allworth Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 (edited) Kaapeec cilveeks ir ar mums, ja vinjsh tikai atbriivots? Vinjam nomainaas miljons IP minuutee? O jooopcik. Hmm, bet bano tachu niku ... Edited February 8, 2006 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 te runa nav par forumu ... un pokor kkaa neatceros ka veel kautko esmu runaajis par krieviem... un izgaaaju tapee ka negribeeju tikai veel kautko dirst jo gariigais man tieshaam bija "vislabaakais" :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 a ja bi ne4ego ne pisal bi v tvoj adress...prosto postavil bi ban i potom bi razbiralisj kto prav a kto vinovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 nu ja i neskazhu 4to mne bil prav i v moje mnenije esli ja bi admin takze bi delal no prosto mne "garstavoklis" bil oooooooooo4enj "horoshij" :// eshe raz skazhu 4to ja bil vinovat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 prosto mne "garstavoklis" bil oooooooooo4enj "horoshij" Garastaavoklis po ruski jestj "oma"! A kas attiecas uz gadiijumu, kaapeec Odinjsh neko nesaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 A kas attiecas uz gadiijumu, kaapeec Odinjsh neko nesaka? vinjsh ir tik sashutis, ka vinjam nav ko teikt p.s. pidrila, piedod! gribeeju tev niku vispaar nahrenizeet, bet aizmirsu nomainiit meilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bachi Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 Glud!naTajs apsveicu! Vēl drusku vazelīnu un būsi sasniedzis mērķi. fuj1tsy: bachi , ne jau tikai shis iemesls bija galvenais shaadu niku tu nopelniiji par to , ka vienk esi [beep] kursh pa zhiznju velk laiku kaut kur niikdams ... Neko nezinu, vienmēr esmu iekļāvies rounda laikā un nekur ne pa tēmu nēsmu nīcis. Krish: lieta tāda ka šis ir GIGN serveris un serveris ir tāds kādu mēs to veidojam. Jā Krish redzu kādu jūs viņu veidojat - tos kurus nevaram vienkārši nošaut un ir japalauza smadzene, lai nošautu vajag vienkārši pačakarēt un iemīt dubļos un kopuma tikt vaļā. Protams manā gadijumā līdz šim nebija, kur piesieties ne wh, ne aims jo vienkārši viņa nebija. Un tapēc beidzot radusies izdevība uzpūst ziloni no nekā. Gratz! Krish: Tā vietā tu saki lai atdod tev tavu niku lai vari žurkot tālāk. Atzīstu, ka teicu lai atdotu niku, bet tā daļa, kas sākas pēc vārda niku ir tīrā fantāzija. Tāpat skaidrs, ka dažam nepatīk mans spēles stils kuru dažš labs sauc par krisošanu. Bet rodas jautājums ja es esmu T un man jaiet likt c4 kapēc es netālu no sava respa šauju CT, kam pec idejas jāsargā spots. Vai otrādi es CT, kam jāglābj hosti bet T rasho no visām malām utt. Labākais piemērs ir italy, kur mape ir tikko sākusies ka T jau skrien caur CT respu no muguras un es atvācu šos skrējējus, saņemot komplimentu "krisa". Rodas jautājums kurš sai situacijā ir krisa. Bet tavai zināšanai katrs spēlē kā māk un spēlē spēles lai gūtu baudu no viņjām un patīkami pavadītu brīvo laiku. Redzams ir tikai tas, ka dažiem labiem administrācijas spēlētajiem šāds spēles stils no manas puses izraisa galvas sāpes. Un pateikt, ka es esmu krisa ir vieglāk nekā atzīt savu sakāvi neuzmanības dēļ. Krish: Redzi, ar savu attieksmi tu arī esi to panācis, ka nevienam te īsti nepatīc un nevienes nejutīsies slikti bez tevis šeit. Jocīgi, ka tu galvo pa visiem kā nekā redz es nēsmu vienīgais, kam liekas, šis topiks vienkārši LOL un druk par šerpu. Jā varjaubūt Krish, ka teu ir taisnība un neviens nejustīsies slikti bez manis šeit, bet es gan un man tas viss ļoti pietrūks. Kā jau macho teica macho: Tātad. Nekādu niku es tev atpakaļ atdot netaisos. Un šoreiz man ir vienalga, ko citi saka. Vienozīmīgi ar to arī viss ir pateikts. Un vairāk es negrasos te spamot un rakstīt postus. Lai vai kā bij fun, atmiņas nekur nepazudis par lieliskiem fragiem un visu parējo. GL&HF p.s Krish no taviem textiem var secināt ka esi īsts pareģis ar talantu ja sanāk iemet savu pareģa kantora adresi mok piekāpšu. Izzīlēsi man nākotni. Protams par maxu. Dr.Pain - thu neuztraucies ©$$$ Bling Bling $$$ piedots! xDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Glud!naTajs apsveicu! Vēl drusku vazelīnu un būsi sasniedzis mērķi. Krish: Redzi, ar savu attieksmi tu arī esi to panācis, ka nevienam te īsti nepatīc un nevienes nejutīsies slikti bez tevis šeit. bachi es nesaprotu, priekš kam man tas vazelīns ir vajadzīgs! āāā tu domā ka es airējos macho un painam, jā tur tev taisnība! Par krishu tas vispār ir LAMO P.S BB Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Jums nepaliek viņa žēl? Labāk, lai serverī ir šādi spēlētāji, nevis atsaldēti pidiņi, nav tā darīt pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Kungi ,vai tomēr nav par traku būtība permanentais bans?Ņemot vēra ka šādi ir arī rīkojušies paši banotāji pasniedzot to kā milzīgu joku.Kautkas man atgādina dažu labu serveri (nesaukšu konkrēti ) kur daži admini izrīkojas lidzīgi ,argumentēdami to ka adminam vienmēr taisnība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 A kas attiecas uz gadiijumu, kaapeec Odinjsh neko nesaka? Tapēc, ka man ir gal-līki po Es vienk neuzskatīju par vajadzību lietot "garāko krānu" laigan rīcība protams bija cūcuska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nu man jau shkjiet, ja odinjsh speetu atrast sevaa sirsninjaa piedoshanu, tad vareetu arii apmainiit atpakalj. Vieniigaa probleema ir taada, ka tagad pret to vareetu iebilst macho un krish Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Nez, man bachi nekad nav paticis. Kā jau viņš pats teica, viņš vislaik kriso. Bet nu, lai jau kriso, es jau nevaru viņam neko izdarīt, katrs spēlē kā māk. Nu un tagad kad viņš odiņu nošāva, bija iemesls sodam. Nu un tā vietā, lai kaut cik nožēlotu izdarīto, viņš to uztver kā lielu joku, sabāž pa pilno infantīliskus smailijus, visgudri nodirš "neko neesmu izdarījis" + vēl pagūst pasūtīt mani. Nez, man ar to pietika. Tāpēc arī teicu, ka šoreiz man vienalga, ko citi saka. Ne jau nu es tāds kurls pret citu komentāriem paliku tāpēc, ka bachi kriso. Tāpēc ka viņš "vēso" jokdari mētā. Pēc tā arī redzēt viņu serverī man nav ne mazākās vēlmes, čalis laikam domā, ka labu darbu izdarījis. Tak palasot viņa tekstu lieliski redzams, ka viņam ir pilnīgi pofig, ka viņš ir rīkojies kā pēdējais pidiņš. Es nez cik daudziem tas liekas normāli izaicināt keksu uz nažu dueli un tad viņu nošaut - es saprotu pret naitu tā var izdarīt, jo tas ir smieklīgi, bet ne pret labsirdīgo odiņu. Man uzreiz liekas, ka tas cilvēks vienkārši ir maita. Kāds varbūt teiks, ka es pārspīlēju, bet, palasot "nožēlas pilnos" bachi tekstus, man nebūt tā neliekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bachi Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 M nespēju turēties pretī un neturpināt šo fantastisko dialogu. Es teu nevaru nepiekrist man tiešām ir pilnīgi pofig, ka es viņu toreiz nošāvu jo es vienkārši izbaudīju spēli. Var jau būt ka no tava viedokļa es esmu pilnīgs pidiņš. Spriežot pēc tava pēdējā posta ko šeit esi atļāvies uzrakstīt un atkāt savas domas par mani, ka es teu nepatīku un apmeram esmu pidiņš un maita, varu tikai secināt vienu, ka tu kā admins esi ļoti nekompitents ja reiz tavas personīgās domās ietekmē tavu lēmumu spēlē. Varbūt kā nākotnē kompitentam adminam došu teu mājienu, lai tavu dzīvi atvieglotu un šādi posti vairs nerēgotos ievies pie noteikumiem šo tā saucamos nerakstītos likumus (lai tak viņi beidzot kļūst par rakstītiem) , ka izaicina uz nažu dueli ta nedrīkst beigās nošaut (vismaz ne adminu) un ka sods par šādu admina izčakarēšanu beidzas ar nika del. Jā protams tam jāseko līdzi admina nozīmiguma tabulai, kas šajā gadijumā saksies ar tevi vai wormu un apakšā būs nights. Varbūt ja es būtu ko tādu šeit jau izlasijis nebūtu vinju nošāvis bet gan paņēmis izklājis tepiķīti un sācis pielūgt allahu pirmsnāves brīdī. p.s ahh macho piedod, ka pasūtiju tevi, bet laikam tā ir cilvēcīga reakcija ja ņem vērā ka nedēļu tiku totāli ignorēts Irc un tā arī ignorēts paliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nekompitentais macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 man, kaa notaariskam rusherim, kursh nevar ciest, ka kads seezh baazee, kad es taisni grasiijos visus apshaut no muguras, it ka pec teorijas nevajadzetu buut zheel, ka bachijs vairs te nebuus, bet kaut kaa tomeer vinsh man liekas tiiri sakariigs, nav tas "infantiilo smailiku" uzbrukumus (kamon, 2-3 smailiki vienaa postaa ir pilniigi pienjemama lieta), raksta ar garumziimeem (nezinu, mani tas kaut kaa tomeer imponee), nu lab mosh vinsh kaut ko dirsa virsuu, bet nu kursh to nedariitu? runaa tiiri smartassiigi, bet nu ... labak lai speelee shaadi, nevis kaudze ar 13-15 gadiigajiem siikajiem. a vispaar jums pashiem nekad nav niezeejushas rokas noshaut kaadu, kad redz, ka vinsh pretii skrien ar nazi un tik pietiktu viena vieniiga smuka lode un viss? savaa zinjaa ir jau taisniiba tam, ka pec teorijas adminiem (es zinu, tas tagad skan mazliet stulbi, bet adminus varetu uztvert kaa taadus likumsargus, tb, policistus) nevajadzeetu iespaidoties no savaam pasha juutaam un iztureeties pret visiem kaa vienaadiem. protams, jaa jaa zinu, shis ir GIGN servers un [GIGN] var darit, ko vinji dari, taisni ta pasha iemesla deelj, ka tas ir vinju serveris. itsevishkji tas, kuram gign.lv pie sadaljas "memberi" zem nika rakstiits "BOSS". kaut vai es zinu, ka tas tapat neko nemainiis, es tomeer ieteiktu dot vel vienu iespeeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 savaa zinjaa ir jau taisniiba tam, ka pec teorijas adminiem (es zinu, tas tagad skan mazliet stulbi, bet adminus varetu uztvert kaa taadus likumsargus, tb, policistus) nevajadzeetu iespaidoties no savaam pasha juutaam un iztureeties pret visiem kaa vienaadiem. Kādas muļķības - protams, ka visi iespaidojas no saviem priekšstatiem par cilvēku. Tu domā, ka vajadzētu visiem vieni noteikumi un bla bla bla, a pieņemsim, ka viens pidiņš visu laiku balansē uz šo noteikumu robežas atrasdamies atļautajā pusē, tādējādi kaitinot adminu un manipulējot ar faktu, ka viņš nav neko pārkāpis - tādu tāpat nahrenizētu un viss (es vismaz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 a vispaar jums pashiem nekad nav niezeejushas rokas noshaut kaadu, kad redz, ka vinsh pretii skrien ar nazi un tik pietiktu viena vieniiga smuka lode un viss? Nu ok, ar kaadu draugu 1vs1 speeleejot, paaakstoties var kaadreiz noshaut vinju, panjirgaaties, bet nu pubaa to dariit, nez, tas ir stulbi un zemiski, neatceros, ka buutu to dariijis un netaisos dariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Kādas muļķības - protams, ka visi iespaidojas no saviem priekšstatiem par cilvēku. Tu domā, ka vajadzētu visiem vieni noteikumi un bla bla bla, a pieņemsim, ka viens pidiņš visu laiku balansē uz šo noteikumu robežas atrasdamies atļautajā pusē, tādējādi kaitinot adminu un manipulējot ar faktu, ka viņš nav neko pārkāpis - tādu tāpat nahrenizētu un viss (es vismaz). *vāji pasmaida* prātīgi vārdi. Runājot par manu nekompitenci (lol), es nemaz nekomentēšu to tekstu, par personīgajām izjūtām, ja kādam tas liekas dīvaini, ka cilvēks lēmumu pieņem pēc tām vadoties, tad pats vainīgs. Šeit runa galīgi neiet runa par kaut kādiem rakstītiem, nerakstītiem likumiem. Ļoti maz lietām var uzrakstīt konkrētu noteikumu, parasti jāvadās ir pēc entajiem blakusfaktoriem, kas katrai situācijai ir atšķirīgi. Un ja tā padomā - tas ka es esmu nekompitents (divi lol) un kādu sodu tāpēc, ka viņš man nepatīk uz GIGNa ir pilnībā normāli. Teiksim xg aldim tiklīdz kā viņš ierunājas - nu es tak neiešu gaidīt kamēr tas dolbis pateiks kaut ko SLIKTU, man pietiek dzirdēt viņa atsaldēto balsi, lai uzliktu xg. Traki neētiski, jā, bet ko padarīsi, nevienam uz to spiestā kārtā nav jāskatās. Nu i burvīgi - situācijas atrisinājums - tev pofig par to ka nošāvi odiņu, jo izbaudīji spēli, man pofig, ka kādam tas nepatika un ka tev ir nomainīts niks. Nezinu kas vēl šeit būtu piebilstams. p.s. flashback, nesāc te moralizēt. p.p.s. man nekad nav paticis tas teiciens "GIGN serveris, viņi dara kā grib". Tas liecina par riebīgu subjektivitāti. Vienmēr esmu gribējis darīt kā būtu pareizi nevis kā man gribētos. Tāpēc arī ir bijuši gadījumi, teiksim pāris cilvēki kuri man nepatīk un liekas riebīgi, spēlē uz gigna. My house - my rules, pēc šī principa es viņus varu banot, bet es to nedaru, jo tā nav pareizi un savas antipātijas paturu pie sevis. Šo konkrēto gadījumu iekš "pareizo lēmumu" kārtas īsti neieliksi, jo daudzi te uzskata, ka sods nav atbilstošs, bet kā jau teicu, šo reizi man citu viedokļi neliekas būtiski un es neko mainīt negrasos (paskatieties kaut vai uz šo "lielisko" topika nosaukumu). Ja teiksim sodu mīkstināt izdomās tas, kurš niku nomainīja, es neko nedarīšu, jo, lai gan varētu darīt ko gribu, tā nebūtu pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Kādas muļķības - protams, ka visi iespaidojas no saviem priekšstatiem par cilvēku. Tu domā, ka vajadzētu visiem vieni noteikumi un bla bla bla savaa zinjaa ir jau taisniiba tam, ka pec teorijas adminiem (es zinu, tas tagad skan mazliet stulbi, bet adminus varetu uztvert kaa taadus likumsargus, tb, policistus) nevajadzeetu iespaidoties no savaam pasha juutaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 savaa zinjaa ir jau taisniiba tam, ka pec teorijas adminiem (es zinu, tas tagad skan mazliet stulbi, bet adminus varetu uztvert kaa taadus likumsargus, tb, policistus) nevajadzeetu iespaidoties no savaam pasha juutaam un iztureeties pret visiem kaa vienaadiem. protams, jaa jaa zinu, shis ir GIGN servers un [GIGN] var darit, ko vinji dari, taisni ta pasha iemesla deelj, ka tas ir vinju serveris. itsevishkji tas, kuram gign.lv pie sadaljas "memberi" zem nika rakstiits "BOSS". Nu labi ne jau tev es kaut ko paarmetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) Ja viņu nesodīs tad pārējie (idiņi) arī sāks tā darīt jo zinās ka par to viņiem nekas nebūs. Edited February 9, 2006 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 paskatieties kaut vai uz šo "lielisko" topika nosaukumu vo,vo! es vislaik skatos un nevaru saprast, ko noziime vaards "gey" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 izdomaaji ? to cilveeks - tas ka tu esi neattiisttiits siicis , tas jau visiem sen bija skaidrs ... no taa mirklja , kad es nomainiiju niku no fuj1tsy uz extriimlii drin'kd , es pasludinaaju cs`u par totaalaako izklaidi! es zinu ka tev grauzh, ka es tev nedodu savu naudu, gagoju un aizskaru ar visu ko es varu , bet piedod! tu MANII izraisi totaalu veemienu!!! gan ar savu valodu, gan ar savu attieksmi!! un vispaar - kaada tev starpiiba kur es savu naudu dodu ? ja tev shkjiet ka es painam or kaadam citam ziepeejos , ko tu par to uztraucies ? taa ir mana probleema! or vienk , pats gribi ieziepeeties, bet nespeej ? jo peleekaas vielas galvaa par maz ? gg tev ... to rr and others: pastaav taad liet, ka parasts plajeriits ienaak serverii pashaut teiksim 1 stundu ienaak un ir bachi un veel paariits uuber kruto kemperu! visi kaa normaali puikas aizrasho , pashaudaas un nomirst ... un tad veero 2-3 varonju ciinju 2 minuushu garumaa ... protams, tas ir seksiigi 3-4 raundus, gaidiidams nereaalaako atrisinaajumu , bet ja tas notiek jau nez kuro meenesi, tad paldies, manii rodas nepatika pret taadiem ... viens taads piemeers ir dareks ... agraak vinjsh tieshi taapat kaa bachi speeleeja .. .gaidiija peedeejaas sekundas, bet cilveeks saprata, ka tas ir PUBS , te nav jaaspeelee uz skanju, te nav tev nevienam nekas jaapieraada, ka esi UUBER PRO dzheks ... speelee prieka peec! bet ja gribi pieraadiit savu super duper skillu ... speelee savus gazerus, or etc kaa vinjus tur sauc un klan vaarus .. p.s darek ir mainiijies, lai arii ir citreiz visaadi apisieni no vinja puses, tomeer speeli beidzot paartraucis kleemeet .. p.p.s CILVEEK - TU SMIRDI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Ja kas , šitai situācijai ir risinājums ko nupat izodmaju - Ieviest komandu, kas uz noradītajam spēlētājam izsledz parametru footsteps (footsteps 0) (vinsh varis nedzirdēs soljus). Ticiet man - tas tādiem sēdētājiem un ausainajiem lokatoriem, būs kā ar sirpi pa pautiem. Pievienoju situācijas attēlojumu grafiskā veidā pēc komadnas "footsteps 0" komandas izpildes. Edited February 10, 2006 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now