Jump to content
GIGN Forum

shtepseletajs

Mirstīgais
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

shtepseletajs's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. es "pieduros" no vaacu valodas. piemeeram, veejjaka vaaciski ir "Anorak", bet izpletnjleeceejs ir "Fallschirmjager". un teikumu konstrukcijas "prosto ubivajet"
  2. tev taisniiba, bet u.s.w. sarakstee lieto, ja grib to uzsveert - pasaki "und so weiter" aatri - kaa parasti un pasaki to pashu iipashi uzsverot katru vaardu.
  3. muuzika, kuraa piemineetas narkotikas nenoraada uz to, ka taas pateereetaajs arii lieto. bet cilveeki, kam narkotiku simboli ir uz apgjeerba, avataros u.s.w., lielaakoties buus kaadreiz saskaarushies ar "vielaam". mazaakaa dalja gados jaunas (liidz 30) sabiedriibas ir narkotiku noliedzeeji, apmeeram tik pat liela dalja taas lieto regulaari. Atlikushajiem, kuru ir daudz vairaak, nekaa abas mineetaas kategorijas, narkotikas ir lietojushi. To pieraada aptaujas. Turklaat jaanjem veeraa, ka cilveeki ne vienmeer veelas atklaat shaada veida paradumus. p.s. vareetu ieviest smailiju ar kaasi zobos. apgreidojot sho te:
  4. tad jau nebuushu kljuudijies, ka ir cilveeki, kam patiik apkuurienaa geimot. tikai daudzi to neveelas publiskot un tas ir pashsaprotami.
  5. es tieshi gribeeju pateikt, ka tavs posts vieniigais bija pa teemu. paldies tev par to. tikai naakishreiz pacenties iedziljinaaties.
  6. smailijam saulenes, jo acis sarkanas?
  7. vareeji ar to saakt. bet tu saaki ar "zavalji jebalu". uz ielas tu taapat runaa? un vispaar es nevienam veel neko uzbraucoshu nebiju pateicis, kad mani saaka saukt par idiotu u.s.w. bet nejuutos aizskarts, jo viss forums ir balstiits uz apdirshanu (saakot ar faqiem).tieshi taapeec te ir interesanti.
  8. pieluudzu. tikai man nav vinja foto - varbuut tu vari paliidzeet?
  9. pareizi tu saki "grib uzrakstiit". bet nesanaak. meegjina atdarinaat, lietojot liidziigu sarkasmu un ironiju, kaa macho, nekautreejoties gaazh MATu lielaa daudzumaa, kas ir raksturiigs macho, vienkaarshi dirsh virsuu pa taisno - pa teemu vai ne pa teemu - arii raksturiigi macho.
  10. par "interese(e)" es vairs neko neteikshu, jo pats labi saproti, ka piesienies pie siikumiem. es arii piesienos pie siikumiem. bet, cik saprotu, tu nevari uzrakstiit postu BEZ piepishanaas vienalga kam shajaa topikaa tevi atdarina beefs un moby. un tas, kas 1. reply iedeva. palasi tos postus. piem. moby citviet dirsh pavisam pieklaajiigi - bija iespaids, ka vinsh nekad nav lietojis necenzeetus vaardus. bet sheit "taads ganga bratella aizpagaashnedeeljnozonasizlaidaparlabuuzvediibu
  11. robijs viljamss teica: "mana laimiigaakaa diena muuzhaa bija taa, kad es 1mo reizi pameegjinaaju extasy, peec tam, jaaatziist, es gandriiz nomiru". to vinsh teica, kad bija aarsteejies no atkariibas. tikai nedomaajiet, ka es esmu RW fans. taapeec jau cilveeki pateeree narkotikas, jo taas dod forshas sajuutas, bet probleemas, ko taas rada ir milziigas. taapeec nah meegjinaat amfetamiinu, ja liidz shim neesi to dariijis.
  12. 1. par "interesee" - kljuuda bija raksturiigi iztruukstoshais burts "e". pilniigi vienalga kaada galotne. 2. atdarina gan - tu palasi taa ciitiigaak. man, veerteejot no malas, taa skjiet - es iepostoshu paaris piemeerus. pamekleeshu labaakos. un par tiinju probleemaam es tev izteicu atziniibu - droshi vien kaudzeem esi taadas sanjeemis. bet arii es izmantoju izdeviibu. 3. var atbildeet kaa shveiks: "nee - dzeru tikai rumu" var atbildeet "narkotikas nogalina" var atbildeet "ir pieduroshi speeleet cs apkuurienaa, tikai jaaatrod kaads nuubserveris, lai buutu arii fragi" var atbildeet "shad tad nedeeljas nogalee apeedu kaadu ripuli, bet cs nekaadaa gadiijumaa tad nespeeleeju". tad speeleeju GTA godmodee, jo tur kriminaalaaka vide un neviens nebano par chiitiem. var atbildeet "uzseedos uz adatas, jo csaa mani visu laiku novaac ar scout" var teikt arii "jaa" un arii "nee"
  13. vai tad par narkotikaam nedriikst runaat? varbuut es rakstu diplomdarbu par datoratkariibu, narkoatkariibu un sho abu atkariibu hibriidu. tagad vareeshu mieriigi teikt, ka narkodatoratkariibas hibriids nepastaav vai arii pastaav ljoti retos gadiijumos. vairaak par 20 reply, bet tikai 1 (viens) normaals. AMD
  14. 1. ir vaards "interese" un "interesē". 1.1. ok - tur ir divi "r", bet tu neesi tik stulbs, lai nesaprastu, ka tas nav nezinaashanas, bet neuzmaniibas deelj. 2. ja uzmaniigi palasiisi - sapratiisi, kaapeec uzbraucu par gramatiku. tas bija tikai iemesls. 3. un es nebuut nedomaaju, ka te kaads lieto narkotikas, lai LABAAK speeleetu cs. es jautaaju vai kaads, kas lasa sho forumu (tie paarsvaraa speelee datorspeeles) lieto narkotikas, jo, kaa jau teicu, sheit atseviskjos avataros, nikos, parakstu bildees un citur paaraadaas kaashi, marihuaanas lapas u.s.w. kaut vai uz taa Abramsa, kas tikko iepostoja kaut ko stulbu par jebalu. 4. tajos labajos postos es neesmu iedziljinaajies, bet tiinju probleemas gan lasiiju. vispirms reecu es, tad viss kabinets, veelaak jau viss birojs. tachu tagad cilveeki shitajaa forumaa censhas tevi atdarinaat un tas spiid cauri un ir smiekliigi. tu to vareetu vinjiem ieskaidrot. jo vinji - droshi vien, kaa tu pats - citos neklausaas.
  15. vai tagad juuties labaak?
×
×
  • Create New...