ecstasy Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 taatad - kas taas par cuuciibaam serverii ? pirmaamkaartaam kex zem ljevaa nicka PROdirsa domaa ka ir nezheeliigi aspraatiigs taisot exec komandas - tipo exec ecstasy say /iedo nOnE 2000 - protams ja tev ir rcon tad esi kruts vecis ... tikai es to naudu suuri gruuti kraaju un man taadi prikoli galiigi pie sirds neiet ... peec tam man veel tiek nonjemts reg accounts par to ka tam gudrelim ieliku HS ar desertu ...... tad man jautaajums - kaa ir ar praatu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinep Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 taatad - kas taas par cuuciibaam serverii ? pirmaamkaartaam kex zem ljevaa nicka PROdirsa domaa ka ir nezheeliigi aspraatiigs taisot exec komandas - tipo exec ecstasy say /iedo nOnE 2000 - protams ja tev ir rcon tad esi kruts vecis ... tikai es to naudu suuri gruuti kraaju un man taadi prikoli galiigi pie sirds neiet ... peec tam man veel tiek nonjemts reg accounts par to ka tam gudrelim ieliku HS ar desertu ...... tad man jautaajums - kaa ir ar praatu ? mos kaadam tu kriiti uz nerviem vai tam adminam sakaapis galvaaa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 nu ecstasy diezvai kadam uz nerviem kristu... diezgan stuulbi taa darit ar tam naudam un regota nika dzeeshanu =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 nu tas gignaa biezhi veerojams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 3 posti, no kuriem jēgas nav nekādas. Nespamojiet, ja nevarat ietekmēt problēmas risināšanu. PROdirsa bija zilais admins, kas arī galveno pasaka. Protams, ka tā darīt nav labi, bet tādēļ jau ir uzrakstīta sūdzība un lai tad augstākā vadība skatās, komentē, pamato.... blaaa blaaa blaaa P.S. vārnas studijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 peec tam man veel tiek nonjemts reg accounts par to ka tam gudrelim ieliku HS ar desertu ...... tad man jautaajums - kaa ir ar praatu ? droši zini? cik es redzu tad ar tavu akkauntu nekas nav noticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Tīrais vājprāts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 da nezinu - man paraadiijaas - Tavu vietu ienjeema registreets speeleetaajs, kad raxtiiju connect cs.gign.lv tad neraadiija ka parole pienjemta un pie tam visi publiskie sloti bija aiznjemti - taalaak raxtu /name ecstasy + /setinfo _pw-gign manspasswords - /retry un atkal tas pats ... padomaaju ka nonjemts reg nicks ... anyway ieshu pameegjinaat atkal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 drošvien jau operatīvi uzlikts atpakaļ vai arī vispār nebija noņemts, vai arī kaut kas nogļučija, vai arī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 (edited) PROdirsa zajibis admins , man tiko 3 reies peec kaartas slay un maina sensitivity ! zajilab jau ! + Vienrei noslayoja visu T teamu ! Spelee gan vinsh labi , bet atiexme pret speleetaajiem vienk sux ! Edited February 24, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 nezinu kur ir pati probleema taa exec komanda katru nakti tiek lietota un visiem ir liels funs vai nu juus uztverat sho game paaraak nopietni vai nemaakat skaisti atpuusties Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 fuj1tsy tieši tur tā lieta, ja es gribu ieiet normāli paspēlēt tad tas traucē un pat ļoti Man ar ir reizes kad vienk paņemu alu iesledzu muziku un kautko tur nuugojos un tad tas būtu smieklīgi, bet ir reizes, kad gribas ieiet un nopietni kādu mapu paspēl ēt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinep Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 nezinu kur ir pati probleema taa exec komanda katru nakti tiek lietota un visiem ir liels funs vai nu juus uztverat sho game paaraak nopietni vai nemaakat skaisti atpuusties tu esi pilniigs daunis fujist ar savu fanu! vari vinju sev dirsaa iebaast!!! nelaimiigais dirsaa liideejs mosh atbrauc ciemos un palaizi man arii aanusu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 OK, sinep laiza ānusu atvaļinājumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 (edited) Btw. Extrrimly tew liekas normaali kad puulksten 17:30 apmeeram , vienk panem un noslayo visu teamu , tev liekas normaali tas ka parastiem playeriem maina sensityvity , tev liekas normaali tas ka vienk noslayo 3 raundus peec kaartas , tew taas liekas normaali ? moska prieksh Fun jau var paakstiities , bet nejau kad tu meegini atmiineet bumbu tew uzliek sensitivity 99 , tas nava normaali , taa ir cuuciiba , un cuukam vietas serverii , kurnuveel adminu rinaadaas nava , manliekas ka nava nekaadas atskiriibas kaada vinam kraasa zila vai sarkanaa , tur radaas , vinsh ir tikai tas ka uztur kaartiibu un skataas vai kaads nepaarkaapj likumus , nevis pats padara sho speli par haousu ! Tas nava normaali , un manliekas kad vienk dzeks ir btw. tas jau jaalemj pareejiem gudrajiem praatinjiem ! P.s ( Soory par gramatikas kluudam , raxtiiju atri ) Edited February 24, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 nu pa dienu varbuut tas ir pretiigi ... bet takaa paarsvaraa censhos speeleet tikai pa veeliem vakariem ... tad kaut kaa mani tas neuztrauc ir reizes kad gribas kaadu raundu taa forshi nospeeleet bet taapat tas nesanaak jo shmiga traucee kondzerveeties to sinep man tevis ir zheel ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 xexe da ladno vam mne worm kazhdij raz menjaet nick na "krisa" a zatem kogda ja ho4ju pomenjatj name obratno pi6et unknown command : bbb i poxuj vot toka v znak protesta postavil signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 vot toka v znak protesta postavil signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 vot toka v znak protesta postavil signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 bumbu var miineet arii ar pakalju un pele nav jaagroza miineejot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 te kads mineeja ka vinsh tjipa noslayoja visu teamu , naksies man jus apbeedinaat tas biju es un man tas sanaca netiisham , gribeju noslayot ieprieksheja raunda paris zhurkas , bet laikam nobremzeeja rokas un sanaca raunda sakuma visu komandu noslayot , un par to sensu ari poh, man ar mainija un tas ir tikai funs ,ai ble zb jau murgot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 1. Tev liekas normaali tas ka parastiem playeriem maina sensityvity , tev liekas normaali tas ka vienk noslayo 3 raundus peec kaartas , tew taas liekas normaali ? NĒĒ 2. moska prieksh Fun jau var paakstiities , bet nejau kad tu meegini atmiineet bumbu tew uzliek sensitivity 99 , tas nava normaali , taa ir cuuciiba NĒĒ - Tieši tas ir fans, 3. Cuukam vietas serverii , kurnuveel adminu rinaadaas nava Bet loģiski - iedomājies kā cūka varētu pastrādāt ar peli!!! 4. manliekas ka nava nekaadas atskiriibas kaada vinam kraasa zila vai sarkanaa Nu Te tu kļūdies - PAT ĻOTI kļūdies...tev pat nav nekādas sajēgas cik ļoti tu kļūdies... 5.Vissvarīgākais vinsh ir tikai tas ka uztur kaartiibu un skataas vai kaads nepaarkaapj likumus , nevis pats padara sho speli par haousu ! Paklau - pasaki man lūdzu - cik tu maksā par to lai tev serverī būtu likumi un kārtība - Es piemēram valstij maksāju nodokļus pr to lai būtu kas uzrauga likumus utt. Tagad salīdzinājums: Iedomājies, ka tu atnāc pie manis ciemos uz manām mājām (gign serv), tagad ES (pidiņš kuram pieder dzīvoklis un kurš ir tik zils cik iespējams-no visiem galiem) sāku visiem kātesošiem sist pa dirsu, pļaukāt - saukt visus par pidiņiem, plēst traukus un taisīt bardaku: Ko tu darīsi???? Arī skriesi pie mammas un teiksi, ka es tā nedrīkstu darīt - ka man jāskatās likumi un lai JUMS pidiņiem ciemojoties būtu silti un labi???? 6.Ne mazāk svarīgi Tas nava normaali Piekrītu, bet kapēc gan viņš tā nevarētu rīkoties?? Kapēc tu sevi uzskati par kautkādu īpaši atsevišķi dislocēto??? Kas tu vispār esi lai sūdzētos uz mājas saimniekiem???? PS.Puse no jums Pidiņiem vispār māk tik nodirst zilos adminus, a kaut reizi padomāt un saprast viņus nekad nav ienācis prātā... PPS. Noskatījos te nesen atkal pēdēja GIGN tusssa video - da 50% no jums pidiņiem neacī nerespektē macho, vai to ka viņš ir serveri uztaisījis...jums ka tik uzdirst kautko...tad kapēc no Lielo adminu puses nevarētu būt tāda pati atiekme pret JUMS!!!! MANS BŪT RUNĀJIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Bet par to dzīvokli runājot - vari sūdzēties mammai, kā teica Erix, bet tev vienmēr pastāv vēl kāda iespēja - iet prom, ja tevi nepmierina kārtība Erixa imaginārajā dzīvoklī - savelc pats paralēles starp līdzībām (lai vieglāk: Erixa dzīvoklis - GIGN ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 taatad - kas taas par cuuciibaam serverii ? pirmaamkaartaam kex zem ljevaa nicka PROdirsa domaa ka ir nezheeliigi aspraatiigs taisot exec komandas - tipo exec ecstasy say /iedo nOnE 2000 - protams ja tev ir rcon tad esi kruts vecis ... tikai es to naudu suuri gruuti kraaju un man taadi prikoli galiigi pie sirds neiet ... peec tam man veel tiek nonjemts reg accounts par to ka tam gudrelim ieliku HS ar desertu ...... tad man jautaajums - kaa ir ar praatu ? ok, šī bija problēma. No šī visa reg. nika zaudēšanu es uzskatu par problēmu. Tā kā nekas tāds nav noticis, tad es nedomāju, ka kādam gabals nokritīs no tiem /iedo 2000. erix tu tikai neievēroji ka to postu rakstīja ecology - respektīvi galīgs duraks, kuram nav jēgas neko skaidrot a vispār problēma izsmelta tā ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts