.instinkt Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Esmu noilgojies pēc nopietniem cw! Meklēju labu klanu ,kuriem biezi notiek cw un reguāli mēģina piedalīties CUP. Perfekti ja būtu LAN team. Tagad nedaudz par mani. Speeleeju parsvara tikai gign serveri ,zem nika .instinkt. Cs pasaulē esmu apmeram 2 gadus. Dzīvoju Rīgā. Esmu 16 gadus vecs. Pēdejais klans bija alus team. Mazs ieskats kā spēlēju cs.gign.lv : STATI Edited January 15, 2006 by .instinkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Kāda ir tava vissliktākā īpašība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Kāda ir tava vissliktākā īpašība? Patik iedzert ! Dzert un pīpēt - TAS NAV STILĪGI! Edited January 15, 2006 by .instinkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 vai tu būtu gatavs mesties cīņā pret 5 čigāniem, ja tie tumšā vārtrūmē sistu vienu no taviem komandas biedriem? saprotams, ka nevarētu uzvarēt šo cīņu un arīdzen saprotams, ka jūs abi riktīgi dabūtu pa bieti, iespējams, ka kāds no jums tiktu sadurts ar nazi vai tu būtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ģeniāli pārbaudījumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Ja es zinatu ,ka konretais komandas biedrs buutu gatavs dariit kaut ko taadu mana laba ,tad es mestos un ciiniitos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 taatad tu esi sautiigs... ja no taa tev neatlec labums, tad tu neesi gatavs riskeet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 a kaa tu to uzzinaasi? (ja atbildeesi pareizi, varesi atnakt uz interviju, lai meginatu tikt manaa ubertiima, muus sponsoree elkors, dod devaicus pa briivu, apmaksaa musu autinju uz chempjiem, maksaa daliibas maksu un + 30 ls meenesi katram)! izklausas labi ne? bet tev jaatbild pareizi uz sho jautajumu un tad vel jaiztur intervija pirms kuras tev bus jaiesniedz 1.6k vaardu eseja! GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 a kaa tu to uzzinaasi? (ja atbildeesi pareizi, varesi atnakt uz interviju, lai meginatu tikt manaa ubertiima, muus sponsoree elkors, dod devaicus pa briivu, apmaksaa musu autinju uz chempjiem, maksaa daliibas maksu un + 30 ls meenesi katram)! izklausas labi ne? bet tev jaatbild pareizi uz sho jautajumu un tad vel jaiztur intervija pirms kuras tev bus jaiesniedz 1.6k vaardu eseja! GL! viņš dirš bet kā jautājumu uz kuru tev noteikti vajadzētu atbildēt gribu piedāvāt "vai tev ir sanācis novākt 3 savējos ar HE granātu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 saakaas atkal nirgaassanaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 saakaas atkal nirgaassanaas! nevar buuuuuuuuuuuuut varbut varetu atbildet uz visiem jautajumiem atd bus kkada jautriba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 man liekas ka GIGN forums nav iistaa vieta kur mekleet klanu, bet lai nu jau paliek, vieniigais ko varu ieteikt pameegjini mIRC kaadam uzprasiit privaati vai ar PM forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 man liekas ka GIGN forums nav iistaa vieta kur mekleet klanu, bet lai nu jau paliek, vieniigais ko varu ieteikt pameegjini mIRC kaadam uzprasiit privaati vai ar PM forumaa jaa, piemeeram pajautaa goliaatam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 dzeks atsuutija pieteikumu uz klanu lai gan es nesapratu ko vinsh grib Lasiit sheit Tikai nesapratu vai tad gign atkal riiko turniiru, bet nu po vinsh taa arii pazuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 cs speeleju 3 gadu!!! Cs pasaulē esmu apmeram 2 gadus. he aatri gan vinam tie gadi iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now