^Ali^ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ta draugam un dzekiem ar kuru viņš kop''a braukājās ir iznācis sk8 video Tiešām labs tapis ilgu laiku un ir kvalitatiivs! Iecekojat jums patiks Nokacat var TEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Kaut es taa maaceetu ... btw, w00t man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Veelaak naaksies nokachaat, jo es braucu uz Riigu prikt deku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Movie kruts. Ir sanācis ar 2 purniem no movie kopā skeitot mārupē. Triki diezgan kruti - sākot ar flipiem beidzot ar kritieniem un salauztu dēli, kas ir katra norm movie'aa (parasti ne LV). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 draugam un dzekiem ar kuru viņš kop''a braukājās shitas man atgaadinaaja krievu vaardu guljajet aka staigaa, kas krieviski meedz noziimeet arii ko mazliet citu, ne tikai staigaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 baigi labais, man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Nu - ļoti daudz kadru no šī mūvika es nebūtu licis mūvikā - kā arī nepatika krieviskie lamuvārdi un pa daudz tizluma. Bet, ja uz šo paskatās ka tie ir mūsu pašu latvu tautudēli, tad malači. Secinājums: Džeki malači - labs skils Moviks kvalitatīvs, bet neīpaši labi samontēts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Oj, tas video bija satriecosh ! Radaas iedvesma skeitot, bet nu sniedzinjsh dara savu EDIT: Starpcitu reku mans jaunais deks *teelo kruto* http://img295.imageshack.us/img295/1662/img00141qg.jpg Edited March 4, 2006 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Labu linku tu esi iedevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Labu linku tu esi iedevis K, nomainji linku BTW, ja kaads zin iemet veel kaadu muuviku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Sheit viens "best trick" contests Maskavaa.VIDEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Laba filmiņa, man vislabāk patika trīs līksmie puiši, it sevišķi beigās - pie jautrā muzona . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Nē nu ir OK džeki..Respect! Viņiem laba kamera..man ar tādu vaig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now