SuperRembo Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 (edited) Varetu kads pateikt kur ir logu tekstura, ka caurspidigi stiklveidigi Es izmeklejos neatradu, kaut gan zinu ka jabut Em pec si log faila es ka saprotu es max cik gribu visu nevaru taisit cs_r11v.log Edited May 29, 2006 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Tekstūras kaut kādas "glass..." laikam bija. A caurspīdību vēl atsevišķi jāliek. Puis, tev šoreiz nāksies doties googlē, jo man nav ne mazākās vēlmes tagad arī to aprakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Tekstūras kaut kādas "glass..." laikam bija. A caurspīdību vēl atsevišķi jāliek. Puis, tev šoreiz nāksies doties googlē, jo man nav ne mazākās vēlmes tagad arī to aprakstīt. uzliec func_wall 3fx ammout 100 lai buutu caurspiidiigas bet ja gribi lai vareetu sashaut liec func_breakable fx amount 100 un strenght cik gribi la tas zturiigss buutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
araabs Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) Uzliec glass tekstuuru , taalaak uzspied uz to un nospied CTRL+T atrody func_breakable (lai vinjus vareetu izskjaidiit) un tur atrodi (neatceros kaa sauc) 1-225 kkas uz to pusi buus , tad uzliec uz 50 - idjealjno buus! Googlaa ja tu domaa kko taadu mekleet - labu veiksmi! Edited June 8, 2006 by araabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now