Jump to content
GIGN Forum

čiki Briki, Visi Pliki


meniks
 Share

Recommended Posts

tātad. atzīšos, ka izmantoju momentu:

nu ideja, ka varbuut laiks dot jauniem un savukaart taadiem, kas speele nemaz vai ljoti minimaali tiesiibas nonjemt....

jā tas ir dikiski, bet es to atzīstu. Esmu jau rakstījis pieteikumu bet tad tā arī vienīgais sakarīgais iemesls, manuprāt, bija "nē", ka ir jau dahuja adminu un nahuj mums vēl kādu vajaga. Cilvēki bija diezgan labi un reāli man kādi 10 vismaz iedeva REC ( man tas vārds kretinē, bet nu ja tādu lieto tad jāsamierinās (piemēram "gg" lietošana ir vēl kretīniskāka un stulbāka)) aij bet nejau to es te atnācu prasīt. tagad ir jāraksta oficiālais teksts, jo kā redz laikam tā vajag. Man ir 16 gadi ( smile.gif ) un vārdā - Mārtiņš. Kā CS spēlētājs esmu ticis izaudzināts tieši šeit. Tā reāli sāku spēlēt te, kad bija CSDM serveris. Kur tie laiki. ojjjj ( statos 1 brīdi biju 3. naits un worms mani tikai apsteidza. vot makani) Nēsmu nekāds super skilled papa, bet nu smadzene uzskatu ka man ir un nepiederu lielākajai daļai jaunatnes aka daunatnes.

okej. Vēlos Zaļās tiesības ( nu es jau varētu varētu uzrakstīt tos iemeslus, bet nedomāju, ka ir vajadzība. negribu atkārtoties. ) votenes man varētu nedot. esmu jauno un nepopulāro mapju atbalstītājs. bet iedot xb, ja nu gadās kādā brīdi kāds čitoks un sarkanā admina nav ( nu sorī, bet ir tādi brīži ) tad es varētu viņu veiksmīgi nahrenizēt. khe khe khee. DIEE BITCHOOORZ !!!!!

aaaaaaje. tas arī būtu viss no manas puses.

ā ja nu kādam interesē: .

P.S. LEMJAT

Link to comment
Share on other sites

meniks ir cilvēks, kam ir galva uz pleciem - šitam jaunu noteikti varētu iedot, zinās kā apieties un netaisīs nepatikšanas smile.gif piekam, viņš ir tāds lādzīgs čalis, kādi patiesībā mūsdienās nav īpaši daudz satiekami, kur nu vēl cs sērveros smile.gif

P.S. iesaku piešķirt acc, nenožēlosiet thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...