Qww Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Welp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 (edited) Pēc pēdējā updeite r8 ir jēdzīgāks, salaboja lielāko daļu glitchu, bet tas ka viņš vēljoprojām dara to pašu dmg caur sienām kā awp un 1shoto no 512 unitiem ir diezgan OP Edited December 10, 2015 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Jumping accuracy ar mouse2 ir tuvu tam pašam kas ir ar standstill, wtf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 Šodien paspēlēju ar slavēto revolveri un komentāri tur ir lieki. Apmēram tā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Da viss būs bumbās. vismaz kaut kas jauns izņemot skinus arī parādās, tas vien jau priecē Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 http://steamcommunity.com/id/sneezlv skameris, uzmanās. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 http://steamcommunity.com/id/sneezlv skameris, uzmanās. Parasti skam grupu admini neļauj skamot cilvēkus no latvijas, lai pēc tam nesanāktu problēmas, turklāt tagad tas process ir sarežģītāks. Kā tad šamējais gribēja tevi noskamot, caur ts3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 vismaz kaut kas jauns izņemot skinus arī parādās, tas vien jau priecē viņi to izdarīja, jo jauni skini = more money no case openings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Paldies Tev CSGO Par tiem jaukajiem mirkliem kopa +2k h pavadiitas, bet nu sis jau ir par daudz! R.I.P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 Izspēlējam 5v5, izejam no matča un pazudis gan ranks, gan tabs kur ir kastes, atslēgas un name tag. Nevienā serverī join pat nevar. "Failed to join server". Restartēju gan cs, gan steam, nelīdz. Vienam no komandas spēles laikā negāja šops. Restartēja spēli, aizgāja uz pāris raundiem un atkal tas pats. Ar katru "update" csgo soļo tuvāk privāta World of Warcraft servera bug līmenim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Jums pēc updeitiem normāls pings ? man tagad visu laiku 60 - 100 agrāk bija maximums 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Tak viss kārtībā, tas pie update piederās. Vismaz nav tikai skini, kaut kas jauns n shit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Par pingu runajot ja pirms update, bija mm serveros stabils 15-20ms tad tagad ir stabils 120ms un viss lago un raustas. Tas arii ir RIP . Domaju ja nekas nemainisies naksies vien delete sho speeli, diezgan ne erta sak palikt speleshana. Nav vairs ta prieka kas agraak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 (edited) Man pings kāds bija, tāds ir. Man liekas, ka visi pingu piesien updeitam, jo tagad ir forši uzdirst valvei. Edited December 10, 2015 by xZbits Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 Hz, pings kā parasti. Iemetu negatīvu review csam, jo ar katru update arvien vairāk gļuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Zb tie atsaldeņi kas ar to r8 visu karti spēlē, reāli cik saktos pa visu karti viņi 10 killus dabon Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Parasti skam grupu admini neļauj skamot cilvēkus no latvijas, lai pēc tam nesanāktu problēmas, turklāt tagad tas process ir sarežģītāks. Kā tad šamējais gribēja tevi noskamot, caur ts3 ? Neapjāja mani, bet gan draugu. Stāsts īsumā, draugs ar šo jau kādu laiku, iespējams no vasaras kopā mm spēlē, dzīvē protams nezin. Šis vakar atsūtījis kaut kādu linku, kas ķipa ved uz viņa fragmūviju or smth, prasa kaut kādu adobes apdeitu, draugs uzinstalē, un minūtes laikā tiek izslaukti pilnīgi visi skini, pat neatsūtot nekādus email apstiprinājumus. Diezgan sūdīgi čakarēt savējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 (edited) EZ MM. Ar normāliem čaļiem pretī sarunājām neizmantot r8, spēle ir nice. Edited December 10, 2015 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Neapjāja mani, bet gan draugu. Stāsts īsumā, draugs ar šo jau kādu laiku, iespējams no vasaras kopā mm spēlē, dzīvē protams nezin. Šis vakar atsūtījis kaut kādu linku, kas ķipa ved uz viņa fragmūviju or smth, prasa kaut kādu adobes apdeitu, draugs uzinstalē, un minūtes laikā tiek izslaukti pilnīgi visi skini, pat neatsūtot nekādus email apstiprinājumus. Diezgan sūdīgi čakarēt savējos. Elementāri viņu atrast, saaicinat visus viņa friendlistā čaļus, gan jau ka kāds ir dzīvē ar viņu pazīstams, daudz veidu, kā viņu atrast, uz cik euro viņu apzaga ? ja viņš atrodas LV, tad es viņu atrastu 1 - 2 nedēļu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 ja viņš atrodas LV, tad es viņu atrastu 1 - 2 nedēļu laikā. Piemēram, ja atrodi, tad ko tālāk? Pa seju? Uzrakstīs zajavu. Ne sūda Latvijas tieslietu sistēma ņemsies gar pikseļu zagļiem + tas arī tevi neattaisnotu par fizisko kaitējumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 (edited) Elementāri viņu atrast, saaicinat visus viņa friendlistā čaļus, gan jau ka kāds ir dzīvē ar viņu pazīstams, daudz veidu, kā viņu atrast, uz cik euro viņu apzaga ? ja viņš atrodas LV, tad es viņu atrastu 1 - 2 nedēļu laikā. Summa bija tīri ok - principā visi itemi kas viņam tagad uz konta stāv ir/bija mana drauga. Īsti neies neviens un pa seju nedos (cik saprotu čalim pat gadi nav - vismaz raksta viņš kā dārzenis), bet nu tas tā - citu ievērībai, ka pat latviešu "draugi" mēdz iedurt dunci mugurā. edit - parunāju ar varoni. http://imgur.com/a/CnaoU Edited December 11, 2015 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 zbis tu esi džeks yerazz, vajag 10 shadow case key, a beigās izdzēs, nu nu, plus džeki atrastie, te pizdi vnk prasās tavā sejā un smuks fingāls 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 sorry, tādiem indivīdiem kā tu atslēgas nepārdodu, lol 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 es vispār nesapratu, bet nu gl, laikam dēļ ranka dmg un tāpēc uzmeties, kā tāds pāvs, es gribēju 10 keyus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted December 11, 2015 Author Report Share Posted December 11, 2015 (edited) Kāpēc mainot cfg nekas nemainās? Iemetu pavisam citu cfg mapi un viss tas pats kas vecajā. Ignorē jauno, wtf is this? Ok, iegāju cs, autoexe config un aizgāja. Pašam jādara tas manuāli, lai nomainītos cfg. Vislaik gāja, tagad jādara manuāli. Edited December 11, 2015 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now