Jump to content
GIGN Forum

Fails

litrs
 Share

Recommended Posts

hm es nez kapec tik daudz arzemnieki ir uz lapas laikam visi savejie latvieshi jo parejiem jau nebutu nekadas jegas nakt smile.gif

Manuprāt, vienīgie ārzemnieki šeit spēlē Ganguro Girl vai apskata bildes...Pārējie ir latvieši, kas aizbraukuši dzīvot uz citām valstīm - nu i nafig tādiem gign vajadzīgs ?

Manuprāt, vienīgie ārzemnieki šeit spēlē Ganguro Girl vai apskata bildes...Pārējie ir latvieši, kas aizbraukuši dzīvot uz citām valstīm - nu i nafig tādiem gign vajadzīgs ?

Tur pilniiga tasiniiba par tiem aarzemniekiem ienaak RAS RAS un ar smaidu uz gjiimi pazuud tongue.gif

gign varbūt viņiem arī ir vajadzīgs, bet ne tie faili kas tur ir, kurus var mierīgi arī citur dabūt (neskaitot ūbermūvijus smile.gif )

Es tāpat kautvai no ķīnas no vilktu to ko man vajag  smiliez.de_2125.gif

jauki, kad esi gatavs pat no Kinas vilkt.

Nu nezinu mana r it kaa vienu briidi glu4ija un nevareju novilkt neko no failu sadalas.Bet nu tas pats no sevis beigas kaut kaa nezin kaa atrisinajas.

Edited by Mahmeds

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...