Jump to content
GIGN Forum

Mūzikas Stili!


tomy91
 Share

Kādu mūziku klausaties jūs?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Es piem. klausos dažu veidu House 10cms.gif (Electro-House, Soulfoul-House, Instrumental-House) ... Nezinu, vai daudzi CS kapātāji un ne tik lieli kapātāji klausās kaut ko tādu...

P.S. Ja jūs ar house klausaties, tad aicinu uz manu lapu, kas vēl bērnu autiņos, bet kaut kas jau ir: http://rip.sytes.net

Edited by tomy91
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

a ko man darīt ja es klausos desmetālu un klasisko mūziku? Un pa vidam 60-to - 80-to gadu popu?

saprast, ka esi atstumts, tomy91 tevi iedzina stūrī :/

vispār knapi varianti.

punkroks, roks, klasika, džezs, svings, nu viss, kas nav mūsdienu šits un nav uzpūsts no nekā, kas mūsdienās ir diezgan izplatīti.

p.s. the cure - boys don't cry

Link to comment
Share on other sites

Mans stils ir neizprotams. Klausos jau kādus 4 gadus KoRn, bet mecis īpaši nevelk ( drūmie čaļi or oldskūl soldžeri), tusos skan only hip-hop ( draugi pārsvarā klausās ši stila mūziku), arī pret to man navf nekas pretī. Īpaši pop`s nepatīk, tuci tuci only @ masive atac tusos, kad ripinieku pilna zāle 4.gif jocīgs esmu, ne?

Link to comment
Share on other sites

metāls and panks! par nožēlu tāds variants nav dots, jo mūsdienu jaunatne klausās tikai 50cent un Britniju Spīrsu...

Kur tev taisniba sh tur tev taisniba ..... ! Reti kurs vel klausas ko ka Iron Maiden / ac/dc / zizi top / blacksabath etc sad.gif

Link to comment
Share on other sites

nu visaa kopumaa roks, vairaak gan pankroks un alternatiivais roks + visaadi citaadi roka paveidi un savaarstiijumi. tad veel alternative, alternative metal, hardcore, emo, pop punk un shis un tas veel. sheit ir daudz kaa no manas iecieniitaas muuzikas.

edit:

aizmirsu piemineet soft roku happy.gif

Edited by anfisa
Link to comment
Share on other sites

Klausos to kas mani "kalbasit" rolleyes.gif

Nu tas vareetu buut piem. 8Ball - My Love | Aneela - Jande | Prodigy - Voodoo People (Pendulums) un taadaa garaa .. iisti nevaru pateikt no kaada zanra tas ira .. neesmu nekaads specs (ari intereseejies neesmu)

Link to comment
Share on other sites

Vēsture jau baigā. Sākumā klausijos radio, tad kaut kā sāku klausīties roku vai hard roku (respektīvi SlipKnot), vēlāk draugi mani aizvilka uz Trance, Rave, bet šobrīd klausos tikai Hip-Hop'u.

Lai kādam te nesagribētos kaut ko ieshitot varu pateikt ka ne visas Fiftija dziesmas ir sūdi (lai gan tādas ir daudz).

Uz doto brīdi manā Ipod sabāzts ir The Notorious B.I.G. - The Final Chapter, Chris Brown - Chris Brown [2005], Eminem Curtain Call, The Game - Untold Story Vol II. Jaunais Snūūpa albūms (nevis Masterpiece bet tas otrs. Aizmirsu noasukumu), kaut kas no M.Deep, Fabolous, Bow Wow, Nelly, Paul Wall, Sisqo (mazliet), Lil Wayne un vel mazliet.

+ Pāris koncerti (t.i. Bullet In A Bible -Green D.-, Live in Texas -Linkin P.-, Live8 @ Philadelpfia)

Un protams FHM bildes. thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Shitaa aptauja sux.

Droshvien pats veidotaajs klausaas pop un neko nerubii par Rock ko augstaaaku ( pac ar neko dizhi nejeedzu), bet klausos newmetalu un treshmetaalu kaa arii latvju grupu higinsoni, hvz kas pa stilu smile.gif

Link to comment
Share on other sites

liekas šādu atbildi kaut kur jau rakstīju, bet lai paliek:

pārsvarā klausos labu elektronisko mūziku (ne klubu super-mega-shitty mixus), kurai klāt nāk pāris smagā metāla grupas, un tādi izpildītāji, par kuriem jūs nekad neesat dzirdējuši un nekad neklausītos.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...