krish Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 aha, bad for ypur helth Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 AAAAAaaaaaaaau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Loti labas anglu valodas , pareizraxtiibas iemanas >D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 (edited) Loti labas anglu valodas , pareizraxtiibas iemanas >D nerunaasim par tavaam latviesu valodas kluudaam Edited May 26, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 LOL, ar kāju iesprūst grozā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 fokin yanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 nerunaasim par tavaam latviesu valodas kluudaam Jaa taa varetu buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 lol galvenais, ka parejiem 2iem dzhekinjiem tik jasmejas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 awwww MEDIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 shis tieshaam ir tik vecs, ka pat es biju vinju redzeejis. peec shii atgadiijuma varbuut vinji vairs ne4iitos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 lol, viņam bija jump-hack kad 1x (es noskatījos 3x) skatījos, tad likās, ka viņš to kāju salauza... skolā mums bija tādi sūdi uz kuriem varēja normāli augstu atsperties (tādi kurus uzliek, lai lektu pāri tam āzim, vai kā to figņu sauc, mož buks? LOL). vienā sporta stundā, kad učuks bija kkur aizslājis mēs pie viena no basīša groziem uzlikām to figņu un nereāli dankojām (precīzāk sakot es dankoju, jo es biju garākais un vēsi varēju aizlekt līdz stīpai, pārējie kko mīza, jo baidījās nokrist) un tad viens gudrītis, kas varēja uzlekt tikai tik augstu, lai ieķertos stīpā ar abām rokām izdomāja, ka viņš arī ietrieks no augšas. OK! džeks leca, ieķērās stīpā, bumba hz kkur aizlidoja un viņš nomaucās apmēram no 1.5-1.8m augstuma uz muguras... visi sākumā nevāji rēca, kad viņš piecēlās un viņam no ādas ārā spraucās ass, pārlauzts, asiņains kaula gabals, liekākai daļai tur laikam slikti palika. daži skrēja pie māsiņas, daži zvanīja atrajiem, a džeks mierīgi nāk turēdams roku, apsēžās un saka - izsauciet kāds ātros Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 šitie jau toč nečītos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 lol, viņam bija jump-hack kad 1x (es noskatījos 3x) skatījos, tad likās, ka viņš to kāju salauza... skolā mums bija tādi sūdi uz kuriem varēja normāli augstu atsperties (tādi kurus uzliek, lai lektu pāri tam āzim, vai kā to figņu sauc, mož buks? LOL). vienā sporta stundā, kad učuks bija kkur aizslājis mēs pie viena no basīša groziem uzlikām to figņu un nereāli dankojām (precīzāk sakot es dankoju, jo es biju garākais un vēsi varēju aizlekt līdz stīpai, pārējie kko mīza, jo baidījās nokrist) un tad viens gudrītis, kas varēja uzlekt tikai tik augstu, lai ieķertos stīpā ar abām rokām izdomāja, ka viņš arī ietrieks no augšas. OK! džeks leca, ieķērās stīpā, bumba hz kkur aizlidoja un viņš nomaucās apmēram no 1.5-1.8m augstuma uz muguras... visi sākumā nevāji rēca, kad viņš piecēlās un viņam no ādas ārā spraucās ass, pārlauzts, asiņains kaula gabals, liekākai daļai tur laikam slikti palika. daži skrēja pie māsiņas, daži zvanīja atrajiem, a džeks mierīgi nāk turēdams roku, apsēžās un saka - izsauciet kāds ātros Pag, pag, tu nedirs? Džekam tiešām NO MUGURAS izlūza kauls? OMG, kā viņš varēja pakustēties? ĀĀAaaa, vo tas ir omg vnk! Wiii katra vingrotāja murgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 pretiigi - un arii tas ko slowhands uzrakstiija ir pretiigi. un cik saprotu peec teikuma, tad taa lauztaa vinjam bija roka, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 slow hands teikšu kā ir. Man jau lasot palika mazliet šķebīgi. Baismīgi nepatīk asinis (izņemot savējām) un tādi murgi ko tu tur stāstiji. Šodien ar draugu strādājām un frends nejauši pirkstus ielaiada gaisa ventilātorā. ( tie kuri ir ar kāju un stāv uz zemes ) Džekam normāli sašķēla ādu un asinis bija nepajokam, un man jau no tā slikti palika. + Kad viņš sāka tās asinis spiest ārā vel vairāk un bāzt man sejā, es jau taisijos viņu slānīt. Es pat nevaru iedomāties kas būtu ja būtu to dankotāju redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 jā, viņš roku salauza - vaļējais lūzums. vienmēr biju prātojis kā izskatās vaļējais lūzums un toreiz es redzēju kā tas izskatās dzīvē, nepatīkams skats Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Tur mani pirmo būtu pie māsiņas veduši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 riba Tev pazīstama situacija, nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 slowik, ehh, brr pretigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 27, 2006 Author Report Share Posted May 27, 2006 bļje slowik es izlasīju man tik pretīgi palika! psc neraksti te tādu sūdu, ja raksti tad uzliec "varning līdz 12 gadiem neiesakam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 kapenju staastinji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now