Slāpeklis!* Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 (edited) Sveiki, jau labu laiku uzdarbojas, latviešu scammer grupējums, viņi izmanto vissdažādākās metodes, taisa skype grupu ar nosaukumu skillz.lv tournament visi scammeri salien un aicini upurus, upuriem vieglāk noticēt ja tur ir vairāki cilvēki kas apstiprina ka ir tāds tournament ar balvu katram m4a1-s cyrex FT. Ir arī solo varianti raksta vai negrib spēlēt matču bet ir jānovelk kāda programma... Adreses viņiem daudz un dažādākas vērt viņas vaļā var, bet vilkt nost gan neiesaku jo kā novelk progu izmet no steam un tiek nozagts inventory.. Programu adreses: neliec adreses uz kurām nevajag nevienam spiest virsū. Uz šīm adresēm ja kāds lv čalis raksta lūdzu neuzķeramies!!! Pa lielam, noteikti būs jautājumi kā es to visu zinu, es biju iefiltrējies tajā grupā caur skype, bet mani samērā ātri izmeta, jo es nestrādāju, tas nozimē nevienu neskamoju. Scammeru galvenie ir trīs viņi saņem 50% no noskamotā, un tajā grupā ir vairāk kā 130 latviešu skameru. Šis ir viens no scameriem, negaidīti uzzināju jo viņš ir manā friendlistā: http://steamcommunit...m/id/warden1337 Updeitošu info ar skype nikiem vēlāk! Ceru ka palīdzēju! Edited April 26, 2015 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Pašam arī ir piedāvājuši, bet tik zemu krist nevēlos, gignā jau ir bijušas sūdzības. Starp mums tādi arī ir, nesaukšu nikus =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Nesmuki... vēlme pagarināt krāniņu bez ķirurģiskas iejaukšanās var novest jūs pie lielākām problēmām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Kāpēc nesaukt? Jūs, ja zinātu Imantas pedofila atrašanās vietu/vārdu, jūs arī viņu slēptu? Vajag atklāt arī vietējos un likt pie kauna staba! Banot, piekaut masveidā vai ko tamlīdzīgu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 (edited) Es jau dažu labu nosaucu! Edited April 28, 2015 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Es jau dažu labu nosaucu! Tu vēljoprojām par HVN (Bota)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Tiešām bijušas jau pāris sūdzības? Esmu redzējis tikai vienu, protiet, par HVN, kurā arī nekas lāga netika pateikts. Labprāt redzētu nikus ar reāliem pierādījumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Bota vispar bija upuris neveiksmigam prankam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Bota vispar bija upuris neveiksmigam prankam Gluži par prank to nenosauksi, bet tas, ka viņa niku un avataru nofiņija ir fakts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Gluži par prank to nenosauksi, bet tas, ka viņa niku un avataru nofiņija ir fakts. nevaretu jau teikt ka tas nav legaali ja tu esi cirvis un otru reizi pievieno draugos chali, tad ta ir jau tikai un vienigi tava problema manuprat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Trakākais jau tas, ka savu kļūdu vēl joprojām nesaprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Matīss Grāvelsons draugiem.lv atsūtīja kaut kādu kakainu link uz steam-gift-cards.com kkas tamlīdzīgs. Viņš, ja nemaldos, bija no Talsiem vai Saldus, tā kā FYI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Nē nu nopietni, šī jau ir kāda 2-3. reize, kad kāds saka, ka šeit ir skameri, bet negrib teikt kuri (neskaitot BOTas pranku). Tā vien sāk likties, ka tas ir kaut kāds zilo grupējums, ja nodos skameri, pateiks kurā zilajā austerē stukačs sastopams Citu iemeslu neredzu, kāpēc nelikt vienā topikā visus dirsējus, kurus pie reālas situācijas jāliek cietumā kā par zagšanu pienāktos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 khe khem, dažs labs keyu treideris pirms dažām nedēļām bija trade banots. Tagad sēž uz trade probation.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 Jā athev tas kurš pārdod keyus ir trade bans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 tak dodat nikus , lai cilveki zin nevis te pishat smadzenes viens otram 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Ja kāds piedāvā šo steam pirkt, nepērciet, itemi, ir skamoti iekšā, un ir uzlikts trade bans, bet nekas nerādās, uz aci uzmeto tīrs steam acc, ar labu inventory! http://steamcommunity.com/profiles/76561198165406891/inventory/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Nu labi, labi =/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Ooo, laiks dzeest pauliju no friendlistes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 What? Tu man nekad neesi bijis flistē =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Vot, laiks degli dzēst no draugu saraksta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 What? Tu man nekad neesi bijis flistē =D Es sen zinaju, un tadelj ari nepievienoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Pag, davaj eše raz, ko tu zināji? =o Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Ka tu skameris, paljubomu sho teatri ar Botu divata izspelejat, bet iisteniibaa esat organizeets grupeejums. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now