Jump to content
GIGN Forum

SexySaxMan

Game Admin
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SexySaxMan

  1. Nebija lētāk atdot kādā servūzī kur viņu salabotu max. stundas laikā?
  2. 100% neesmu pārliecināts par šo, bet bija kaut kad vajadzība arī X-Trailam kartes atjaunot, tikai neatceros līdz 2005.g vai pēc. Rezultātā neko nesanāca atjaunot. Audi un BMW tādā ziņā daudz vienkāršāk atjaunot navigāciju.
  3. Jau pusotru gadu izmantoju - https://www.balticse...limited-hosting Stabils, labs supports un cenas, vismaz man, šķiet labas. EDIT. Par nano.lv pirms kāda pus gada ne īpaši labi atsaucās vairāki paziņas, kas turēja pie viņiem lapas - bija gļuki. Bet nezinu, iespējams tagad kkas mainījies.
  4. Itkā esmu šīs zemes patriots, bet valsti neaizstāvētu, nejau tādēļ, ka būtu bailes, bet nav un nebūtu vēlmes aizstāvēt valsti - valdību, kam nospļauties par tās iedzīvotājiem. Un jā, pie tam jau nebūtu ar ko aizstāvēt - labākajā gadījumā ar ķēdi, grābekli vai huskvarnu..
  5. Kas tas par OffersWizard? Pats ar tādu neesmu saskāries, bet cik netā pagūglēju, daudziem tieši dēļ viņa ir tās reklāmas. Un nosaukums Offers - jau vien daudz ko izsaka. cash^ - kā jau minēju iepriekš, bieži vien instalējot dažādus softus un neatķeksējot nost nevajadzīgo uzliekas visādi sūdi, kuru dēļ browseros lien reklāmas. Ikdienā darbs ir saistīts ar datoriem un visai bieži gadās redzēt tādas lietas.
  6. Visdrīzāk kaut ko instalējot, pie reizes ir uzlikusies kāda draza. Pēdējā laikā daudziem tā ir bijis. Ieliec instalēto programmu saraksta ekrānšāviņu, apskatīšos, kas varētu būt pie vainas.
  7. Beef, šis mani interesē - "Priekš PC gan mūsu risinājums ir kā plugins priekš DAWiem " - kur un kā to pluginu var dabūt?
  8. Līdzīgi ir bijis, kad ir noķerts vīruss. Varbūt pārbaudi. Kad man tā bija arī nesapratu, kas par lietu - izmēģināju visu un nekā..
  9. Ļoti šaubos, ka kaut kas tamlīdzīgs izdosies. Vismaz man nekad nav sanācis. Ja tā reāli iedomājamies - tas var aizņemt vairākus gadus. Biju mēģinājis vienu softu (godīgi sakot pat nesen) - tur bija jānorāda iespējamais paroles garums, simboli kuri varētu būt parolē (burti, cipari, zīmes) - kad visu savadīju programma sāka kalkulēt paroles. Bet nu - pēc pirmajām 30 minūtēm izslēdzu viņu ārā, jo, manuprāt nav tas iespējams. Ja es kļūdos un tomēr ir tāds softs, kas to var izdarīt - lūdzu palabojiet mani.
  10. Nesaprotu, kādēļ nepieciešams forwardēt portus, bet nu jā - atslēdz firewallu - un uz priekšu. Tikai jautājums - kā tieši pieslēgties? Remote desktop vai kas cits? courage - ja cilvēks nesaprot vai nemāk pareizi atbildēt, viņš uzreiz nav jāsauc par idiotu.
  11. Windows neveiksmīgi uzinstalēties var tikai tādā gadījumā ja instalācijas disks/usb fleška bijusi bojāta, neveiksmīgi ierakstīts .iso fails, vai bojāts fails. Nu un protams arī - ja ir problēmas ar dzelžiem. Pie tam Windows 8 uzinstalēt ir ļoti viegli, taču iespējams, ja darīji to pirmo reizi, tad varbūt kaut ko ne tā tomēr sadarīji. Bet nu, labi, ka garantijā paņēma un visu saveda kārtībā!
  12. Pilnīgi piekrītu kRi teiktajam, darbā ikdienā ir bieži vien jāmaina flešos dažādās instalācijas, un Win7 USB tūlis ļoti labi palīdz. Autoram - Ja arī system restore nepalīdz, tad jāmēģina kautvai repairs. Bet, nu ja, saki, ka nav arī draugu, kas varētu veikt repeiru vai pārinstalāciju, tad, izskatās, ka vislabākais variants būs aiznest uz kādu servisu, lai tur to izdara.
  13. Jā, jā - instalējat visādus "dll fixerus" un **jikserus. Pēc tam kaudze ar reklāmām izlec, vēl parāda,ka tas un tas nav kārtībā (kautgan īstenībā ir) - šis ir no pieredzes, kad jaunākais brālis tādā veidā kaut ko mēģina safixot un pēc tam brīnās, kādēļ Windows startējas ilgāk un kādēļ visāda čerņa lec laukā. Problēma neradās pati no sevis - Tu esi kaut ko izdzēsis vai uzinstalējis kaut kādu softu, kas šo problēmu ir izraisījis. Priekš kam nest uz garantiju, ja visdrīzāk tur pateiks to, ka pats esi vainīgs. Garantijā nelabos to, kas ir noticis visdrīzāk Tavas vainas dēļ. Strādāju uz Win 8 jau kopš paša tā sākuma, un nekādu problēmu ar viņu nav bijis. Manuprāt, vieglākais variants ir uztaisīt re-instalu, kas aizņems maksimums 20 minūtes. Ja nezini kā to darīt, paprasi, lai izlīdz kāds draugs vai paziņa, kas ar datoru ir uz Tu. courage - Nevajag būt zadrotam, lai meklētu un censtos atrisināt problēmu da jebkādā jomā. Vienkārši ir cilvēki, kas grib domāt un ir cilvēki, kas negrib.
  14. Paldies, mēģināšu tā arī darīt.
  15. Īstenibā interesants topiks. Šodien tieši no tās pašas lapas pasūtīju dažas nelielas preces, lai tīri paskatītos kas un kā tur notiek. Viens čoms bija sūtījis šo to no drēbēm, teica, ka atnāca divu nedēļu laikā un viss bija čotka. Mani pašu vairāk interesē kā tur ir ar to muitu, jo gribētos pasūtīt tur vienu štelli priekš auto, taču maksā viņa pie 100$, negribētos muitā par viņu kaut ko piķot, jo tad cenas ziņā sanāktu tas pats, kas pie mums viņu pirkt.
  16. Ņemot vērā to, ka pats reti tur parādos, itkā varētu atbalstīt kādu jaunu adminu uz turieni, kautgan tur ieskrien arī citu serveru admini. BET, ja kādu atbalstītu, tad viennozīmīgi tas nebūtu Tu. Paskaidrošu, kādēļ : 1. Pieteikums nav pēc prasībām 2. Tu serverī esi nospēlējis 2h, un arī iepriekš Tevi tur neesmu redzējis.
  17. Cik no tiem kas kaut ko iesaka paši ir apmeklējuši to pašu boksu, kikboksu un mma? Noteikti uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi čaļi. Personīgi es ieteiktu nodarboties ar kikboksu, un garums vai svars nav šķērslis - priekš tam jau treniņi ir domāti, lai apgūtu iemaņas un pilnveidotos. Manuprāt, tīrss bokss - tas nav interesanti. Kikboksā tomēr ir dažādība un man, kad es ar to nodarbojos - patika. Var jau arī noteikti aiziet sākumā pavērot kādu treniņu (tā paša boksa, kikboksa vai mma) un tad arī izlemt ar ko nodarboties.
  18. Pieteikumā ir problēmas ar gramatiku, manuprāt, tas tomēr par kaut ko liecina.
  19. SexySaxMan

    Iesakam Mūziku

    Izdomāju, ka varētu šeit arī padalīties ar kaut ko no sava playlista. Viens no pēdējā laika mīluļiem. Šāda mūzika viennozīmigi nav klausāma popa, rnb un līdzīga šita faniem. Izpildītājs : Nafis Nosaukums : Single Desire (Original Mix) Stils : Progressive house http://www.youtube.com/watch?v=oUu1LH6rbao&feature=player_detailpage
  20. Nu skaidrs. Diemžēl sakarā ar šo lapsi neko sīkāk pateikt nevaru, jo pašam tāds nav bijis lietošanā. Varbūt kādam no gigniešiem ir bijis, padalīsies. Zinu, ka dažiem laptopiem biosā var uzlikt, ka kūleris griežas visu laiku uz max (protams visu laiku tad būs papildus troksnis), bet vismaz dzesēšana kaut cik labāka. Nesen nācās pastrādāt pie viena HP laptopa, kas ir kādus 4 gadus vecs. Šis arī sākumā strādāja ok, bet tagad arī diezgan manāmi karst, un termopasta ir mainīta, kā arī putekļi ir tīrīti. Viens no secinājumiem - savu laiku nokalpojis.
  21. Tev tā kļūda izlec visu laiku kad palaid setupu? Nospied podziņu Detail>> un tad uzņem printskrīnu, ieliec šeit.
  22. Ja vaina tiešām ir putekļos, tad iesaku labāk pašam izjaukt (pēc kādas video pamācības) un izītīrīt tos putekļus, nekā ar gaisa baloniņiem dzīt viņu tālāk - kas galu galā novedīs pie augstām temperatūrām. Pie reizes varbūt nomaini termopastu.
  23. Normāls Tu kekss esi. No cilvēka prasi baigo atbildību, tādas lietas, kur reāli visu dienu jāpavada pie kompja + vēl fotošops un paši piedāvājat sms shopu savā webā - saņemat par to naudu, bet cilvēkam kuru meklējat piedāvājat TIKAI pieeju pie weba?! Cmon, džeki - tas nav nopietni.
  24. Nightmares^^ - Ir dažādi forumi, komūnas kurās dalās ar mūziku. Taču ja tu vēlies tiešām klasisko disko, tad būtu grūti ieteikt, pameklē rutracker.org - tur ir daudz mūzikas, taču no vietnēm, vari pačekot clubtone.net (tiesa tur ir tikai NuDisco sadaļa). Kā arī ir mūsu pašu - clublandlv.com
  25. Es taču Tev saku - pārinstalē Windowsu, jo sistēmas faili Tev jau ir bojāti. Vari mēģināt taisīt Repairu Windowsam, taču tas būs čakarīgāk kā uzinstalēt par jaunu. Un ja Tev ir vairākas partīcijas, tad pēc reinstala noskenē tās ar kādu AV programmu, vai to pašu CureIT, nevar jau zināt, vai tas vīruss nav inficējis citus failus.
×
×
  • Create New...