macho Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 pērles no vienas vietas - http://swatch.250free.com/index.htm es izrēcos no sirds + firefoxā tā lapa izskatās burvīgi tas ir ļoti labs sasniegums mūsu klanam mes esam ļoti stipri tagad tas liecina! āāāāā es nevaru Ja jūs domājāt kad jūs mākat apieties ar admina tiesibām un jūs mākat taisīt forumu un esat ar pieredzi un mākat kontrplēt citus cilvēkus un viņus izklaidēt tad piesakies un PAMATO SAVU ATBILDI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Saits ierulle, neskatoties uz to kad lielako ties uz kautko uzspiezot man izleca " Uh Oh! File Not Found". p.s: nja uz FF tiesham labi vinju rada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 visu izsaka rezultāts 20:13, ar kādu viņi esot vinējuši kādu ļoti labu komandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Jaunākās ziņas: Marts 12, 2006 Ir piebiedrojies jauns klana biedrs kurs ir bijis pro! LOOOOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 "Šeit mēs ieraxtīsim tos nikus kuri ir mūsu klanā. Jo , lai mēs zinām kas ir klana biedri īsāk." No sitaa var izspriest, ka pat nezina, kas ir klanaa oficiaali .. Btw.. nez vai tur visi ir tik godiigi speeleetaaji .. ja jau vinji pat labi nezin, kas ir klanaa bet taa maajas lapa .. nu vispaar truukst vaardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Tā turēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Čalis ber virsū, un cenšas savu lapu padarīt par .. hmm, nevaru izdomāt par, ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ROFL ! Taa klana lapa ir taads suuds, ka par vinju naak smiekli. Un taakaa parasti nenaak smiekli paskatoties uz suudiem, tad shis ir izcils suuds ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Bla ja tu maaceetu taisiit maajaslapu tad zinaatu ka taa noshpikot nemaz nevar. Vispirms tas dizains ir jaanokachaa n00b Shitie veel vieni labie dzheki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 nu vispār es speciāl apskatījos uz IE u ntur viņa ir tāda pati Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Man naacaas uzrauties kaukam, manupraat, vel krutaakam & forshaakam! WEB: http://www.crafts.from.lv/ /CrafTs/(win)? [6:2]? stylus(lose)?? nu taads results bija pirms vinji muus izbanoja!! the best sadalja: Clan Team PRO team /CrafTs/ uzmaniibu visiem /CrafTs/ klana playeriem!!!!!! mums jaasaak treneeties nopietni!!!!savaadaak mees stipraakiem klaniem saaksim zadeet! Edited March 17, 2006 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Ieejo maajas lapaa man palika bail (jo ieraudziju to trako panteru, kas virinaaja muti itkaa gribeedama mani apeest) Peec visa izlasiitaa likaas ka tie cw visi ir izdomaati + kads ir dzirdeejis par taadu klanu kaa "aim z0ne" ? Kopsavilkums : Saits ir diezgan originaals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 nu, lapas veidotājam ir skaidri redzams uzmanības deficīts, jo viņš raksta ar ļoti daudzām izsaukuma zīmēm. uzmanības deficīts = pokemons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 uzmanības deficīts = pokemons. Es atljaushos vinam veltiit vienu video http://www.youtube.com/watch?v=0XxI-hvPRRA...&page=1&t=t&f=b Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 PSC!!! shis labais video! jau biju aizmirsis vinnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Man naacaas uzrauties kaukam, manupraat, vel krutaakam & forshaakam! WEB: http://www.crafts.from.lv/ Vienam no tā klana ir 17 gadu, kā vēsta "Clan Team" sadaļa... Edited March 17, 2006 by robbins Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 vnk es taa paareeecos par to saitu... tie visi teksti.... Bet polubomu vislabaakais bija banneris - "zini kursh ir vilabaakais klans? .... sWatCH :DDDDDD ELL OOO ELL p.s. aim.zone ir mana bratona klans varat cw uzspeeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Šeit mēs ieraxtīsim tos nikus kuri ir mūsu klanā. Jo , lai mēs zinām kas ir klana biedri īsāk. Admins: XmuseX [swaTcH] Admins: NiMh [swaTcH] deeler [swaTcH] Tru5!5 [swaTcH] momix [swaTcH] maggot [swaTcH] famoso [swaTcH] RuLLiiTiS [swaTcH] par sho es reecu. Fraaze - kas ir klana biedri iisaak vnk pwnz arii banneris ir labs Edited March 17, 2006 by kantoris004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 "shodien tika noticis clan war" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) Lapa vienkārši dievīga. Dizains rullē(tik pat ļoti cik viss pārējais ) Bet viņu dators ir apgreidots par vairāk nekā 1000LS(to es izlasīju viņu mājaslapā)(+20 katram no viņiem/-30 sūdīgs webs) P.S.(man nav IE.. tikai firefoks) es uzspēlēju serverī..... ja viņu klana members xmusex nevilktu līdzi pretiniekam caur sienu, tad gandrīz nevarētu redzēt kad viņš 4iito.... P.S. manliekas kad viņi ir krievi un kāds latvietis visu tulko.... tie teksti tok tādi kā pārtulkoti ar paņēmienu vārds-vārdā... Edited March 17, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) aga, mani pārsteidza tas, ka vinu servaks maksā 1k Ls cik konfekšu veikalus viņi apzaga, kamēr savāca nepieciešamo summu? P.S. klubs "14" ai lol, vispār jau redzot to lapu un tor raxtus, iedomājos, ka tos džeku varētu saukt par "sātana rokaspuišiem" Edited March 17, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ai lol, vispār jau redzot to lapu un tor raxtus, iedomājos, ka tos džeku varētu saukt par "sātana rokaspuišiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Kaapeec tieshi tiem kuri shitaadus pro darbus uzcep visvairaak salec galvaa????? Ir naacies satikt taadus ar lapaa kaa shii un crafts un pat veel bljaava kam vaig paliidziibu ar forumu un weblapaam dodat zinju P.S a taa lapa vinjiem psc un forums vispaar garaam nemaz nestraadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Es atceros, pirms kādiem gadiem 2, kad undertakers, un vēl kautkas, uztaisīja klanu, viņiem bija sava "mājas lapa", bet daudz neatšķīrās no šamās un pat reklamēja gign'ā Bet bāc, tagad meklēju nu nevaru atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) Dievs Tēvs. Drausmas vnk. ''shodien tika noticis clan war'' - vsp ownzz.. un var redzēt ka džeki patiešām piesdtrādājuši pamatīgi pie dizainiņa. Edited April 13, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now