Pulkvedis Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 gustavo - ne un ne gustavo - uz visu gacho - vestules ar atskanjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Es kā pats no Latgales, tb, ja tiešak no Rēzeknes, tad priekšroku dodu Borowa MC Btw Borowa mācījās vienā klasē ar manu bijušo klasesbiedreni. Un tas keks kurš vārdus izdomāja, viņu mācīja mana latviešu valodas skolotāja. Tas po ka man pie viņas bija 2 balles literatūrā un tāpēc es netik LU. Bet ko lai dara Es REC par -> Borowa MC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 stulbs luugums - ja kaadam ir kaut kas no LV hiphopa, kas man buutu jaadzird, tad, ja nesagaadaa gruutiibas atsuutiet uz [email protected] - tb - man... taa peekshnji secinaaju, ka neko vairaak par armandu un ozolu neko neesmu dzirdeejis... un skaidra lieta, ka ozols pilniigi noteikti neizraisa labaakaas paardomas par sho muuzikas stilu (vismaz man taa liekas) PS manas paardomas par LV hiphopu - ir sastopamas dziesmas ar diezgan interesanti veidotu pavadiijumu, bet tekstos gan ir noveerojams zinaams naivisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
chkn Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Kurts un Krii - Dziesma manai pilsetai Gustavo - Taisna tiesa Gustavo - Varbut tikai mierinaajums Gustavo S'T'A R-Viss In Freestyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) Vienoziimiigi - Guncha -''Tik dikti vaijg'' Zaks Armands - bet ne visas dziesmas ! Edited January 22, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) lol +lol, cik nu es esmu dzirdeejis, bet gustavo armands borowa mc Tas ko tas čangālis dzied nestāv te tuvu repam. Pa brīnumu pats viņš to atzina vienā intervijā @ SWH. Edited January 22, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Gacho - Vestules Ar Atskanam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 nu pirmajaa vietaa, protams, Gustavo (varbūt tikai mierinājums, pohas, dzeltenās kurpes(feat. Igo), Вне Тишины(Vataga feat. Gustavo), Neļauj iet garām(Mikucs feat. Gustavo) un, protams, albūms "Beidzot!" taalaak nav gluzhi pa vietaam iedalaams.. saakot jau ar Gacho(vēstules ar atskaņām, "Privātais radio"), Armands("Kas i kas"), Flash (Pionieri) - Pilsēta bļauj, Pionieri - Ko tu sagaidi? un beidzot ar Kurts & Dj Krii & Law 157 - Elegants reps un R-Viss - Šubi Dubi. Gan jau kko piemirsu, bet nu shis ir tas kas +- pirmais ieshaavaas galvaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 1.Artro - Ziemassvetki 2.Guncha - Ciinja pret Ozolu 3.Tjipa taa "No Gacho hip hoops, no Fool hip hoops, Ozola hip hoops, no Full clip hip hoops.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 1. Gustavs ar Kurtu (piersti ieraksti vnk powno) Soprano Klubiņš 2. Gustavo, Čižiks, Guissepe, kurts, EAST bam- Aka HIP Aka HOP Sīkais: 1. Tā nav dziesma. 2. Tur nav Kurts, bet gan AJ & Raitis. Tas attiecas uz manu gudro brāli! Bet par dziesmām, tad, jā: 1. Ļoti labs muzons liekās tai pašai Aka Hip - Aka Hop (Ar Latvijas repa vectēvu East Bam) 2. Gustavo - Evita 3. Armands, Kurts, Gustavo - Dziesma. Nezinu! Man personīgi nenormāli patīk Kurts. Nu vecie Fact arī cieņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Sīkais: 1. Tā nav dziesma. 2. Tur nav Kurts, bet gan AJ & Raitis. Tas attiecas uz manu gudro brāli! 1. Ko tu citiem nepiekasies, ka viņi raksta kkādus freestyle tie jau arī nav nekādi songi! 2. Piedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Tiesa, ka esam aizmirsushi East-Bam (respect HH aizsācejam lv )+ Ah: un vēl piemetinu savam topam klāt -> Gustavo P.O.P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 vispaar jau tikko tikai atskaartu (pareizaak sakot, atcereejos), ka latvijas repa aizsaaceejs/vecteetinjsh ir vecais labais roberts gobzinjsh. Taapeec jaasaka, ka labaakaa latvijas repa dziesma - Aka Aka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 mans tops uz doto momentu a pag runa iet par LV izpildiitaajiem vai izpildiitaajiem latvieshu valodaa ? ok. 1. Calvados - Ne v formate http://www.streetstyle.lv/index.php?set=5&did=113 2. Retro Mc's - Kogda ja bil drugim http://www.streetstyle.lv/index.php?set=5&did=133 3. Apafeoz -Vesna taa vot... lai tur noviltu tos songus vajag tikai pieregistreeties... karoch tur var novilkt daudzus LV izpildiitaajus.... streetstyle.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts