Jurko Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Iespējams, ka ir ļoti daudzi cilvēki, kuri domā, kur gan palicis $$$ Bling Bling $$$ O'D'B! Jā, kur gan viņš ir palicis... Viņš ir izdomājis pēc iespējas mazāk pievērsties spēlēm, tai skaitā CS. Nu lūk, uztaisīju voti, lai zinātu Jūsu domas par to, kā man ies šoreiz. P.S. Pēdējo reizi spēlēju 2006-03-07 00:50:30, tātad trešā diena bez CS (man kā atkarīgajam 3īs dienas ir apsveicams rezultāts, pagājušo reizi noturējos laikam vienu dienu ) P.S. Aizmirsu VOTEe ielikt 6. variantu - O'D'B būs tik stiprs, ka vairs nespēlēs CS! (nu biš nereāli, bet tomēr ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Nekur tu neizspruksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Awwww, viens nobalsojis ka pietrūkst O'D'B! (Būs jāieiet apmierināt tautas prasības ) (joks ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Spēlēsi jau 7dien pēcpusdienā vai vakarpusē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) esi pacans - nespeelee. es ar ar taadu kaa mazu punktu esmu pielicis ceees. ar draugiem jautraak, respektiivi, nespeeleet. Edited March 10, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) cs čever! tu vari bēgt, bet tu nespēsi paslēpties no cs, saproti, jurko, tu bēgsi līdz tavi spēki beigsies un tu atkal ķersies pie peles da labi tā tāda šutka... īstenībā ar O'D'B' ir tīri jautri sērverī, tāpēc ņēmu variantu, ka jurko pietrūks, parasti kevlīgi paklausīties tās viņa atziņas par to, ka kārtējo reizi viņu kāds nepiesedza vai fps atkal ir 20 un nevar normāli paspēlēt P.S. come back! Edited March 10, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Izvēlējos 3 variantu, jo, kad ODB vairs nespēlē nekādas spēles, man atliek vairāk laika WoW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Iespējams, ka ir ļoti daudzi cilvēki, kuri domā, kur gan palicis $$$ Bling Bling $$$ O'D'B! Jā, kur gan viņš ir palicis... Viņš ir izdomājis pēc iespējas mazāk pievērsties spēlēm, tai skaitā CS. Nu lūk, uztaisīju voti, lai zinātu Jūsu domas par to, kā man ies šoreiz. P.S. Pēdējo reizi spēlēju 2006-03-07 00:50:30, tātad trešā diena bez CS (man kā atkarīgajam 3īs dienas ir apsveicams rezultāts, pagājušo reizi noturējos laikam vienu dienu ) P.S. Aizmirsu VOTEe ielikt 6. variantu - O'D'B būs tik stiprs, ka vairs nespēlēs CS! (nu biš nereāli, bet tomēr ) Tu atzīsti kad esi atkarīgais! Tas jau ir pirmais solis lai ārstētos var var izturēt arī ilgāku laiku. Aiziet kautkur ar draugiem. iedzert paaris aliņu utt. nu es gign'ā nespelēju tik bieži lai varētu spriest par O'D'B kā cilvēku...... nu kādas 2x esmu redzējis vispār tevi (serverī) un mans priekštats (par tevi) ir neitrāls Tapēc varbūt man ir pilnīgi po...... P.S. nedomāju ka līdz trešās-dienas rītam tu noturēsies. Novēlu tev veiksmi/spēku/izturību/ un lagojošu netu ar kuru nevar uzspēlēt cs''u . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) Gludinaataajam tagad zelta laiki , par to balsoshanu izveeleejos 5 variantu O'D'B - Ja godiigi saka es sho 3 dienu , laikaa neesmu dzirdeejis Lipps Inc - Funkytown Bob Marley - Bad boys B.G. feat. Big Tymers And Hot Boys - Bling Bling Sugar Hill Gang - Rappers delight Baha men - Who let the dogs out? Afroman - Because I Got High James Brown - I Feel Good Michael Jackson - Black Or White Right Said Fred - I'm Too Sexy Labaak tomeer naac paspeleet ?... Edited March 10, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 O'D'B - Ja godiigi saka es sho 3 dienu , laikaa neesmu dzirdeejis Afroman - Because I Got High James Brown - I Feel Good Labaak tomeer naac paspeleet ?... Šitās es esmu katru laikam vienu vai divas reizes tikai licis! Tu aizmirsi pieminēt Kartmenu! How do you like to suck my balls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 visas šitās atmešanas ir pupu mizas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 visas šitās atmešanas ir pupu mizas. No kurienes Tu naktī uzpeldēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) es notureejos kaadas 2ned bez cs aa un o'd'b kam bek Edited March 10, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 tas ir tik forshi - nespeeleet cs un visiem par to pazinjot (es arii taa gribeetu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 mums tevis pietruux odb luudzu nee nopietni es omaaju aj esi apnjeemiibas pilns iztureesi diezgan ilgi, vieniigais ka buus garlaiciigi aj neko citu nespeelee peec sevis spriezhu, man 8 dienas ilgaakais tad atsakau jo vnk nebija ko citu dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Patīkami, ka CS tiek piuelīdzināts slimībai ar smagu atkarību, varbūt aizsūtīt mūsu gudrajām galvām vēstuli ar prasību par to, lai pie Spēļu diskiem sāk līmēt uzlīmītes ar textiem :"Spēlēšana izraisa atkarību, nemaz nesāc", vai "Atmest spēlēšanu jums var palīdzēt Jūsu ģimenes ārsts un farmaceits", "Spēlēšana NOGALINA" Oi nēēē šis laikam pa traku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Haha jurko, man shita bija, kad WoW speleju, kjipa visu laiku sev teicu, kad pametu cs (merkjis mazak sedet pie pc), lai gan tai pasha laika 16 h/diena pavadiju pie WoW, gan jau ar tevi tapatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 P.S. Aizmirsu VOTEe ielikt 6. variantu - O'D'B būs tik stiprs, ka vairs nespēlēs CS! Pieliku sesto variantu, bet nobalsoju par sentimentaalaako . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 iistim nigeriem nepieklaajas pamest cs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 3ais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tw34k3D Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 rausta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 izvēlējos 5o, kapēc - nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 Nu tiem neticīgajiem jeb nogrēkojušjām avīm varu pateikt, ka drīz būs nedēļa apkart! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 njeemu 2o variantu, jo vinjsh iekljauj visgaraako laika intervaalu (saakot no paaris dienaam liidz meenesim). liidz ar to buus visgruutaak kljuudiities, ja nu vieniigi Jurko izdosies notureeties ilgaak par meenesi (bet kursh gan tam tic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecology's Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Ganjau driiz buus atpakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts