Jump to content
GIGN Forum

Vajag Android lietotāju, kuri klausas mūziku uz austiņām, palīdzību


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

kompānija, kurā strādāju (Sonarworks), ir izveidojusi super-duper tehnoloģiju, kas ir rezumējusies Android mūzikas pleijerī.

Tagad mēs atrodamies beta test fāzē un meklējam beta testētājus. Jums tā ir iespēja tikt pie mūsu pleijera ar individuālu austiņu kalibrāciju.

Inputs no jums - google konta epasts un vēlams - jūsu austiņas uz 1nu dienu (lai tās individuāli nokalibrētu) (vai vismaz austiņu modelis).

Ko jūs no tā iegūstat - super studijas skaņu uz savām "ķipa studijas skaņa" austiņām! :)

http://www.sonarworks.com/

Cheerz,

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Ķipa jā. Mums gan būs mazliet intersantāk, ja austiņas būs kaut cik brendīgas, nevis RIMI hvz kas.. ;)

Beefs

Ou! Lai padarītu šito interesantāk - visiem, kas pieteiksies un iedos nokalibrēt savas pus-brendīgās austiņas (candy crusher der, maxima neder, acme.. maybe) + uzrakstīt īsu review bonusā 2vi valmiermuižas aliņi no manis (pudelē vai izlejamie pie Piena) :)

Nokalibrēt nozīmē ka austiņas kaut kā ir jānodod Bīīfam un jāsaņem atpakaļ. Rezultāti ar beats austiņām ir ļoti labi. Ir atsevišķi telefoni, uz kuriem tik labi nekalibrējas dēļ telefona lielas iekšējās pretestība. Šajā lauciņā varu minēt, ka Lumia 800 vispār ir WTF ar iebūvētu EQ kuru nekur nevar mainīt.. ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Laikam no skapja jaizvelk savas vecu vecas ausis... Sennheiser HD555, tadas vispar var pielabot? VInam gan laikam kadi 8-9 gadi :D

EDIT: Aaaa, man laikam nederes tak, man nav androida :D

EDIT2: Es Galvenokart tikai autinja klausos, pa retam pie kompja uz tumbinam kaut ko uzlieku. Jau nez cik ilgi meginu nobriest nopirkt playeriti un kartigas austinjas, tik vienemr citas lietas ko nopirkt.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Kā jūs vispār ikdienā klausaties mūziku? Austiņas + telefons? Mašīnā? Dators?

Beefs

Auto + Ausis majaas (Siberia V2 pie PC, Senheisers HD (iespejams sameloju par 202, atbraukshu iechekoshu kadas ir) pie planshetes/PS4)

Link to comment
Share on other sites

Kas ir poweramp? Diemžēl mūsu playeris neatbalsta spotify pagaidām. :(

Bet visādi savādāk - jā, vajag tavas ausis, lai varam nokalibrēt tev individuālu kalibrāciju.

Beefs

Edit: Davai visi piesakas un pēc tam colobrative satiekamies pie piena un es jums uzsaucu aliņu + savācu ausis un nākamajā dienā atkal satiekamies un es jums atkal uzsaucu aliņu un atdodu ausis! :D

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Hawaii un aphrodYte - aistias der as far as tām ir brends un modelis. RIMI austiņas nedere, jo tām nav modeļa. Sony Ericcson austiņas varētu derēt un pat būtu ļoti cool, ja tām var norādīt modeli (piem telefons, ar kuru tās nāca kopā). PC lielās ausis arī var nokalibrēt. Priekš PC gan mūsu risinājums ir kā plugins priekš DAWiem (pagaidām), bet tas strādā kopā ar krutākajiem media playeriem un foobar.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

jancis - kam man just5 austiņas. it īpasī, ja tu uz tām nemaz neklausies mūziku? Kādu tad review tu varēsi iedot par austiņām, kuras tu nemaz neklausies?! ;)

Aphrodītes austiņas gan būs way to go. Šķiet arī, ka viņa tās reāli arī klausās. ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Labprāt iedotu nokalibrēt, bet es neko nesapratu. Kāpēc tieši android playeris (iebūvētais android atskaņotājs?)?

kr4 es kā testētājs deru, ja klausos uz android tel. bet uz PowerAmp atskaņotāja? Austiņas sony xba-c10. Un ar tām pašām klausos arī uz datora.

Link to comment
Share on other sites

Traffic - tu deri. Android tādēļ, ka mūsu aplikācija ir rakstīta priekš android (tas ir playeris kurš nesuportē spotify). Tev, kā testētājam, būs uz laiku jāpārslēdzas no poweramp uz mūsu aplikāciju!

Uz datora mums ir vst plugins kurš iet uz atsevišķiem softiem, kuri supportē pluginus. (lielākajai daļai kruto softu ar pluginu supportu ir VST bridge).

Šodien saņēmu afrodītes austiņas. Kreisā aus bija par 12dB klusāka kā labā. Šādas austiņas es tomēr ieteiktu nekalibrēt, bet izmest miskastē. :) Piedod, aphordyte. :(

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...