krish Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 par "interese(e)" es vairs neko neteikshu, jo pats labi saproti, ka piesienies pie siikumiem. es arii piesienos pie siikumiem. bet, cik saprotu, tu nevari uzrakstiit postu BEZ piepishanaas vienalga kam izsaku tev līdzjūtību mēģini pamanīt atšķirību starp piesiešanos sīkumiem un baigi tēvīgo nolikšanu (tu) un piesiešanos tāda losīša poustam, kā tu, kursh piesienas beztolkā citu tekstiem un tēlo baigo speciālistu, bet vienlaicīgi pats iebrauc auzās ar savu gramatiku un par to atdarināšanu tu arī smagi iebrauci auzās. Protams gadās, ka cilvēki grib līdzināties kādam, kas ir jūtami inteleģentāks par viņiem, bet tā nav atdarināšana. Nē tas ir progress un par dragiem runājot es jau neko, bet man viens draugs teica, ka esot forši spēlēt, kad sapīpējās zaļo pūķi āā un vēl. nemāci cilvekiem ko un kad poustot šī ir spam sadaļa un galējā gadījumā ar to tiks galā moderatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 tas ir raksturiigs ljoooti daudziem. taada veidu sarkasmu lieto tuukstoshiem cilveeku. ps: tu gadiijumaa kaut kur pa kluso nepieluudz macho? pieluudzu. tikai man nav vinja foto - varbuut tu vari paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 un par dragiem runājot es jau neko, bet man viens draugs teica, ka esot forši spēlēt, kad sapīpējās zaļo pūķi āā un vēl. nemāci cilvekiem ko un kad poustot šī ir spam sadaļa un galējā gadījumā ar to tiks galā moderatori vareeji ar to saakt. bet tu saaki ar "zavalji jebalu". uz ielas tu taapat runaa? un vispaar es nevienam veel neko uzbraucoshu nebiju pateicis, kad mani saaka saukt par idiotu u.s.w. bet nejuutos aizskarts, jo viss forums ir balstiits uz apdirshanu (saakot ar faqiem).tieshi taapeec te ir interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 smailijam saulenes, jo acis sarkanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 (edited) Taadu dziivesveiu=du dziivo lunji , es saprotu iedzert , uzpiipeet bet anfitamiins , Zaljais veel normaali , Bet taalaak iet ir stuulbi ! TAADUS SUUDUS NELIETOJU !!!!!!!!!!!!!!1 Edited May 17, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 visiem klepotaajiem - ja IR ko teikt tad shis quote ir piemeers, ja nav tad pakluseejiet. nah kult suudus bez vajadziibas. iisti nesapratu .. atbildeeju uz tavu jautaajumu, bet tu laikam biji dragu iespaidaa un neatcereejies, ko jautaaji .. tatad "1st vai juus (kas lasa sho topic) lietojat narkotikas?" Atbilde jau sniegta manaa otrajaa teikumaa "Tatad neesmu lietojis narkotikas" Un tu gribi teikt, ka tas nava par teemu ... pie tam ja 6eit saakas apdir6ana, tad negribu tajaa piedaliities un iesaku klapeet 6ito ciet, jo peedeejie posti - nu pilniigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 iisti nesapratu .. atbildeeju uz tavu jautaajumu, bet tu laikam biji dragu iespaidaa un neatcereejies, ko jautaaji .. tatad "1st vai juus (kas lasa sho topic) lietojat narkotikas?" Atbilde jau sniegta manaa otrajaa teikumaa "Tatad neesmu lietojis narkotikas" Un tu gribi teikt, ka tas nava par teemu ... pie tam ja 6eit saakas apdir6ana, tad negribu tajaa piedaliities un iesaku klapeet 6ito ciet, jo peedeejie posti - nu pilniigs es tieshi gribeeju pateikt, ka tavs posts vieniigais bija pa teemu. paldies tev par to. tikai naakishreiz pacenties iedziljinaaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 un par dragiem runājot es jau neko, bet man viens draugs teica, ka esot forši spēlēt, kad sapīpējās zaļo pūķi ja ir laba manta tev visi liekas pretinieki un dazkart sienas un stabi ari tiek apstradati Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 baac ieraugot topika nosaukumu nodomaaju, ka te runa par dragrace'iem klaasies bet izraadaas, te kaads nesmuki latviskojis vaardu "drugs" ;o. ehm narkotikas nelietoju un tuvaakajaa laikaa arii nedomaaju. kam taads suuds vajadziigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Tas ka kādam ir ielikta avatarī kaut kāda bilde (kur ir uzīmētas narkotiskās vielas), tas nenozīmē ka viņš viņas izmanto. Cilvēki uz ielām arī staigā ar krekliem uz kuriem ir Marihuānas lapiņa tas padara viņus par "narikiem" ? Tas ka es klausos mūziku kur piemin narkotiskās vielas, tas nozīmē ka es viņas lietoju ? Un vispār neesu pamanijis nevienam avatarī "narkotiskās vielas" āaa jā lietoju steroīdus, lai stiprāk varu nospiest peles pogu + piedod par ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 par "interese(e)" es vairs neko neteikshu, jo pats labi saproti, ka piesienies pie siikumiem. es arii piesienos pie siikumiem. bet, cik saprotu, tu nevari uzrakstiit postu BEZ piepishanaas vienalga kam Es jau ievēroju, ka visi piefiksē, ka tu nonāc pretrunās pats ar sevi, jo, redzēdams, ka man ir taisnība, tu atmazgājies sakot, ka es piesienos, lai gan pats entajos postos tieši to esi darījis. un es nezināju ka esmu rezervējis tiesības vienīgais lamāties un izmantot sarkasmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 atbildot uz 1. topiku, varu teikt, ka pats pārsvarā spēlēju sapīpējies marihuānu. Kas mainās? Man liekas, ka nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 19, 2006 Author Report Share Posted May 19, 2006 atbildot uz 1. topiku, varu teikt, ka pats pārsvarā spēlēju sapīpējies marihuānu. Kas mainās? Man liekas, ka nekas. tad jau nebuushu kljuudijies, ka ir cilveeki, kam patiik apkuurienaa geimot. tikai daudzi to neveelas publiskot un tas ir pashsaprotami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 19, 2006 Author Report Share Posted May 19, 2006 Tas ka kādam ir ielikta avatarī kaut kāda bilde (kur ir uzīmētas narkotiskās vielas), tas nenozīmē ka viņš viņas izmanto. Cilvēki uz ielām arī staigā ar krekliem uz kuriem ir Marihuānas lapiņa tas padara viņus par "narikiem" ? Tas ka es klausos mūziku kur piemin narkotiskās vielas, tas nozīmē ka es viņas lietoju ? Un vispār neesu pamanijis nevienam avatarī "narkotiskās vielas" āaa jā lietoju steroīdus, lai stiprāk varu nospiest peles pogu + piedod par ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdām. muuzika, kuraa piemineetas narkotikas nenoraada uz to, ka taas pateereetaajs arii lieto. bet cilveeki, kam narkotiku simboli ir uz apgjeerba, avataros u.s.w., lielaakoties buus kaadreiz saskaarushies ar "vielaam". mazaakaa dalja gados jaunas (liidz 30) sabiedriibas ir narkotiku noliedzeeji, apmeeram tik pat liela dalja taas lieto regulaari. Atlikushajiem, kuru ir daudz vairaak, nekaa abas mineetaas kategorijas, narkotikas ir lietojushi. To pieraada aptaujas. Turklaat jaanjem veeraa, ka cilveeki ne vienmeer veelas atklaat shaada veida paradumus. p.s. vareetu ieviest smailiju ar kaasi zobos. apgreidojot sho te: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 p.s. vareetu ieviest smailiju ar kaasi zobos. apgreidojot sho te: reku kaasim-liidziigs (nakamreiz ieskaties "Show all" mo6k atradiisi, ko mekleeji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 atvainojos par offtopicu, bet es nevareeju notureeties un nepajautaat, kaapeec Tu, shtepseletaj, lieto saiisinaajumu "u.s.w." (starpcitu vai tad "und so weiter" parasti nesaiisina kaa "usw.") ? vai tad latvieshu valodaa nav atbilstosha saiisinaajuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 atvainojos par offtopicu, bet es nevareeju notureeties un nepajautaat, kaapeec Tu, shtepseletaj, lieto saiisinaajumu "u.s.w." (starpcitu vai tad "und so weiter" parasti nesaiisina kaa "usw.") ? vai tad latvieshu valodaa nav atbilstosha saiisinaajuma? tev taisniiba, bet u.s.w. sarakstee lieto, ja grib to uzsveert - pasaki "und so weiter" aatri - kaa parasti un pasaki to pashu iipashi uzsverot katru vaardu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 tev taisniiba, bet u.s.w. sarakstee lieto, ja grib to uzsveert - pasaki "und so weiter" aatri - kaa parasti un pasaki to pashu iipashi uzsverot katru vaardu. bet Tu taa arii nepateici, kaapeec Tev shis saiisinaajums ir jaalieto vaaciski nevis latviski? p.s veelreiz atvainojos par offtopicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtepseletajs Posted May 21, 2006 Author Report Share Posted May 21, 2006 bet Tu taa arii nepateici, kaapeec Tev shis saiisinaajums ir jaalieto vaaciski nevis latviski? p.s veelreiz atvainojos par offtopicu es "pieduros" no vaacu valodas. piemeeram, veejjaka vaaciski ir "Anorak", bet izpletnjleeceejs ir "Fallschirmjager". un teikumu konstrukcijas "prosto ubivajet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now