Jump to content
GIGN Forum

Cs Map With Hammer

Recommended Posts

Mana pirmaa cs mape ar progu Hammer editor. Uz aatro uzmeikoju intereses peec. Tikai man mapee var speleet 2 cilveeki. Nezinu kapee taa. Ja kaads zin tad var izlabot. Pievienoju nekompileetu uz bsp mapi. VNK lai var izlabot. VNk uzliku serverii mapi bet 2 tikai vareeja speeleet. Citi netika kochaa nevienaa. Gan jau zinaasiet kutr jaaliek tie faili ko pievienoju

"Valve Hammer Editor/maps"

maps.zip

Mana pirmaa cs mape ar progu Hammer editor. Uz aatro uzmeikoju intereses peec. Tikai man mapee var speleet 2 cilveeki. Nezinu kapee taa. Ja kaads zin tad var izlabot. Pievienoju nekompileetu uz bsp mapi. VNK lai var izlabot. VNk uzliku serverii mapi bet 2 tikai vareeja speeleet. Citi netika kochaa nevienaa. Gan jau zinaasiet kutr jaaliek tie faili ko pievienoju

eu vai nevar pateikt kaa uztaisiit mapi par bsp? es nez kaa jaataisa bet domaaju ka taa : spiezham RUN>ieseivojam kautkur>izveelamies lai nav off nekur un spezham ok > tad izlec teksta documents tikai nezinu kur paraadaas bsp vai arii kaut kas nav pareizi!! smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif

tieshi jaaliek off jeb no un tad expert un tad izveelie counter strike un tad go wacko.gif

ljolj laugh.gif nezinu, kā to neievēroju biggrin.gif . Tomēr vispār, vai neatrastos kāds konsultants, kas nedaudz varētu palīdzēt mapju taisīšana. t.i. izzināt dažas lietas piemēram, kā uzlikt debesis trepes,etc.

es maaku debesis tikai nemaauk riikoties ar mapes kompileeshanu vai kaads to nevareetu iemaaciits?!! stfu.gifstfu.gif

Par to 2 spēlētāju problēmu: vnk ieliec vairākus info_player_start un info_player_deathmach, nevis tikai pa vienam no katra.

Infa par mapju taisīšanu piemēram šeit un šeit . wink.gif

Viņam jau bija vairāki, vnk vajadzēja viņus augstāk uzlikt, savādāk viņi bija zemē. Un paldies par linkiem smile.gif

Spied F9, izveeliec valve/cstrike/maps direktoriju, kur saglabāt un saglabā, kā .map. Kad būsi mapi izmēģinājis /valve/cstrike/maps direktorijā parādīsies vairāki faili, tajā skaitā arī .bps.

EDIT: Kofler, žēl tikai, ka tur nevar redzēt attēlus, tas diezgan svarīgi ir.

Edited by Traffic

Spied F9, izveeliec valve/cstrike/maps direktoriju, kur saglabāt un saglabā, kā .map. Kad būsi mapi izmēģinājis /valve/cstrike/maps direktorijā parādīsies vairāki faili, tajā skaitā arī .bps.

EDIT: Kofler, žēl tikai, ka tur nevar redzēt attēlus, tas diezgan svarīgi ir.

var kaads iechekot mana prmaa mape uz pasaules!! es neesmu ljoti gudrs tiko uztaisiji pateicosities sham postam!!

fy_small.zip

1. Entity tool - ar šo var izveidot kartēs īpašus objektus (gaismu, spēlētāju starta vietas, utt.)

2. Brush tool - ar to var veidot sienas, grīdu, griestus un citus vizuālus objektus

3. Texture tool - jau izveidotiem objektiem mainīt krāsu (tb - textūru)

4. Spray tool - kartē var ievietot dažādus spray attēlus (piem. sarkanais mērķis bumbai c4)

5. Griezeejtoolis - Sagriež, sadala ar brush tool izveidotos objektus.

1. Entity tool - ar šo var izveidot kartēs īpašus objektus (gaismu, spēlētāju starta vietas, utt.)

2. Brush tool - ar to var veidot sienas, grīdu, griestus un citus vizuālus objektus

3. Texture tool - jau izveidotiem objektiem mainīt krāsu (tb - textūru)

4. Spray tool - kartē var ievietot dažādus spray attēlus (piem. sarkanais mērķis bumbai c4)

5. Griezeejtoolis - Sagriež, sadala ar brush tool izveidotos objektus.

hmm kur var izveeleeties sprayus tad spray toolam?

Edited by waplet

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...