tomy91 Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) Es piem. klausos dažu veidu House (Electro-House, Soulfoul-House, Instrumental-House) ... Nezinu, vai daudzi CS kapātāji un ne tik lieli kapātāji klausās kaut ko tādu... P.S. Ja jūs ar house klausaties, tad aicinu uz manu lapu, kas vēl bērnu autiņos, bet kaut kas jau ir: http://rip.sytes.net Edited April 10, 2006 by tomy91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Rock , r'n'b , d'n'b , club , pop karoc visu ko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfin Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Rap / Hip-Hop Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 a ko man darīt ja es klausos desmetālu un klasisko mūziku? Un pa vidam 60-to - 80-to gadu popu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 a ko man darīt ja es klausos desmetālu un klasisko mūziku? Un pa vidam 60-to - 80-to gadu popu? saprast, ka esi atstumts, tomy91 tevi iedzina stūrī :/ vispār knapi varianti. punkroks, roks, klasika, džezs, svings, nu viss, kas nav mūsdienu šits un nav uzpūsts no nekā, kas mūsdienās ir diezgan izplatīti. p.s. the cure - boys don't cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Rock Ac/Dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 metāls and panks! par nožēlu tāds variants nav dots, jo mūsdienu jaunatne klausās tikai 50cent un Britniju Spīrsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 klausos visu, kas patīk, iekļaujot Imantu Kalniņu, Pink Floyd, Aināru Mielavu, Prodigy, R.E.M., Team Sleep, A Perfect Circle, Deftones, Mogwai, Aphex Twin, dažnedažādus transa gabalus, klubņikus etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy91 Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 a ko man darīt ja es klausos desmetālu un klasisko mūziku? Un pa vidam 60-to - 80-to gadu popu? Nu tad jaapeliek klaat sadalju "Klasiku" vai "Klasisko mūziku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy91 Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 Un vispaar tieshaam paaraak aatri raxtiiju un aizmirsu par: PunkRock, Metal, Oldschool, Classic, Twistiem, Swingie un Folkiem, Alternative... Zheel tikai , ka NEVAR editeet pollus! Vel ir daudz kaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 un vispār ir tāda poga "edit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Mans stils ir neizprotams. Klausos jau kādus 4 gadus KoRn, bet mecis īpaši nevelk ( drūmie čaļi or oldskūl soldžeri), tusos skan only hip-hop ( draugi pārsvarā klausās ši stila mūziku), arī pret to man navf nekas pretī. Īpaši pop`s nepatīk, tuci tuci only @ masive atac tusos, kad ripinieku pilna zāle jocīgs esmu, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 metāls and panks! par nožēlu tāds variants nav dots, jo mūsdienu jaunatne klausās tikai 50cent un Britniju Spīrsu... Kur tev taisniba sh tur tev taisniba ..... ! Reti kurs vel klausas ko ka Iron Maiden / ac/dc / zizi top / blacksabath etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) nu visaa kopumaa roks, vairaak gan pankroks un alternatiivais roks + visaadi citaadi roka paveidi un savaarstiijumi. tad veel alternative, alternative metal, hardcore, emo, pop punk un shis un tas veel. sheit ir daudz kaa no manas iecieniitaas muuzikas. edit: aizmirsu piemineet soft roku Edited April 10, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ES klausos to kas man patīk - un man patīk no visa pa biškum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiddL Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 kas brauc uz Metāliku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Es klausos metaalu, rock, punk, d&b un briizhiem kko citu ar. Taakaa atziimeeju vien rock Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Nobalsoju par latviešiem, bet nu klausos jau arī viskautko citu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Klausos to kas mani "kalbasit" Nu tas vareetu buut piem. 8Ball - My Love | Aneela - Jande | Prodigy - Voodoo People (Pendulums) un taadaa garaa .. iisti nevaru pateikt no kaada zanra tas ira .. neesmu nekaads specs (ari intereseejies neesmu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Klausos atkariigi no gariigaa, taada viena noteikta muuzikas stila nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Nu mana liste diezgan īsa, bet skaidra Hip-Hop (pārsvarā Underground), Jazz, Blues! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Vēsture jau baigā. Sākumā klausijos radio, tad kaut kā sāku klausīties roku vai hard roku (respektīvi SlipKnot), vēlāk draugi mani aizvilka uz Trance, Rave, bet šobrīd klausos tikai Hip-Hop'u. Lai kādam te nesagribētos kaut ko ieshitot varu pateikt ka ne visas Fiftija dziesmas ir sūdi (lai gan tādas ir daudz). Uz doto brīdi manā Ipod sabāzts ir The Notorious B.I.G. - The Final Chapter, Chris Brown - Chris Brown [2005], Eminem Curtain Call, The Game - Untold Story Vol II. Jaunais Snūūpa albūms (nevis Masterpiece bet tas otrs. Aizmirsu noasukumu), kaut kas no M.Deep, Fabolous, Bow Wow, Nelly, Paul Wall, Sisqo (mazliet), Lil Wayne un vel mazliet. + Pāris koncerti (t.i. Bullet In A Bible -Green D.-, Live in Texas -Linkin P.-, Live8 @ Philadelpfia) Un protams FHM bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Metāls, visāds. + šādi tādi "vecie, labie" gabali. PS: Te gan varētu pacelt jautājumu par to, cik es skaitos CS kapātājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Shitaa aptauja sux. Droshvien pats veidotaajs klausaas pop un neko nerubii par Rock ko augstaaaku ( pac ar neko dizhi nejeedzu), bet klausos newmetalu un treshmetaalu kaa arii latvju grupu higinsoni, hvz kas pa stilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 liekas šādu atbildi kaut kur jau rakstīju, bet lai paliek: pārsvarā klausos labu elektronisko mūziku (ne klubu super-mega-shitty mixus), kurai klāt nāk pāris smagā metāla grupas, un tādi izpildītāji, par kuriem jūs nekad neesat dzirdējuši un nekad neklausītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts