atkars Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Razer peļu lietotāji, kā lai es paātrinu razer synapse ieslēgšanos? Ieslēdzas windows, paiet līdz 10 sec un tikai tad razer synapse ieslēdzas. Primāri parasti skype, steam u.c programmas, bet razer synapse salīdzinoši lēni slēdzas iekšā. Kamēr nav ieslēdzies, tikmēr man sensitivity over 9000 un knapi kaut kam var trāpīt virsū. Kad ieslēdzas razer synapse, tā viss ok ar manis noregulētajiem peles iestatījumiem. Ar steelseries engine tā nebija. Post#2: "What custom gloves would actually look like in csgo." Edited January 9, 2016 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Hey, kāds nezin kur var dabūt CW serverus priekš 5x5 par brīvu vai kaut par maksu, bet normalas cenas? Edited January 9, 2016 by Qww Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 http://9gag.com/gag/axjjbnD?ref=android 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 ? Viņi izmainīja cimdu izskatu nevis rokas, lol. Visi lineupi ar viewmodel/rokām/neidiem ir identiski.. man bija 3 lineupi kas bija ar cimdu kreiso malu saistīti ūn tagad, kad cimdi ir lielāki, tas vairs nestrādā. :/ Hey, kāds nezin kur var dabūt CW serverus priekš 5x5 par brīvu vai kaut par maksu, bet normalas cenas? TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 kas tagad notiek ar to steam guardu? tagad, lai treidotos man vajag vēl aplikāciju telefonā un 7 dienas gaidīt apstiprinājumu? Es pieļauju, ja es izslēdzu Steam Guard, tad man neļaus treidoties, pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whizzy Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Uzliec steam guard - 7dienu liegums un pēctam var treidoties uzreiz caur telefona apstiprinājumu. (Ja vien tas cilvēks, ar ko treidojies, arī ir uzlicis mobile steam guard). Neuzliec steam guard - vienmēr būs 72h itemu holds. Un ja to 72h laikā cancelo kaut vienu trade offeru, tad ir 7dienu trade bans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 tātad "jaizvēlās" guards, skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Ja nemaldos, tad tur vēl marketā ir atlaides tiem, kas pieslēdz to mobile guard. Man vismaz tā bija pāris dienas pēc tā brīnuma pieslēgšanas Ja slēdz, tad obligāti saglabā kaut kur recovery code. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Atlaides bija tikai pirmās pāris ned visiem steam lietotājiem lai mudinātu cilvēkus izmantot steam guardu, vairāk atlaižu nav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotmilk? Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 http://cloud9.gg/news/csgo-adds-stewie2k hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Vienalga ko tur liek iekšā, tāpat nekur tālu netiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 http://cloud9.gg/new...o-adds-stewie2k Līdzīgi kā Knicks ar Kristapu. Bija labāki, bet paņēma lai var iedresēt. Varbūt pat sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 http://9gag.com/gag/azjjWgK Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Izspēlēju ~6 mm geimus lai tiktu atpakaļ līdz global, dabūju global bet nu nezinu vai varēšu piekrist par ranku maiņu, 90% no spēlētājiem visās spēlēs bija pilnīgi boti supreme/global rankos, 0 challange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Manuprāt rank sistēmas korekcijas nāk spēlei tikai pa labu. Lielāks challange. JEY jau monstrs, bet man no Supreme nacies nokrist 2 ranks. Taču tas savā ziņa priecē. Jo nu ja būtu ticis līdz Global, tad baigais fun nebūtu vairs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 (edited) Nu nezinu, es pieļauju ka man trāpījās kaut kādas super easy spēles, tur daži man šķiet ar kontrolleri spēlēja.. Edited January 12, 2016 by JEYRAZZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 es kaut kada neticam veida vel turos GE, spelejot solo, un, manuprat, atskjiriba ir milziga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Es arī pēc update turējot glūbal, tad sākās kkāds loosing strike, it kā derabk nedeva, bet apnika tryhardot un sākām speciāli rank spēles,nu, ne kā griefing, lai banu nenorautu, bet piņemsim speciāli fõrsojam skautus utt., tgd abi esam līdz LEM nokritušu, domājam nokristies līdz GN rankiem un tad atkal iet ceļu augšup, zinu, ka daudzi domā, ka stulbi tā darīt, bet, nu, pēc 2 gadiem ir apnicis to visu uztvert sīrius, pat ja vēl pagrutīnās rank-up, kādi 5 skrīnšoti ar glūbal ir un CS:GO "izgājis" esmu, haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 tas man atgādina 1 gadu go, kad nomet lowerī un vnk jākauc tur, ja biji čiekurs vai le, tās 4 dienu ātrais mm un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 rip titan, mana trešā mīļākā komanda.. jobanais kqly.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Kadam varbut lieks esea kods aizkeries ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Uzliec steam guard - 7dienu liegums un pēctam var treidoties uzreiz caur telefona apstiprinājumu. (Ja vien tas cilvēks, ar ko treidojies, arī ir uzlicis mobile steam guard). Neuzliec steam guard - vienmēr būs 72h itemu holds. Un ja to 72h laikā cancelo kaut vienu trade offeru, tad ir 7dienu trade bans. Kur var redzēt cik ilgi tas liegums vēl ir? caur aplikāciju pie account status/steam guard nekur neatrodu. Man vajadzēja kalendāra dienu atzīmēt, kad apstiprināju steam guardu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 (edited) Kur var redzēt cik ilgi tas liegums vēl ir? caur aplikāciju pie account status/steam guard nekur neatrodu. Man vajadzēja kalendāra dienu atzīmēt, kad apstiprināju steam guardu? Man liekas, ka to nekur nevar redzēt. Vismaz man kad tā bija, nekur nevarēju atrast. Visu laiku mēģināju ar kādu treidoties, lai zinātu, ka bans ir beidzies Edited January 14, 2016 by BullsEyE* Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 rip titan, mana trešā mīļākā komanda.. jobanais kqly.. titan uzlīmes cenas iet kosmosā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 Bet vai reāli arī kāds tās uzlīmes pa tiem +30€ pērk? Es šaubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now