karpa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Sveiki es te nevienu nepaziistu, CS speeleeju reti, te vispaar biezhi neuzturos biezhi vien eedu keeksinjus un izdomaaju ka es gribu buut par administratoru uz GIGN cs servera un es ieraudziiju shito sadalju un noleemu kapeec nee, un galvenais iemesls kaapeec es buutu vislabaakais admins no visiem ir tas ka man ir 2 lielas bedres pagalmaa kaa arii tas ka salateetim ir lieli ( . )( . ) un citi debiili iemesli! iespeejams piemineeshanas veerts buutu fakts ka pirmo reizi CS es uzinstaleju pirms 2 dienaam un nu es esmu sa4ufaaniijies liimi un rukaaju SuperMario uz savas jaunaas SEGAS, nedaudz par mani, man ir 21 gads es paliku 3 reizes uz otru gadu 6 klasee, tad mani izmeta no skolas un nu es seezhu uz kakla savai omiitei un ar vinjas pensiju apmaksaaju interneta reekjinus kaa arii iepeerku liimi, vai jums nelikas jociigi ka es joprojaam 21 gada vecumaa nevis lietoju alkoholu vai narkotikas bet ostu liimi? Manu suni vakar sabrauca mashiina un kaamiitim bija veezis un omiite mani sabaara jo es neiznesu pagalmaa zhaaveeties vinjas zekjubikses un man garsho keeksinji to jau laikam es teicu, man arii ljoti patiik draudziigaa atmosfeera kas valda shamajaa forumaa. P.S es ceru ka juus man iedosiet tiesiibas uz gign servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 iespeejams piemineeshanas veerts buutu fakts ka pirmo reizi CS es uzinstaleju pirms 2 dienaam shis buutu vienigais fakts, kaadelej Tev nedot acc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 shis buutu vienigais fakts, kaadelej Tev nedot acc! Tas nav vienīgais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ekstra smags gadījums, ja mēģināja jokot, nu tad . Ja runā taisnību, nu tad 2x Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 kādam nepielec sarkasms. un labi, ka kādam pielec. diemžēl tas ir debīls sarkasms, kas tikai stulbam pajoliņam (aptuveni tādam, kāds turpat aprakstīts), liekas smieklīgs pie tam mani nepamet sajūta, ka es ļoti labi zinu, kas (kurš, precīzāk, jo "kas" es jau atbildēju iepriekšējā rindkopā) maskējas zem nika "karpa". Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Man arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 botinok :DDDDD HEEEEHEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ev, dzheki, lai dzhekam nebuutu kompleksi un vinjam nebuutu jaapavada neskaitaamas stundas pie psihologhes, tad paruupeesimies par vinja veseliibu, un smiesimies par vinja jokiem!!! EV, LABS JOKS!!!! MUAHAHAHAHAHA!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 man liekas, ka ir pienaacis laiks ieviest jaunu group titlu - daunatne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ar to ari beidzam. :DDDDD HEEEHEEE edited: P.S. puikam atvalinajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts