Ryan-Dunn Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Vakar spēlēju es gignā Neaceros kādā tolkā Šāvu pa labi pa kreisi Visā visumā galīgi greizi Worms man teica tu tak sūkā Atbildēju lai skatās ko runā Mačo brēca ka iekāpšu sūdā Piever muti mazā žūpa Es laikam biju baigā cukā Ja jau teicu ka gigns sūkā Un ka smird viņš pa gabalu Teicu ka to jau ātri sapratu Vispār man jautri gāja Un netrīcēja kreisā kāja Ai nau ko man te bobi ķert Jābeidz tak vienreiz ir man dzert! Nekas personisks Tāds kā freestyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 kas jādara, jāsmejās, vai jāraud!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan-Dunn Posted January 22, 2006 Author Report Share Posted January 22, 2006 abus reizee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 cerams, ka tev kads bananu uzdavinas par sito dzejoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan-Dunn Posted January 22, 2006 Author Report Share Posted January 22, 2006 es grib pipelsiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 ryan-dunn tev ir talants! tev labak vajadzeja niku Chaks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 tu merojies spekiem ar Fake dzejolu debilisma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 UZLABOJUMS: Vakar spēlēju es gignā Neaceros kādā Figņā Šāvu es pa labi, kreisi Vispārībā šķībi, greizi Worms man teica: tu tak sūkā Atcirtu, lai lūr ko runā Mačo brēca, ka ķepa sūdā Mazā žūpa sēdi būdā. Es laikam biju baigā cukā Ja jau teic' ka gigns sūkā Un, ka smird viņš labi tālu Diezgan aši to atskārdu Vispār man tur jautri gāja Netrīcēja kreisā kāja Ai nau ko man bobi ķert Jābeidz tak ir man vienreiz dzert! + Tad tā padomāju bišku Pagrozīju savu fīšku Secināju, ka ir gana Cieš tik reputācija mana Pakasīju savu kuli Padzenaju mazliet luni Iemetu es stulbu Poustu Lai tie PIDIŅI nojaustu, Ka es totāls fenis esmu Savu ziņu tautai nesu Esiet gudri, domājiet Madi dirst tik pasūtiet Tad es varbūt prātā ņemšos Aiz brīvas gribas AIZPISĪŠOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Hehe, veel tik kaadu animaaciju klaat un jaalaizh kaa reklaamas rulliitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) Dj Erix piedur vairaak. Edited January 22, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) nice, zis van iz junik! moška pēc gadiem 35 šādus dzejolīšus liks mācību grāmatās un skolniekiem mācīs, ka kādreiz bija tāds GIGN klans un viniem bija forums un tieši tur izcilais dzejnieks Ryan - Dunns - Dunduks savus 1. dzejoļus sarakstīja spēlējos gign sērverī. uz to brīdi viņš jau būs izdevis 15 grāmatas ar saviem dzejoļiem un būs populārākais rakstnieks visā valstī, viņam būs daudz naudas un forši zaķi... tad viņš kādu dienu piesēdīsies pie rakstāmgalda un atvērs savu pirmo dzejoļu grāmatu un ieraudzīs šo dzejoli, tad patīs filmu atpakaļ un atcerēsies, ka reiz sen - senos laikos bija tāda spēle Counter-Strike. viņš savam uzticamam sulainim liks iet atrast Video-Spēļu arhīvā (tad tāds būs izveidots) šo spēli un dabūt tās kopiju, tad viņš uzinstalēs spēli un konstatēs, ka nav vairs neviena sērvera, pat nelegālā (nu tb no-steam) sērvera, kur viņš savā jaunībā spēlēja. viņš atcerēsies, ka kaut kur rakstāmgaldā mētājās uz noplukušas lapiņas macho emaila adrese, tad Dunns mesidžos macho un noskaidros, kad gign ir down jau kādus 15 gadus un vairs neviens nespēlē, nu ko, kas tad īsti ir vajadzīgs, lai gign atgrieztos? protams, ka nauda, kas tad vēl nav noslēpums, ka ng magnāti pirms Counter-Strike miršanas (tas notika 2013.g) mēģināja uzpirkt gign, kad tie atteicās, tad visa banda tika izsūtīta uz Sibīrijas plašajiem mežiem zāģēt kokmateriālus pēc tam ng vispār likvidēja cs sērverus un tika izveidota masīva MU impērija un kopš tās dienas visi spēlēs tikai MU un neko citu vēlāk GIGN klana memberi izbēga un atgriezās atpakaļ dzimtenē, ja nemaldos, tad viņiem palīdzēja kaut kāds slepenais aģents Alex Kraičeks aka slow hands, bet tas tā arī netika noskaidrots līdz galam. GIGN nogāja pagrīdē un naudas trūkums neļāva atdzemdēt (lol) GIGN sērveri. Ryan sazinājies ar macho un worm uzzin, ka ir nepieciešami 15 000$, lai sērveris atgrieztos, nu ko, par cik viņam nauda ir pilna dir**, tad po, var jau vecās draudzībās vārdā čomiem noziedot kkādu kāpostu lol, sērveris atdzimst, visi cs fanāti izņem no skapjiem savas noputējušās mašīnas (fonā skan Backyard Babies - Big Bad Wolf, jo to dziesmu es tagad klausos) un spēle var atsākties! P.S. Ryan - Dunn nacionālais varonis, kas atgrieza tik daudziem cilvēkiem dzīvesprieku un cerību, paldies tev Ryan! Edited January 22, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ā nu tad jau viss ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 tut vse jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 slow fantazjors Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 slowhand wienkaarshi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 slowhands normaali izruchiija to ryannu Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Orgjinaals labs + tie labojumi PERFEKTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Orgjinaals labs par gaumi gan nestridas bet: AHAHHAAHHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 labojums ir bet tas nelabotais Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 par gaumi nestriidas ,par gaumi smejas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 dazreiz par gaumi arii sit Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 labojums ir bet tas nelabotais Nav tik lielas atšķirības starp tiem dzejoļiem, lai tu ar savu "viedokli" varētu izdarīt šādus secinājumus un piesārņot forumu ar fekālijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now