Drumais Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 visu izdariiju kaanaakas viss takaa iet ieeju cs panjemu karti a shis never valjaa takaa es cancel buutu uzspiedis. kas par probleemu vareetu buut . es veel pie karteem paskatiijos tur takaa taa karte ir, bet vinja nau taada kaa paareejaaas kadas ir parejas un kada ir taveja paskaidro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 visu izdariiju kaanaakas viss takaa iet ieeju cs panjemu karti a shis never valjaa takaa es cancel buutu uzspiedis. kas par probleemu vareetu buut . es veel pie karteem paskatiijos tur takaa taa karte ir, bet vinja nau taada kaa paareejaaas Acīmredzot neizdarīji gan, jo neiet! Un kas ir ar tām pārējam? Viņas lielākas/mazākas izmērā nekā tava? Cita atšķirība nevarētu būt, vismaz ne tāda ko tu viegli pamanītu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armis00 Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 uztaissiiju to mapi caur cipa expert un aizgaaja bet man ir viens jautājums : kā logu uztaisīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=7412 vai arī sāc ar angļu valodu draudzēties un pajautā tantei gūglei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackman Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) esu visu izdarijis kaa teikts!!!! eju CS ieksaa bet pie new games man tas mapes neparadas!!!(nuprotams mana map!!!) Edited November 7, 2006 by Blackman Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 odish man viena probl!!1 es esmu visu izdariijis un tad spiezu pat no tas programmas man ta map ie t bet kad Export to .Map un Export again un ielieku cstrike/maps tos failus vijni counterstrike neparaadas pie newgames~~~ Ārprāts kur var izrat tādu debīlu domo ka jāliek map fails cstrike/mapes .Vnk paņem bsp failu un pārliec uz cstrike/maps nu 4ista tu esi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackman Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ārprāts kur var izrat tādu debīlu domo ka jāliek map fails cstrike/mapes .Vnk paņem bsp failu un pārliec uz cstrike/maps nu 4ista tu esi!!! drizaaak jau tu esi taads !!!! es jau taa izdariiju!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 drizaaak jau tu esi taads !!!! es jau taa izdariiju!!!! Ta bļeģ nevaig taisīt spamu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zingmars Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 normaali... karochi izdariiju visu pareizi, mapei errorus nekaadus nemetaa aaraa, saaku testeet, labi, shait varu, nopirkt itemus (kautkaa) varu, bet... kapeec es nevaru paiet? meegjinu kautkur aiziet nevar, staavu tikai uz vietas. plzz help... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 normaali... karochi izdariiju visu pareizi, mapei errorus nekaadus nemetaa aaraa, saaku testeet, labi, shait varu, nopirkt itemus (kautkaa) varu, bet... kapeec es nevaru paiet? meegjinu kautkur aiziet nevar, staavu tikai uz vietas. plzz help... Pasties vai neesi sevi ielicis kādā brushā(solidā) iekšā, nu piem. zemē. Kaut vai tikai daļēji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 mazs jautajums! ka uzlikt function? kur arodas function izveele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 mazs jautajums! ka uzlikt function? kur arodas function izveele? nav tāda function izvēlne ir tikai entity un brush entity func_... var iedot brush entity - tas ir tu uztaisi brush'u vai vairākus, to(s) iezīmē(select) un "tie to entity"(Ctrl+T) parastais entity ir tas ko uztaisa ar entity tool (Shift+E) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 a man vispār neit Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 es uzspiežu compile, itkaa visam izziet cauri apmeram 1 sekundē, iemet mani spēlē, un izmet ārā.. wtf? un maps folderii man nav .bsp fails tikai .map fails.. kapēc tā? errori itkaa nav tikai šis - Unknown option "Editor\tools\hlrad.exe" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 nesi sakonfigurejis kaa naakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 es uzspiežu compile, itkaa visam izziet cauri apmeram 1 sekundē, iemet mani spēlē, un izmet ārā.. wtf? un maps folderii man nav .bsp fails tikai .map fails.. kapēc tā? errori itkaa nav tikai šis - Unknown option "Editor\tools\hlrad.exe" tieši RAD ir pēdējais tools kurš darbojas kompilācijā! tapēc nav brīnums ka nav BSP jo tieši tad to izveido. pieliec opšenos to RAD, tāpat kā tools priekš CSG, BSP un VIS tev tur jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 es jau pieliku.. sakumaa meginaju ar defaulto to compileri pectam meignaju ar ZHLT bet taspats.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 oO.. problema bija taa ka vinam nepatika atstarpes direktorija.. nu tad nu es nomainiju fodlera nosaukumu uz vhe un ieliku C:/ nevis program files un parmainiju direktorijas konfigaa un aizgaja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 problema bija taa ka vinam nepatika atstarpes direktorija.. jā tā ir problēma kas pastāv daudzām windows programmām... man viss ir mapē "hammer" un tapēc tādi gļuki nekad nav bijuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Man viss stāv D:\games\Valve Hammer Editor (ar atstarpēm) un nav nekādu problēmu. kompilēšanas secība ir: csg (aprēķina ar tekstūrām saistītas lietas) bsp (aprēķina kartes objektu ģeometriju ) parasti šeit atrod tā saucamos LEAK un vis un rad tiek automatiski atslēgti. vis rad bsp fails tiek izveidots jau otrajā stadijā, bet vis un rad to papildina ar gaismu un ēnu kalkulācijām. Es advancetajā kompilācijas logā parasti atslēdzu vis un rad, lai varētu ātri uzkompilēt karti un apskatīt spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhomie Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Man kautkas neštimmē. Man rāda: The command failed. Windows report the error: "The system cannot find the file specified" Do you want continue? Yes No Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Tev Vispar Kautkas ir tur uztaisiits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now