meniks Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 tātad. atzīšos, ka izmantoju momentu: nu ideja, ka varbuut laiks dot jauniem un savukaart taadiem, kas speele nemaz vai ljoti minimaali tiesiibas nonjemt.... jā tas ir dikiski, bet es to atzīstu. Esmu jau rakstījis pieteikumu bet tad tā arī vienīgais sakarīgais iemesls, manuprāt, bija "nē", ka ir jau dahuja adminu un nahuj mums vēl kādu vajaga. Cilvēki bija diezgan labi un reāli man kādi 10 vismaz iedeva REC ( man tas vārds kretinē, bet nu ja tādu lieto tad jāsamierinās (piemēram "gg" lietošana ir vēl kretīniskāka un stulbāka)) aij bet nejau to es te atnācu prasīt. tagad ir jāraksta oficiālais teksts, jo kā redz laikam tā vajag. Man ir 16 gadi ( ) un vārdā - Mārtiņš. Kā CS spēlētājs esmu ticis izaudzināts tieši šeit. Tā reāli sāku spēlēt te, kad bija CSDM serveris. Kur tie laiki. ojjjj ( statos 1 brīdi biju 3. naits un worms mani tikai apsteidza. vot makani) Nēsmu nekāds super skilled papa, bet nu smadzene uzskatu ka man ir un nepiederu lielākajai daļai jaunatnes aka daunatnes. okej. Vēlos Zaļās tiesības ( nu es jau varētu varētu uzrakstīt tos iemeslus, bet nedomāju, ka ir vajadzība. negribu atkārtoties. ) votenes man varētu nedot. esmu jauno un nepopulāro mapju atbalstītājs. bet iedot xb, ja nu gadās kādā brīdi kāds čitoks un sarkanā admina nav ( nu sorī, bet ir tādi brīži ) tad es varētu viņu veiksmīgi nahrenizēt. khe khe khee. DIEE BITCHOOORZ !!!!! aaaaaaje. tas arī būtu viss no manas puses. ā ja nu kādam interesē: . P.S. LEMJAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 pieteikums ir tā ok uzrakstīts, bet es vēl izvērtēšu (ķipa stay tuned) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 *stejo tuuneets* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 menjkai ir galva, domaaju, ka vareetu k-ko ieshkjiebt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 nja, dodiet vinam ar xb, riitos smagi pietruks sarkano ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 miers & berzins , lai tak chalim tiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 meniks ir cilvēks, kam ir galva uz pleciem - šitam jaunu noteikti varētu iedot, zinās kā apieties un netaisīs nepatikšanas piekam, viņš ir tāds lādzīgs čalis, kādi patiesībā mūsdienās nav īpaši daudz satiekami, kur nu vēl cs sērveros P.S. iesaku piešķirt acc, nenožēlosiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 REC gg p.s. es pat biju aizmirsis par GIGN CSDM 4vs4 laikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 mjaa tie laiki bija inchiigi .. vienbriid kad veel bija 2x2 server ar mapi cs_tank arii bija inchiigi bet par meniku tieshaam neko sliktu nevar pateikt - iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 ehh, paldies jums, ka atbalstat mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 es par, lai jau vinjam dod, sakariigs speeleetaajs. tikai vajag dot veel arii klaat xb, lai vinjam butu pienaakums bannot chiterus , nevis vienkaarshi slinkot un neiet specos un neluureet, jo kak raz nav xb Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Nu jā, šitādiem old school džekiņiem jau var iešķiebt kādas tiesībiņas, ņemot vērā, ka paretinātas adminu rindas. P.S. Pēc šādas admintīrīšanas arī labi vien ir, ka klmn dabūja savas sarkanās pravas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 kaa mahmeds teica - miers & es(berzins) Patiik chalis , dodam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 oriģināli sākumā domāju, ka tas krekls simbolizē futbola sarkano kartīti, bet tad iebraucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 odišš, guud Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts