SheYn Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Man ir taada 1 probleema ka pc pamatiigi bremzee kaut arii pc man nav no tiem sliktaakajiem t.i. Intel[R] Pentium[R] 4CPU 3.00GHz 512 RAM GeForce FX 5700VE 256MB. Piemeeram NFS:MW speeleejot man kompim sarkanaa lampina gandriiz visu laiku spiid [kad spiid tad parasti speele saak kaarties] a kad nespiid [mirgo] tad viss ok. Visi Loadingi arii ilgi velkaas...[kad man draugam ar bishku suudiigaaku kompi ir jau Loadings beidzies tad man tik pusee vinsh ir] Varbuut kaads gudraaks praats man vareetu pastaastiit ko man dariit lai kompis tik loti nebremzeeetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Izskenē viņu ar pilnīgi visu kas ir pieejams! Ad-aware, ANTIVIRUSU, Spyware! Moš antivīruss vainīgs, nez! Aiznes uz salonu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 visdrīzāk, ka tev viņā mājo kāds tārps/vīruss, kas visu bremzē Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 vai arii atrodi pareizos draiverus ... jo visi tie orgj. draiveri kas naak diskos ir novecojushi un smirdiigi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 mmm vainu ka jau cilveki mineja iztiri virusus vai nu win parliec vai nu arii kaut kas neiet kopaa ar pashu hardware.It kaa kompis pec skata labs bet ja kaut kas neiet kopaa tad chush vien ir..ir redzeti tadi gadijumi vairumaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Mainamies ar pc, es doshu savejo vinjam parametri ir mazaki, bet neraustas (nebremze) , piemaksashu vel klat 30 ls, varesi nopikt sev kautko, ko saki ? btw mans pc: celeron 2.0, 512mb ram, hdd 80gb, geforce fx5200 128mb Piedavajums speka lidz 3-dienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Man ir taada 1 probleema ka pc pamatiigi bremzee kaut arii pc man nav no tiem sliktaakajiem t.i. Intel[R] Pentium[R] 4CPU 3.00GHz 512 RAM GeForce FX 5700VE 256MB. Piemeeram NFS:MW speeleejot man kompim sarkanaa lampina gandriiz visu laiku spiid [kad spiid tad parasti speele saak kaarties] a kad nespiid [mirgo] tad viss ok. Visi Loadingi arii ilgi velkaas...[kad man draugam ar bishku suudiigaaku kompi ir jau Loadings beidzies tad man tik pusee vinsh ir] Varbuut kaads gudraaks praats man vareetu pastaastiit ko man dariit lai kompis tik loti nebremzeeetu... nokachkaa programmu speedfan, un apskaties kompis temperatuuras, vareetu buut arii taa ka vinjsh tev ljoti karst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 nokachkaa programmu speedfan, un apskaties kompis temperatuuras, vareetu buut arii taa ka vinjsh tev ljoti karst nei, ar karshanu tur nav sakara, man ar reizem ruc kaa traks, bet temperaturas nav.Ciets ardas uz vella paraushanu tas ar viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 fx5200 128mb Piedavajums speka lidz 3-dienai srry pa bet em^ pērku video karti no tevīm + vēk došu līdzi savu Radeon 9550 kurš uz mana kompa neiet + 25ls! ko saki!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 srry pa bet em^ pērku video karti no tevīm + vēk došu līdzi savu Radeon 9550 kurš uz mana kompa neiet + 25ls! ko saki!? nesapratu, tu perc manu video (ok pardoshu pa 40 ls) + tu dod man savu video card un vel +25 ls ! ok es ar mieru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 nei, ar karshanu tur nav sakara, man ar reizem ruc kaa traks, bet temperaturas nav.Ciets ardas uz vella paraushanu tas ar viss. Nu nez, man bija k-kas liidziigs un kaa reiz ar karshanu saistiits. Noskruuveeju 1 vaaku un tagad viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 A ja paarinstelee windowzu tad kipa visiem viirusiem jaapazuud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 nu vajadzetu itka. nu man arii bija sitas mokas. kompsi parmerigi bremzeja. noskaneju - ups - viruss. (daudz virusi) mociju mociju. kjeeru ara tos sudus, bet beigas parliku windowzu. bija labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 nu jaa... es jau 2 reiz esmu paarinsteleejis windozu bet neliekas ka buutu daudz labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 A ja paarinstelee windowzu tad kipa visiem viirusiem jaapazuud? nee ja apaarinstalee windowzu visi viirusi paliek, bet ja noformatee C,D,E... disku un tad uzinstalee windowzu tad gan visi pazuud Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 labi, ka iebreecies, ka cietais mirgo. izdaram secinaajumus un secinam, ka tev ir vairaakas iespeejamas probleemas: 1. viirus or some kind of other shit 2. cietais fragmenteets, palaid start/programs/accesories/system tools/defragmenteri. bet briidinu, tas prasiis laiku 3. raamis par maz. liidz ar to viss uz doto momentu nevaijadziigais tiek gaazts uz peidzhu, kas atrodas uz cietaa. ja tev cietais pie tam veel ir fragmenteets, tad tas viss padara jaunaako speelju speeleeshanu par patieshaam labu baudu. buy some RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 kaa jau DuH teica, ja raustaas sarkanaa lampinja un pc tajaa laikaa bremzee, tad probleema jaameklee cietajaa. man kautkas liidziigs notiekaas ar cs:s. visas jaunaas speeles iet +/- ideaali, bet, ja palaizh cs:s, tad cietais saak kautko shausmiigi domaat un bremzeet kompi. interesanti ir tas, ka cs:s iet pa kadriem, bet fps turaas pie 80 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Nu rams man pa maz nav jo zinu ka ar 512 Ram nfs:mw jau nu var pavilkt.... un fasty pa to formateeshanu nu to logiski pirms paarinstaleeshanas es arii izdariiju... Mosh man kaut kas nav tajos dzelzos [ ir taadi visaadi gluki kaa piemeeram ne no kaa RR pc ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Varbuut man vajadzeetu veel1 cieto? nu kipa lai windowz buutu vienaa a programas otraa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 prieksh tam ir partiicijas. naakamreiz, kad buusi salaidis kompi griistee, vai pirksi jaunu, uztaisi vienkaarshi divas partiicijas, uz vienas os, uz otras faili. tad arii vareesi vindoozi paarinstaleet, nepapishot visus failus. tas viss jau gadiem ir vakardiena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Es sho probleemu esmu atrisinaajis ar diviem cietnjiem , vienam sisteema, otram draza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Jaanes pie maasteriem un pc apkopi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganzzo Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 labi, ka iebreecies, ka cietais mirgo. izdaram secinaajumus un secinam, ka tev ir vairaakas iespeejamas probleemas: 1. viirus or some kind of other shit 2. cietais fragmenteets, palaid start/programs/accesories/system tools/defragmenteri. bet briidinu, tas prasiis laiku 3. raamis par maz. liidz ar to viss uz doto momentu nevaijadziigais tiek gaazts uz peidzhu, kas atrodas uz cietaa. ja tev cietais pie tam veel ir fragmenteets, tad tas viss padara jaunaako speelju speeleeshanu par patieshaam labu baudu. buy some RAM Kas notiek ja es starteju defragmenteri "start/programs/accesories/system tools/defragmenteri" ko vish tur dara dzes failus vai ko ? man nekas nepazudis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganzzo Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 prieksh tam ir partiicijas. naakamreiz, kad buusi salaidis kompi griistee, vai pirksi jaunu, uztaisi vienkaarshi divas partiicijas, uz vienas os, uz otras faili. tad arii vareesi vindoozi paarinstaleet, nepapishot visus failus. tas viss jau gadiem ir vakardiena. bet ja man nav vairakas particijas un jaatstaj faili es sadalit vairs nevaru? un vai Pc bremzi var ietekmet ja ir uzinstaleti 2 windows(i) piem xp ru un eng.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts