Pauly Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Piekrītu, sākt komandu veidošanu nebūtu slikta ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Kaads mani tiimaa njems? Cs go ir ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Kaads mani tiimaa njems? Cs go ir ;D Test! ;D Bet ja nopietni, tad jāpadomā, es domāju lozes kārtā random nuubus un pro, samest kopā, lai nepiesakās tāda pro komanda kura dienu dienā kapā GO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 random cilvēki nesalasīsies uz spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Pajuks šis pasākums. Tad labāk ar visu atdevi spiest uz to TF2 ,jo vienreiz sekmīgi tas turnīrs notika un domāju ,ka tas varētu notikt atkal ,jo ir cilvēki ,kas 100% piedalīsies šajā turnīra ,kamēr CS:GO Latvijā vispār nav izplatīts un cilvēki beigās arī neatradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Pajuks šis pasākums. Tad labāk ar visu atdevi spiest uz to TF2 ,jo vienreiz sekmīgi tas turnīrs notika un domāju ,ka tas varētu notikt atkal ,jo ir cilvēki ,kas 100% piedalīsies šajā turnīra ,kamēr CS:GO Latvijā vispār nav izplatīts un cilvēki beigās arī neatradīsies. Tāds turnīrs der, tikai ieteiktu izslēgt mediķa klasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
example Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Es uzskatu, ka būs ļoti grūti CS:GO turnīram savāk spēlētājus dēļ mazās aktivitātes GIGN serverī. Ja pa brīdim kāds iegriežās serverī tad lielāko ties tie ir random spēlētāji kas neapgrozās GIGN forumā. Attiecīgi nav tik daudz spēlētāju, kas spēlē CS:GO no GIGNA lai varētu savākt normālu skaitu komandas. Vismaz man tā liekās, ka tā varētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 īstenībā tur visa sāls ir cilvēku stulbumā, jaunā paaudze realitātē žmiedz kapeikas, tāpēc viņi nav pirkuši ne 1.6, ne css un visticamāk arī cs:go nepirks, jo var taču nozagt, vaine ? savukārt kreiso "biznesu" uzturēt ir pagrūti ja klients neprot patchot sevis nemākulīgi nozagto spēli. tas nu diemžēl ir fakts. varbūtās pirms domāt par kādu turnīru vajadzētu padomāt par spēles reklāmu ? es nesaku ka turnīrs nav laba reklāma, ir, bet vajag ko masīvāku un jā. atvainojos par offtopiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Domāju ja rīkotu css turnīru būtu vairāk tautas , bet cs:go ir kaut kas jauns...Un kā jau LAVRx pieminēja būs ļoti grūti savākt tautu priekš cs:go. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Vaig uz to tf2 spiest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Vaig uz to tf2 spiest. Neesi egoists, tf2 turnīrs tikko bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Neesi egoists, tf2 turnīrs tikko bija. Esmu reālists. Reti kuram no gigna vispar ir CS:GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Esmu reālists. Reti kuram no gigna vispar ir CS:GO Manuprāt ir diezgan daudziem, tikai neviens viņu baigi nespēlē jo visu laiku jāspēlē random serveros. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 (edited) Manuprāt ir diezgan daudziem, tikai neviens viņu baigi nespēlē jo visu laiku jāspēlē random serveros. Arī tas un man tā šķiet ,ka daudziem tas CS:GO vispār nepatīk ,tai skaitā man. Visa spēle ir izmainīta tā ,ka nav vēlme spēlēt ,tad jau labāk šauju pa klucīšiem - CS 1.6 P.S Uzskatu ,ka labi ja 4 komandas pieteiksies. Edited May 16, 2013 by Qww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skurstenis Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Tauta, stīmā cs:go tagad 50% atlaide un šonedēļ nogalē var pa brīvo spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Tauta, stīmā cs:go tagad 50% atlaide un šonedēļ nogalē var pa brīvo spēlēt paldies par info, būs jāiehavo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Esmu ar mieru piebiedroties kaadaa komandaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Me too. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Sen jau vajadzēja uztaisīt pieteikumu topiku, protams, nevar zināt cik daudz uzmetēju, bet lai +/- redzētu cik daudz cilvēku iespējams salasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Domāju nesavāksies tas nepieciešamais komandu skaits priekš "GO". Labāk varētu jūs mēģināt kko saistībā ar Source (v34) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Domāju nesavāksies tas nepieciešamais komandu skaits priekš "GO". Labāk varētu jūs mēģināt kko saistībā ar Source (v34) . gan jau cs:go "uzplauks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Kas notiek ar so pasakumu? Jasak vakt realie dalibnieki kas butu gatavi! Varbut jauztaisa kada pieteiksanas list? Kautvai 4 komandas savaktos varetu pakapat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Vajag taisīt tepat ''pasākumu'' topiku jaunu, jau ar komandu pieteikšanām, or random lozi taisīt, lai nesanāk tā ka te savāca kkādi steamer pro Bet jā, Im in. Ja vajag komandu tad droši jau no source spēlētajiem sanāktu viena vai pat divas komandas Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) Nu tad aiziet: cik saprotu sie kungi ir gatavi: Pauly slapeklis abcdefuck Slinkis Nak3d LAVRx Nikns Punk Rakstas klat - gan individulai gan komandas! Savaksim vismaz 4 komandas. tad varesim katrs ar katru un pectam 1/2finalus un finalus! Edited June 11, 2013 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts