Noyd Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) Hey. Gadijās negadijums autobusā. Šofera vainas deļ izsitu ar muguru stiklu. RS sazinājās ar mani, un minēja - ja es vēlos saņemt kopensāciju, jāvēršas ar iesniegumu RS. Pat nebiju pa kautko tadu iedomājies, un darbā nevarēju izdomāt, kāda būtu tā summa? Gaidiju jau atbildi ar milijoniem! Edited July 29, 2014 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) ten million jevro junaited steits of murica & kalvitis approves Edited July 29, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Aizej saņem savu kompensāciju un uzzināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Un obligāti te info par tādu lietu. Jo es personīgi ļoti gribu zināt, cik tas maksā RS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Kompensācija: Ušokova rokas spiediens! (Jo naudas tak vairs nav! Sala nav vēl pārdota!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Paļubomu ar vārdu "kompensācija" ir domāta summa, kas "kompensē" ar veselības atgriešanu saistītus izdevumus. Protams, ja tādi ir radušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Viņiem pašiem vajadzētu zināt apmēram cik tur īsti ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Nu jā, bez ārsta izmeklējumiem viņi zinās kādas ir izmaksas, efkoors Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Paļubomu ar vārdu "kompensācija" ir domāta summa, kas "kompensē" ar veselības atgriešanu saistītus izdevumus. Protams, ja tādi ir radušies. Kur tad moralka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) Moralka tāpat ir jāpierāda ar speciālistu slēdzienu. Nevar tā nahaļavu cerēt uz no tukša gaisa izzīstu summu. edit. Protams, RS var uz pašiniciatīvas principa kaut ko simbolisku dot, bet tas būtu tikai, lai izvairītos no potenciālās tiesvedības. Edited July 30, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Moralka tāpat ir jāpierāda ar speciālistu slēdzienu. Nevar tā nahaļavu cerēt uz no tukša gaisa izzīstu summu. Šitam es īsti neticu. Praksē tiek atronomiskās summas par sīku sūdu piedzītas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Kādā praksē? ASV tiesu praksē? Atlīdzības apmēru par morālā kaitējumu nosaka tiesa pēc sava ieskata, ņemot vērā tā smagumu un sekas. Šeit nav iesaistītas multimiljardu vērtas naftas vai tabakas kompānijas, diskriminācijas darbavietās, nepamatotas ieslodzīšanas, u.c. lietas, kas sabiedrībā rada plašu rezonansi. Viss kas šeit ir - sasists stikls un viegls izbīlis (visticamāk), kas nav bijis par pamatu dzīvības, veselības, goda, cieņas, darījumu reputācijas aizskārumam. basta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Tieši tā... Ir līdzīgas prāvas bijušas LV un nekad nekad nav bijusi morāla kompensācija milojnos. Man šķiet, ka maksimums bija 100k par bērna nāvi dzmedību laikā, un tas arī momentā tika pārsūdzēts no slimnīcas puses. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Ko tik cietumnieki nedabūj. Atliek tikai visu pacelt Eiropas līmenī. Es runāju par fakut kā tādu, nevis par konkrēto gadījumu. Konkrētajā gadījumā par mēnešbiļeti vienam transportam jau vajadzētu svētku balli rīkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now