smogs Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 (edited) Viss es atmetu domāšanu, tāpēc labāk iedzert aliņu cheers Edited July 27, 2013 by smogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Mēģini aizpildīt vairāk savu brīvo laiku ar visāda veida aktivitātēm, un nesaistīt visu ar viena aliņa iedzeršanu, tas vienmēr slikti beidzas. Viss ir Tavā galvā, gribēsi dzert, dzersi, negribēsi, nedzersi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 IEŠUJ KAPSULU!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 dari visulaiku kautko lai nebuut laika dzershanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Aizvieto alkoholu ar kaut ko citu, piemēram, šokolādi or smth. Galvanais ir nedomāt par to un kā jau teica aizpildi vairāk savu brīvo laiku. Nu ja jau tiešām problēma ir no viena aliņa ka aizej uz vairakām nedeļām seminarā, tad labāk ej kodējies un nedzer vispāŗ... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Nē dzer!!! Nekas svarīgāks uz šīs pasaules nav kā lietot lietot un velreiz lietot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Nē dzer!!! Nekas svarīgāks uz šīs pasaules nav kā lietot lietot un velreiz lietot! pilnīgi visi tavi posti forumā ir galīgi debīli un tizli 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Neko jaunu nepateici, un huļi spiego manus postus, dzīve garlaicīga? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 pilnīgi visi tavi posti forumā ir galīgi debīli un tizli viņš paŗkurījies spaisu ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 šodien nē, sačufānījos par daudz gaisa atsvaidzinātāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Nedzer alu, bet gan šņabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Tu vienkārši esi alkoholiķis ar vāju raksturu, thats all! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted July 27, 2013 Author Report Share Posted July 27, 2013 Tu vienkārši esi alkoholiķis ar vāju raksturu, thats all! Nu kojās runā savādāk - nav jau tā, ka raksturs par vāju, bet nu vienkārši garšo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Paklausies vēl koju neveiksminiekus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 tu gadienaa neesi tas peeteris kas spokos? kas vienmer iedzer dziru un pamostas pliks kkur ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 (edited) pilnīgi visi tavi posti forumā ir galīgi debīli un tizli piekrītu un signature vispār kā pajolim. p.s. kodēšana tikai mīkstos atbrīvo. labāk sāc ar šņabi un tad jau lēnām met nost līdz 100gr'miem dienā. Edited July 27, 2013 by courage 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 tu gadienaa neesi tas peeteris kas spokos? kas vienmer iedzer dziru un pamostas pliks kkur ? Dzira ir forša. Da labi, es neesmu nekāds gūdmens, kurš var dzert n-tās dienas pēc kārtas. Man patīk iedzert vakaros...bet es gribēju dzirdēt kādu foršo ieteikumu kā no tā var atradināties vispār. Ja rīt sanāks laiks, tad uzdrukāšu kādu garāku spriedelējumu, bet nu tagad jālaiž gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Tu nevari vienkārši nedzert? ja tā ir tad tev jau ir problēma, ko sauc par alkoholismu, jo jebkurš pie veselā saprāta esošs cilvēks spēj atteikties no ikdienā nepieciešamām lietām/darbībām, kas ir izveidojušās ieraduma pēc. var redzēt, ka tev šī iedzeršana ir ieradums, ja tev ir kaut cik gribasspēks ar ot vajadzētu pietikt lai saprastu, kad tu nevēlies dzert, ja tu to nespēj tad jālaiž uz MINESOTU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Dzira ir forša. Da labi, es neesmu nekāds gūdmens, kurš var dzert n-tās dienas pēc kārtas. Man patīk iedzert vakaros...bet es gribēju dzirdēt kādu foršo ieteikumu kā no tā var atradināties vispār. Ja rīt sanāks laiks, tad uzdrukāšu kādu garāku spriedelējumu, bet nu tagad jālaiž gulēt. Atrodi draudzeni!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 (edited) Atrodi draudzeni!!! ... kura dzer vairāk nekā Tu, smog! Edited July 28, 2013 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=2DBC-NT-65g&list=PLc8K2SMNZzll8kkCAoh05cz9Jg2FqZ-mt šis tālāk novedīs autoru. Edited July 29, 2013 by courage Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Man patīk iedzert vakaros...bet es gribēju dzirdēt kādu foršo ieteikumu kā no tā var atradināties vispār.Varbūt sāksim ar to kas tieši tev traucē vai liedz atmest dzeršanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 dzert ir prestiži, beidziet cilvēkam ieteikt muļķības. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) salauz žokli, paguli slimnīcā. pāris nedēļas negribēsies dzert. /confirmed. Edited July 29, 2013 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 iztērē visu naudu uz zaļo tā, lai grādīgajam nepietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now