Norek Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Reģistrētais, super, ka paņēmi man arī vienu krēslu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Vecīt tava ierašanās būtu pagodinājums, un jā nākošgad, mēs 90% augusta otrajā nedēļas nogalē brauksim uz Usmas ezeru Tagad tikai mazliet sarezhgjiitaak, Komppaanija mani transferoja uz shtatiem. Bet nu meegjinaashu naakamgad ieplaanot taa, lai uz augusta vidu buutu Latvjaa. Japarunaa ar dareku buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Tas ir drausmigs pasakums. Neisaku nevienam uz turieni doties. Sabrauc puisheli piedzerties un uzvedas ka cukas. Esmu vilies gigniesos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Registretais guli un nestasi joki. Registretais guli un nestasi joki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Pasākuma bija ļoti okay. Viss bija lieliski kā vienmēr. Paldies Reinim par to, ka uzņēma un izguldija. Vienīgi žēl, ka laika prognoze pievīla, laikam vajadzēja būt ideālam, žēl, ka uznāca kaut kāds lietus. Izdomājām braukt tomēr jau šodien mājās. P.S. Interesanti ir tas, ka Afrodītes drauga mašīna pa ceļam gandrīz sadalījās reizinātājos. Ja ceļā nokrīt izpūtējs, vairs nav labi. Bet pēc 15min tehniskās pauzes turpinājām ceļu, tikai nez kāpēc cilvēki dīvaini skatijās, kad brauca garām. hmm... varbūt tāpēc, ka no aizmugures dzirksteles un pa zemi velkas izpūtējs. Enivei, tikām veiksmīgi līdz mājām, paldies Afrodītes čomam par to, ka aizgādāja līdz mājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Mums viss kārtībā Peldi uz telti!!! Nak3d, tagad te līst, tad smidzināja, tagad atgādina kapu ezeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Pēc futenes esmu tomēr sabeidzis kāju - īkšķis tā piepampis, ka pie zemes nevar pielikt - laikam nevaidzēja vakar vakarā vēl uz Opus PRO konci iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Liels paldies visiem zaķīšiem, kā vienmēr, pasākums lielisks, lomkas pēc turpinājuma, būs garš gads jāgaida. Īpašs paldies organizētājiem un neorganizētājiem. Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Paldies visiem par pasākumu! Sorry, ka no visiem neatvadījos, es pazudu ļoti agri Līdz nākošajam gadam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Jā, paldies par pasākumu organizatoriem un tautai par pozitīvo atmosfēru. GIGN Futbols kā vienmēr līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Paldies par labajiem vardien. Organozatori a brauc majas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Paliek galvenā mistērija - kas ar Beefu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Beefs tripo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Izlaidu Valmiera hesiti! Vins gan teica ka gan jau paris stundinas bus jagaida uz vilcienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Rēcīgākais ir tas, ka ņemot vērā to, ka Trafficu pārlikām pie gludā, es varētu beefu paņemt ar visu ričuku. Bet jūs kaut kā ātri aizlaidāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Metaxu gandrīz izdzērām .. Bet kopumā - paldies Jums, paldies mums, bija forši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Vēl no Pusdzīvā nav dzirdēts, cik klasisks pasākums bija. Pilnīgi klasisks trīsdieni prasās, pēc tik forša pasākuma. Un paldies, paldies, paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Reaaali kruti! Man loti patiik registreta masina un bija intetesanti parunaties. Paldies registretais! Valmiera gan biju atri un vilciens tikai 18:30. Autoosta autobusi iet ik pec 1h, bet es ta sapratu ka par velo vesanu jadod kukulis paris eur.. Jo soferitim jau ari gribas dzivot... Bich.. Ar to es nebiju miera tadel aizgaju uz neiespejamo misiju. Baigais @#£s.. Vagons pilns ar jaukiem cilvekiem... Nevaru izlemt - dzert vai nedzert.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Es klasiski atstāju kokā peldšortus. Ja stārķis viņus nav nočiepis, tad lūgums no gludekļa telts-estrādes vietas viņus nokarināt drošākā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 But vai nebut sodien? Sakurinaju pirtinu un tulit iesu to dranki izsvist, bet paraleli uznemsu jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 http://aluksniesiem.diena.lv/forums/izklaide-un-kultura/aluksniesi-dabuj-pa-muti-no-gulbeniesiem-97398 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Klasiskā Gulbene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 ir atrasts mais ar brūniem zābakiem.. kaam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Laaabs laaci. Parsmejos sakuma, bet pie 8 lapas reali apnika lasit! Izskatas ka Tu par aluksni vairaj zini ka es te dzivojot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now