test2 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 šis ir visuzskatāmakais pierādījums. Ir vel daudzas pazīmes kas liecināja par sienlaužna pielietošanu , bet tās vairāk atainojās spēles manierē. tie kas zin kā tas izskatās - sapratīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 :DDDDDDDDDDDDDDD es jau itkaa teiocu ka wh bet nu labi )) rofl tie teksti d Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 A un cilveki kas saka ka tas bija NA haljavu. Demkā redzams ka viņs to džeku gaida, gaida un protams sagaida, bet AK tu skāde - tā vietā lai viņs izietu kaut kur pie brūnās kastes izrādās tas bastards ir aiz sarkanās. Tādēļ lūdzu KG beidziet to savus ĻAĻAĻA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 testiņ iedod demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 tev foršs fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 viewdemo uzliec demku un uzliec minimalo aatrumu ( 1/4) tev ar tāds būs. a demka ir jau izlikta zinajs bet nu informētības labad lūdzu : http://www.gign.lv:81/cupdemos/cup_server_...105-de_nuke.zip pow lvpro0-pr0rtazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 pfff, labs skrīns Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) A mayby ka dzeks ir vienk visiem paziistamais ''Deivids Koperfiilds '' vienk zem feik nicka ! Bet jaa screens labs dzekam laikam nervi neiztureejushi , jo TE vinshs neko dizhu neraada .. EDITE : Darek tavs braalis '' Terminaators '' Edited March 23, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 dzekam laikam nervi neiztureejushi , jo TE vinshs neko dizhu neraada .. lol, manam 6 gadīgam brālim skill's lielāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 šis ir visuzskatāmakais pierādījums. Ir vel daudzas pazīmes kas liecināja par sienlaužna pielietošanu , bet tās vairāk atainojās spēles manierē. tie kas zin kā tas izskatās - sapratīs. restepaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 d?-?b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ja runa iet par skrīnšotiem, tad test2 šai lietā labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 vispaar es nesaprotu par ko vinji tik lielu breeku tagad te taisa. pirmkaart, speeleeja kaads cits speeleeja portal vietaa. tas jau ir iemesls, lai vinji tiktu izsleegti no shii cupa. bet, ja godiigi, ja jau vinji saka, ka speeleeja Fingaz portal vietaa, tad es stipri apshaubu, ka ar chiitiem, cik man atminjaa palicis vinsh bija tiiri labs speletajs, tikai man nav ne mazaakaas veeleeshanaas skatiities demo, lai par to meghinaatu advekaati spriest Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 kas ir fingas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 nu Fingaz it ka esot spelejis p0rtal vietaa, cik es saprotu. un fingaz vispaar ir tiiri labs speletajs, vismaz agraak bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 pirmoreiz dzirdu - nu i vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Fingas Šmingaz, čīto tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
confiGure Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Fingas Šmingaz, čīto tāpat. PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 nu ja tas ir tas, tad vinsh agrak bija 4tus pro speletajs, ja nemaldos apollo tiimaa ar comanchi speleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 lal ko tas maina? tas ka vinsjh ir PRO, nenoziimee, ka var iekrist un saakt chiitot... bet nu ko tad mees noobi varam saprast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 tā ir, ka ar tizliem wh spēlē, ņifiga saprast aiz kastes vai priekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
confiGure Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Fingaz nav 4iteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Fingaz bļe poteris vai kā to pidiņu nav čītoks! Viņam pie sarkanās kastes stāv mic! Un nu lūk viņš šauj uz skaņu! Tak ir arī tāda iespēja. Jo nevar tač pēc mic saprast vai viņš ir aiz sarkanās kastes vai pirms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
confiGure Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Fingaz bļe poteris vai kā to pidiņu nav čītoks! Viņam pie sarkanās kastes stāv mic! Un nu lūk viņš šauj uz skaņu! Tak ir arī tāda iespēja. Jo nevar tač pēc mic saprast vai viņš ir aiz sarkanās kastes vai pirms! ROFL drizaak pastotiesuz tavu bildi var pateikt kad tu es pidinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Oj tāda klasika ES BIJU 4TUS PROPLAYERIS, tādēļ ESMU DIEVS. 4tus bija pro Pirms tur ieradas visadi komanch-veidīgie un [TEST] sistēma. Tajā laikā 4tus'ā, bija registreeti ap ~40 cilvēku un iekljut tur varēja tikai ar pastāvīgu piedalishanos LAN chempjos un normaalu attieksmi(lai cikt as dīvaini nebuutu macho ari IR PRO 4tus, un es arī ESMU PRO 4tus, un 203203, un dobby, un vēl daži džeki, kas pa retam spele GIGN serverī). Tas ka tur pec tam saka ņemt visādus PUBU zadrotus un citus dirsā līdējus arī piebeidza 4tus. Tādēl nevajag man te smērēt kaut kādu figņu, JO ES TUR BIJU un es biju pret tām izmaiņām, toties BJ gribēja atīstīt KOMUNITY un tie daži KOMUNITY gribēja savējos čomakus serverī ( šēdēja skolā pie viena galda, vai arī iedeva piečuku), un atnāca visādi tur figazi un citi brīnumi. Edited March 24, 2006 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now