VincenT- Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Medus maizes saapinaataa bruuce!!! Mazs klinjgjeriits veljas pa gaisu Nav vinjam daavanu maisu Nav arii pastalas kaajaas Vinja celjsh neved maajaas Vinjsh gan vairaak domaa kreisi Garaam paviid shkjiibi feisi Shnjabis, mandariini, chipsi Draugi vinju sauc par PIPSI Iesauka klinjgjeriitim godaa Mazgaaties shim patiik Podaa Domaadams par jauku nakti Ierij naasee melnu blakti Patiik PIPSIM slimais sheidijs Klubaa tuseet starp leidyjs Logi, durvis, chemodaans Braalis vinjam spilvendraans Tad kad tus velk uz beigu Jaameklee nu tampons steigu Tumba, klestrovs, dzakuzii Klinjgjers atrubaas kabuuzii No riita PIPSIS celjas knashi Un pret zemi triecas brashi Sapratis,ka reibums iekshaa Noliek spoguli sev priekshaa Luupas kraaso, Kruushgal` laiza Sniegpaarslas no papiir` graiza Te nu beidzot maajup tiek Opaps 0.5 veel galdaa liek Shis nebeidzamais PIPSHA plosts Ir kaiminj JanKas tiirais posts Jo Klinjgjereens apdolbiijies,lido Zog jankam gardaas sulas CIDO Mazs klinjgjeriits veljas pa gaisu Nav vinjam daavanu MaisU Klinjgjers - PIPSIS ir buut vAArdaA Tas tak raxtiic vinjam Baardaaa` Shis ir mans feinais gara darbs! Luudzu noveerteejiet ar balsoshanas paliidziibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 neizlasīju un ieliku "1", jo nēsmu īpaši gudrs P.S. somebody put somethin' in my drink... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Būšu skarbs - smagi sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 10 P.S. Varēji balsošanu likt 5 baļļu sistēmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Liku "1" ..ienīstu Literatūru!(Tai skaitā dzeju un citus bullšitus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 labi, man shodien ir neliela iedvesma apelsīni, citroni un kebabi, četras olas, sviests un tā ķīniešu mērcīte, ko neatceros kā sauc. man no tā metas nelabi ja visu kopā jauc pods manas iekšas ārā sauc... nea - shitas suukaa, meeginaashu veelreiz. LASĪT IZTEIKSMĪGI man ir miskaste xp zwoo 2005 un cd dvd lasīt rakstītājs - samsung bet tik un tā, es sapņos redzu vācieti Tas izskatās baigi un liesi Tas bļauj man sejā: Achtung Pēc tam es krītu lejā - uz zemes divdesmit - un te nu lielā sagadīšanās, jo nesen pēc mērīšanās......... atskārtu 'TĀDS PATS IR MANS IZMĒRS COLLĀS' te protams kāds varētu teikt - tā negadās... bet es par to dabūju maksāt - pie manis nāk vācietis Freids man to izskaidrotu ar uzsvaru uz vārdu "vāāāā'..... cik....CIETIS" kas kaut kā novestu līdz atskārsmei: "oh jaa, sie hast GIGANTIS MANTIS" das ist FANTASTISCH" MEIN DAMEN UN HERR ICH WEIS EIN GIGANTIS HERR eine UUBER SCHPRITCE UND HE HAVE NO BMW - einfach ein gigantis herr un te nāk otra sagadīšanās: es nebraucu ar BMW un un pie manis naktīs nāk pārsteidzoši daudz vācieši? un morāle: liels gailītis, banāns, gurķis vai penis asinsdesa, trolejbusa mati, drūmais makarons, vai vakardienas sitenis PRASA LIELU MAŠĪNU! LAI ČIKSAS ZINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Es esmu apjucis pēc šī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 ojaars kā vienmēr visus pārspēj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 15, 2006 Author Report Share Posted April 15, 2006 labi, man shodien ir neliela iedvesma apelsīni, citroni un kebabi, četras olas, sviests un tā ķīniešu mērcīte, ko neatceros kā sauc. man no tā metas nelabi ja visu kopā jauc pods manas iekšas ārā sauc... nea - shitas suukaa, meeginaashu veelreiz. LASĪT IZTEIKSMĪGI man ir miskaste xp zwoo 2005 un cd dvd lasīt rakstītājs - samsung bet tik un tā, es sapņos redzu vācieti Tas izskatās baigi un liesi Tas bļauj man sejā: Achtung Pēc tam es krītu lejā - uz zemes divdesmit - un te nu lielā sagadīšanās, jo nesen pēc mērīšanās......... atskārtu 'TĀDS PATS IR MANS IZMĒRS COLLĀS' te protams kāds varētu teikt - tā negadās... bet es par to dabūju maksāt - pie manis nāk vācietis Freids man to izskaidrotu ar uzsvaru uz vārdu "vāāāā'..... cik....CIETIS" kas kaut kā novestu līdz atskārsmei: "oh jaa, sie hast GIGANTIS MANTIS" das ist FANTASTISCH" MEIN DAMEN UN HERR ICH WEIS EIN GIGANTIS HERR eine UUBER SCHPRITCE UND HE HAVE NO BMW - einfach ein gigantis herr un te nāk otra sagadīšanās: es nebraucu ar BMW un un pie manis naktīs nāk pārsteidzoši daudz vācieši? un morāle: liels gailītis, banāns, gurķis vai penis asinsdesa, trolejbusa mati, drūmais makarons, vai vakardienas sitenis PRASA LIELU MAŠĪNU! LAI ČIKSAS ZINA Baac, veciit, shis bij domaats mana dzejolja posts! Met jaunu balsoshanu ar savu dzejoli un neaizeeno maneejo! Btw, tu nemaaki riimeet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor__/ Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 apelsiini orandzhi pukjes aug pie maajas man liekas ka vincentam smird kaajas Link to comment Share on other sites More sharing options...
littleAngel Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 OOOOJAAAAr, collaas???? Pakraasosim riit pie manis olinjas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 OOOOJAAAAr, collaas???? Pakraasosim riit pie manis olinjas? mamma teica, ka ja buushu maajas darbus izpildiijis liidz 13:00, tad driiksteeshu iet viens pats pastaigaaties.... un man jau patiik kraasot olas Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 15, 2006 Author Report Share Posted April 15, 2006 apelsiini orandzhi pukjes aug pie maajas man liekas ka vincentam smird kaajas Shits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Shits! To es varētu teikt pa tavu dzejoli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 lol, visi tik bargi Normaals dzejolis tikai tizli ka tur kaut kaadas reklaamas pa vidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 15, 2006 Author Report Share Posted April 15, 2006 To es varētu teikt pa tavu dzejoli! Tad balso, ne saki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 16, 2006 Author Report Share Posted April 16, 2006 OK, juus manu gara darbu esat noveerteejushi ar videejo aritmeetisko atziimi ---> 5,6206896551724137931034482758621!!! Cerams naakamais dzejolis buus atziimeejams ar nelielu progresa kaudziiti, kaut gan prieksh pirmaa dzejolja noveerteejums - viduveeji - ar nemaz nav peljami! Shito var sleegt ciet! Paldies, ka balsojaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 ĀĀĀĀ kā es neizlasīju. ojaara dzejolis ir lielisks Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 16, 2006 Author Report Share Posted April 16, 2006 ĀĀĀĀ kā es neizlasīju. ojaara dzejolis ir lielisks Ai Ojaaram patiik aizeenot citus Sleedz ciet sho topicu, nemoci mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 ja tu vēl neesi piefiksējis tad darīšu zināmu vienu lietu - kuram tu interesē? (lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 mačo, tu neko nesaproti... Vincents ir inteleģents un gudrs jaunietis, kas vēlās, lai jaunieši vairāk pievēršas mākslai - raksta dzejoļus, novērtē cita garadarbus, lai mazāk laika pavada pie datora, lai nenodarbojas ar vardabību... es tomēr nēsmu īpaši gudrs, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 16, 2006 Author Report Share Posted April 16, 2006 es tomēr nēsmu īpaši gudrs, ne? Taisniiba, taisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Es ieliku 7, nekas baigi dizs jau nav bet nu tomer izlasiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Pēc ilgas domāšanas, svārstīšānas, es tomēr tavu darbu neieskaitu, ieliekot atzīmi 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Liku 10 MANA WISMIILJAAKAA STUNDA IR LITERATUURA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts