Jump to content
GIGN Forum

Trafikeris

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trafikeris

  1. Pa distribыtiem runвjot, ja no linuxa PILNОGI neko nesajзdz, тem DEBIAN vaij MANDARKE ..tad bыs vieglвk....es jau тзmu Slackware, bet nu tas tapз ka es esmu neatlaidоgs .... Kur dabыt linuxu? ftp.linux.lv ....aa...un gффglзз jau NOTEIKTI atradоsi kв uzinstalзt Linuxu....nu...visi jautвjumi ap un par linuxu iet http://linuxquestions.org ...good luck dude
  2. Es tāpat kautvai no ķīnas no vilktu to ko man vajag
  3. Pameklee tepat, es kaadu labu laiku apakalj kko liidziigu prasiiju tur kur man mineeja lai googlee rakstu steam-no-won.zip vai kkaa taa....aatri visas probleemas atrisinaajaas
  4. Kuru topic? Tu Domaa MOTD? Atver failu kas atrodas servera /cstrike/ mapee ....tur tu ieraudziisi smuku HTML dokumentu, tapeec labaak atver uzreiz to failu caur Macromedia Dreamweaver ....savaadaak no tevis peec tam atskanees bljaaviens: "Kas ti pa jociigajiem kodiem tur ir!?"
  5. Tad vabut pastaasti kaa krakot linux failus (hlds )
  6. Ak cik mees gudri! hlds update tool: Visiem kas meegjina ieiet (no steam) - Invalid CD Key....vienalga sv_lan nulle vai viens!
  7. Kaa man zb. Esmu izmekleejis guugli no liidz nelabumam.Tjip es gribeeju taadu mazu serveriiti uzlikt uz sava pc, iztesteet kaa straadaas.... Uzlika Slackwae 10.2 .... mekleeju visaadus hlds, nokachaaju kautkaadu hlds 3.x.x.x versiju (sveera ~400mb) neiet tur kautkas,....kachaajis esmu arii kautkaadu 1.1.xx versjiu...arii taa nerukaa....man zb, uz win32 hlds uzlikt kaa 2 pirkstus apchuraat, bet linuxam jau probleemas saakas ar to, ka jaaatrod server faili.....kaads nevar pachuksteet man nedaudz priekshaa ar ko man buutu jaasaak un kaa kautko dabuut gatavu?
×
×
  • Create New...