Jump to content
GIGN Forum

pirdiens

Mirstīgais
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pirdiens

  1. tu vnk biji nepareizi konverteejis no mp3 uz wav
  2. noteikti, ka probleema nav tajaa speech.ini, meklee vainu wav failaa. un ja arii tev tur kautkas nav pareizi, tad pasties iepriekseejos sii topica postus, tur tika teikts kaa jaaraksta viss info..
  3. vnk ieraksti kaadu web serveri (es iesaku appserv- viegli saprotams un eerts) ieraksti to tad www mapee iebaaz tos nokacaatos failus (template failus), peectam ej caur mozilla vai hz ko tu tur lieto, raksti savu ip vai localhost un reku tev buus template. Viss gatavs, vieniigi veel atliek tos failinjus paartaisiit kaa pasam tiik.
  4. paldies, gaidiisu kameer amxmodx.org saaks straadaat. a ko lieto GIGN serveris? amx_war?amx_match?
  5. nu hz, bet nevienu swds.dll nenem...psc..visu laiku raada par to jobnato c klasi...mosh kaads ir licis amx_war un zin kas pa probleemu?
  6. [es nemāku un vai obligāti vajag phpmyadmin lai izveidotu datubāzi?] Nee, phpmyadmin ir domaats lai atvieglotu tavu dziivi..
  7. liels paldies! sitas tak nav krieviski ne? (taa domaaju, ko vienaa failaa redzu krievu burtus...) EDIT: kad visu uzliku, bet serverii nevaru ieiet, laikam swds.dll vainiigs (kautko tur raksta par C klasi) Tam modam vaig speciaalu swds.dll? wtf?
  8. nu gan vaig buut gudram lai uzstaadiitu php-fusion...
  9. paslaik mekleeju amx_clanwar prieks amxmodx, dienas atpakal jau amxmodx.org straadaaja un tad jau nebuutu nekaadas probleemas dabuut sito mantu, bet paslaik webs ir down, un citur arii nevar dabuut (var, bet vieniigi prieks amxmod) tapeec ja kaadam ir tad pasakiet, mosh sarunaasim pa skype lai var man kaads atsuutiit..
  10. vnk panem AudioConvert. tajaa var visu labi izdariit un viegli izdariit to ko lil_netii teica, tikai suudiigi tas, ka taa dziesma peectam buus taada klusa...
  11. njaa...tagad mans wav failinjs aiznjem ~5mb, bet taapat neiet... psc...nesaprotu P.S. arii konverteeju veco dziesmu peec taviem parametriem un pameemu veelvienu un taapat nekas... EDIT: aa nee, viss ok viss iet, tikai kvalitaate gan taada pasvaka...
  12. nesaprotu...nekaadiigi neiet, pat paarveidoju uz wav un taapat...psc kaa tu vareeji palaist ...
  13. jaa ieliku, man jau skiet ka vajag wav, jo visas taas paareejaas ir wav un ja raksta tikai dziesmas nosaukumu, tad sanaak ka sis meklee peec wav...taa nevareetu buut?
  14. nop, nesuuda neiet..izdariiju visu.
  15. tai dziesmai gadiijumaa nevajag buut wav?
  16. paldies sitaa tas vareetu izskatiities? "NoFX" "spk \'MISC/03-nofx-seeing_double_at_the_triple_rock.mp3\'" "cd" "u" sitaa rakstot nesanaak...nekas neskat..
  17. es domaaju, ka ar sho tekstu tu gign`iesiem dirsaa neieliidiisi piekriitu tam (kuram avarataa tas kakis, aizmirsu kaads tur nick) vo sis rakstiija pilniigi pareizi!
  18. ee LiL_Netii kur saglabaajaas skanjas no speech.ini? kur te jaaraksta dziesmas atrasanaas vieta? "dziesma" "spk \'barney/nosir\'" "cd" "u" help
  19. pirdiens

    Čīti!

    jaa es arii esmu no tiem kurs ir kaadu reizi pameeginaajis paspeeleet. neteiktu ka nepatik bet garlaiciigi gan, jo tur nav ko domaat. Bet ja godiigi, tad tagad arii kaadu reizi kaadaa serverii ieeju un pareecu(parasti eju serveros pret kuriem nav respekta, kaa piemeeram mandelee un citos) Bet gign veidiigajos gan nemedzu to dariit, jo tur tauta ir normaala.(arii bagemu cienu)
  20. maveric tagad kruts...esmu redzeejis tavus vecos postus...pilniigs noobs
  21. tu stulbs esi vai kaa? izlasi kas rakstiits un tad te posto!
  22. yo niigaas Es vairs nekur nevaru atrast kur var nokacaat IPB forumu, agraak vinju veel lietoju...bet esmu aizmirsis! Tik atceros ka em^ bija ievietojis postu kuraa bija forumu downloadi un starpt tiem arii mans mekleetais... Kaads nevar pateikt kur dabuut? (nesakiet googlee lai mekleeju, googlee atrod tikai taas pa maksu) Help!
  23. ak tu jeezin.... panem DC++ nokacaa to failu un rauj laimiigs... domaa liidzi
×
×
  • Create New...