Glud!naTajs Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Tere! Manas bildes ir pieejamas šeit: https://www.dropbox.com/sh/rn24lje6yebr5il/AABDDlFINV2ZuKTaupeINI_ha?dl=0 Paldies visiem par dalību un deadalive par organizēšanu. Ar katru gadu arvien labāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Tere! Manas bildes ir pieejamas šeit: https://www.dropbox....aupeINI_ha?dl=0 Paldies visiem par dalību un deadalive par organizēšanu. Ar katru gadu arvien labāk! Lūdzu ielaiko pats savu postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Gludinātāj ! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Ja ir ne-tik-liela grupa varētājgribētāju, varu piedāvāt šo sestdien pasēdēt backyard''qa, padzert aliņu, pacept gaļu uz grila un pacepties pašiem, sola ap 25 grādiem. Tiem, kurus interesē, pm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Beef is going.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Ja ir ne-tik-liela grupa varētājgribētāju, varu piedāvāt šo sestdien pasēdēt backyard''qa, padzert aliņu, pacept gaļu uz grila un pacepties pašiem, sola ap 25 grādiem. Tiem, kurus interesē, pm Diemžēl netieku šajās brīvdienās, tas pats attiecas arī uz Spite un Worm. Varbūt nākošnedēļ? Man patīk arī Beefa variants, tikai bez tā treknā meksikāņa. Klasiski feinas kopbildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Es ar vairāk par nākamo vīkendu. Šitajās es nebūšu sasniedzams. p.s. pie manis Rīgā ir atceļojušas šādas mantas: kāmja šorti benčika lādētājs afro zupas trauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Varētu šajā vikenda afteriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Tad izlemts! Saja wiikenda afteris pie afrodites un nakamaja... kaut kur citur. Vienmer jau kadam bus problemas ar tiksanu un cits negribes.. tadel nav veeerts miizt! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Es arī par šo vīkendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Redzu, ka tusiņš reāli briest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 (edited) Es domāju ka delfīni nedraudzējas ar haizivīm tikai tādēļ, ka ir iedomīgi maitas... Beefs Edited August 22, 2015 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 klasiski. es redzeju beefa postu pirms labošanas. ja butu no rīta izlasījis, būtu ar pievienojies. betnu sanāca kā parasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Viss ok! Tas bija tikai probing, lai jūs sapurinātu! Nekas nav palaists garām! Vienojamies, ka tiekamies next wīkendā/piektdienā un just-do-it! https://www.youtube.com/watch?v=nuHfVn_cfHU Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Es domāju pareizāk ir novākties kādas darbadienas vakarā, pasēdēt pāris h tajā pašā labietī vai alā un miers. brīvdienas nereāli savākties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Tad šo piektdien pasiģelka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 5diena nav uzskatāma par darbadienu. tā jau ir brīvdiena. es iesaku kādā 3dienā piem vai 4dienā. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Vajag dzert. Der pirmdiena līdz ceturtdienai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 I am in 5ktdien! Tie, kas gribēs, tie dzers! Labietis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Count me in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 cykas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Nebūšu Rīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 cykas. Nebūšu Rīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now