak 4.gif

Link to comment
Share on other sites

Ak jā neliels offtopic, bet nu nekas.

Šis atgadījās, kad biju cs 1.5 iesācis spēlēt jau kādu nepilnu nedēļu. Spēlēju kādā tur serverī mapi de_cbble. Sēdēju ar awp torņa augšā kā T. Un nez kā, bet es redzēju tos CT, kas nāca no labās malas. t.i. no C pa labi. CT nebija krāsas, viņi bija melni. Tādēļ sākumā nedaleca, kas tie ir. Tā lēnām aizvilku pricelu uz galvu vienam CT, kas stūrītī klusām kempoja. Tad nu nošāvu šamējo ar. Tas turpinājās kādus 3 roundus. Vislaik uz mani bļāva, ka man wh. Pats nesaprasdams, kas tas ir. Nodomāju, ka mani laikam smagi nodiršs, vai kas cits un aizgāju uz citu serveri. Vairāk tāds atgadījums nebija gadījies. Un nekāda veida cheatus pirms tam nebiju vel mēģinājis lietot.

Link to comment
Share on other sites

Maza jeega ar ciitiem spelet neuzkriitosi, jo tas trauce speleet un beigas tu spelee tikai sliktaak, ka vispar bez citiem.

Piemeram, nevar slegt ieksa wh, jo tad caur sienu var redzet pretinieku preciizi un reizi pa reizei sanak uzsaut pa vinu, pat ja vins ir aiz sienas un tev vinu nebutu jaredz! Tas ir tik uzkriitosi un tik viegli noraut banu! Protams, var ieslegt to debilo wh ar caurspidigam sienam, bet tad ta spele izskatas pec kaut kada futuristiska suuda.

Tatad, wh nevar sleegt iegsa, bet toties var slegt, lai paradas speletaja vaards. Tad tu vinu pasu neredzi, bet zini, kur vins ir un ar kadu ieroci. Ari aimvec noder, bet ja ta padoma, tad bez citiem tu spele uzmaniiigaak un daudz labak fragojas.

Vel ir taads noflash ciits un nosmoke. nosmoke gan var likt uz 1, jo to neviens tapat nerubii un visi jau saka, VINS IR PRO, VINS VAR REDZET CAUR DUMIEM, kaut gan patiesiba dumi smird un spele sak raustities.

noflash = 1 nevar likt, jo tas ir ljoti uzkritoshi, ja tevi apzlibina, bet tu tik maci talak.

norecoil = 1 ari nevar likt, jo ban garanteets pirmajas 5 min. Ta ari es GIGN noravu banu, jo man likas, ka visi vini ciito un isteniba vini arii ciito, bet admini doma, ka sie ir pro ar reakcijas laiku 0sekundes! MAUKAS!

Nu re, un vel ir aim. Aim ir VISS reaalaakais ciits. Tas gan paliidz speleet, bet diemzel cd hack aim ir uzkritos - uzreizu var redzet demkas, ka ir aim, bet drosvien ir ari citi citi ka ogc vai kas, kur nevar ta redzet, ka ir aims.

Ko es gribeju pateikt ir, ka citi isteniba smird un ka darek stabili spele ar citiem ka ari genz un orc un vel dazi. Vel es pateiksu, ka ja kadam ir autoshoot, tad tas ir VISS UBER REALAAKAIS, bet diemzel cd hack nav autoshot, tapec man nav sanacis izmeginat... sad.gif

Vel es gribu pateikt, ka sakara ar to, ka cd hack ir iesledzams/izsledzams, esmu gandriz 100% dros, ka visi, kas ir to ssudu meginajusi, tagad cd vieta laiz cd un spele cs un patiesiba gign varetu tikai paskatities, kuri nak gigna ar cd un kuri bez un uzreizu butu skaidrs, kuri ir citeri! Ta luk! smile.gif

Un ko vel es pateiksu ir, ka es necitoju, jo ar citiem man sanak sliktak spelet, ka bez un man patik cs nevis chiit s biggrin.gif. Piedevam ta huina, ka kaut kads citors darek kaut kur iet, un tad apgirezas un iet citur. Tjipa uzreizu uzkritosi, ka darek ir citors! wink.gif

Beefy wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Chiitojis esmu, kad tikko saku spelet cs un bija diezgan besiigi, ka vislaik tieku novaakts. Tas vel bija DOLES laikmets. Kad dabuju adminu dolee, tad arii beidzu izmantot paliigknifinjus, bet vispaar japiekriit te jau izskanejusham viedokli, ka ar 4iitiem ir daudz grutak nekaa bez, jo stress ir daudz lielaaks. Tagad wh parsvara izmantoju demo vai arii peetot kadu no spectiem.

Link to comment
Share on other sites

aj, tas bij jau sen, kaadus triis chetrus gadus atpakalj, laikaa, kad biju jau taa normaali iemaaciijies spelet cs un man vinsh bija kaartiigi piebesiijis. izdomaaju, no ko, ir tak jaaizmeeghina. tajaa laikaa bija taads cheating bums, ka bija daudzi serveri, kuraa lielaakaa dalja speletaju bija chiteri, taa arii speeleeju vinjos. bet es chiitoju cik bezkauniigi iespeejams, aimbots, autoshoot, wh, speedhack, karoch pilna pakete. tas apmeeram izpauzhas taa, tu kaut kur pastaigaajies un vienaa briidii, pat roku nepakustinot tu redzi, ka tu esi noshaavis 3 pretiniekus galvaa. bet bij interesanti, kad bija daudz chiteru, tad sacentaas, kursh bezkauniigaak chiito un mauc vairaak caur sienaam. katraa gadiijumaa, tas bija sen, lielaka dalja no jums vel tajaa laikaa nespeeleeja, un pec shis chiitoshanas es atkal atradu interesi cs`aa, un saku normaali spelet. kopsh ta laika, nav vairs sanacis pachiitot.

Link to comment
Share on other sites

Jap! biggrin.gif rr saka patiesibu. Vienigais interesantiigums spelejot ar ciitiem ir paradiit citiem "mikstajiem" citeriem, ka tu esi vana! Ta piemeram latnet server ar war3 vajadzeja pirkt magisko helmetu un likt aimbot vectoru uz 10. Tad saviens gaja kakla ne galva un tie dumjie citeri ar savu aim neko nevareja izdarit, jo visu laiku trapija galva un tad vini taa besijaas un kliedz un man taa raava nirga! biggrin.gif LOL

Btw, bukucis teica, ka citosana tikai liek stresot, bet sress nogalina. Tapec arii ar citiem cs neiet, jo tu mirsti no stresa! wink.gif

Beefy

Link to comment
Share on other sites

jaa es arii esmu no tiem kurs ir kaadu reizi pameeginaajis paspeeleet. neteiktu ka nepatik smile.gif bet garlaiciigi gan, jo tur nav ko domaat.

Bet ja godiigi, tad tagad arii kaadu reizi kaadaa serverii ieeju un pareecu(parasti eju serveros pret kuriem nav respekta, kaa piemeeram mandelee un citos)

Bet gign veidiigajos gan nemedzu to dariit, jo tur tauta ir normaala.(arii bagemu cienu)

Link to comment
Share on other sites

čītoju internetā tad kad čīti tikko parādījās. Cs.mic.lv beigās jau bija no 32 spēlētājiem kādi ~16 stabili čīteri. Toreiz bija tikai 3 veidu čīti - aims, wh un speedhacks. Spēle bija pat kaut cik godīga - šaudījos ar vienu čali caur sienu. Kad uzzināju par tādu nox, tad arī beidzu čītot. Spite gan vienreiz kad spēlēju uz viņas datora, slēdza man wh iekšā, bet ar to mēslu ir tik neinteresanti spēlēt ka bail, tāpēc uzreiz slēdzu ārā.

Sākumā vispār bija ideāli - nebija tādu lietu kā čīti un visi spēlēja kā mācēja. Varēji beigt karti ar 60:5 neviens tevi par čīteri nesauca.

a tagad... tādi kā beefs, kas spēlēt īsti nemāk, atrod kādu kas kaut ko māk un piesien viņam čītošanu, kas nebūtu tas trakākais, ja vien pats beefs nesajustos kā bruņinieks uz baltā zirga un pats nesāktu čītot ar ideju "OI KĀ ES VIŅAM ATRIEBŠOS". Vienkārši skumji.

Debīli ka tādus čītus vispār uztaisīja. Nevienam labāk viņus lietojot nav kļuvis, ja neskaita to čali norvēģijā kas lanā nokāsa naudu.

Link to comment
Share on other sites

jaa bet sen speeleeju ar 4iitiem bij taa ka biju baigi aizraavies ar cs tad man apnika ssii speele un lai buutu interesantaak saaku4itot biggrin.gif driiz vien nevienaa serverii netiku iekssaa domaajiet passi kapeec bet tagad esmu 10cms.gif un speeleeju bez 4itiem bet tikai kad nav ko dariit smile.gif gribu gign uzspeeleet bet nevar tikt iekssaa ja neesi reggistreets nu var vispaar bet smiliez.de_2469.gif reggistreejussies mani un izmet laukaa a es palieku zaban.gifbiggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

es pa blast3rs serveri bombiju.(agrāk tāds bija)

visu izārdiju ar wh+aimbotu. kādas 2h paspēlēju.

tad izbanoja un balle beigta(vairs nēsmu pieskāries)

vienreiz uz gigna gribēju palūrēt ar wh kautko.

iegāju specetate. paskatijos..... bija tīrs un tomēr noturējos pretī kārdinājumam uzspēlēt

ar wh, jo parasti vienmēr mans rezultāts ir 3:9 . dry.gif gribēju jau joinoties

terroriem, bet tad apdomāju sekas.....(kādas var notikt 4ītojot...) un izgāju no spēles.

p.s. diezgan interesants topiks(respekt tam, kas sāka)

var uzzināt par citu tumšajām pusēm thumbsup.gif

Edited by darker
Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu. Vakar vel pārmaiņu pēc iegāju CS, iekonektējos GIGN'ā. Pirmie četri raundi pa nullēm, un izdomāju ka jāiet pabombīt ar čītiem.

Liekas tā bija Ilva vai kaut kas tāds (laikam tomēr Ilva), kurā iegāju ar Cdhaku. Izslēdzu visus tos nožēlojamos sūdus (kā aims, antirekoils, aimvecs, plname un plweapon) un aidā.

Maybe tāpēc, ka man tīk spēles, kur visu var izdarīt pa kluso kā Splinter C. vai Hitmenis. Varbūt arī tāpēc bombiju ar WH pa kluso, nevis kā kaut kādā 'gaļas māšīna' ar visu on. 31.gif

Pēc 3 mapēm, kad pienāca gals maniem aizbildinājumiem, ka esmu prOOOOOO un visu uz skaņu, arī ātri metos ārā, jo sapratu 6as jau būs kicked. Un pirmo reizi mūžā arī paspēju aizbēgt. smile.gif

PS - ČĪĪĪĪĪĪTĪĪĪĪĪĪ SĀĀĀĀĀĀĀĀĀKSSSSS!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...