wOOzzY :P Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Kāds gadījumā nezin, kādu programmu ar kuru es varētu mainīt savu atrašanās vietu? It kā atradu programmu Easy Hide Ip. Strādā labi, bet viņai ir tikai 3 dienu trial periods un krakotu versiju nekādīgi nevarēju atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 ...ar kuru es varētu mainīt savu atrašanās vietu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 piedod, bet šis variants atkrīt.. man bail no lidošanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 https://www.torproject.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 šis variants īsti neder, jo man vajag, lai varu pats izvēlēties valsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 http://spys.ru/en/ vai arī http://thepiratebay.se/torrent/7159906/Hide_IP_Easy_v5.1.6.6___Crack___LAtest_2012_Version___Mr.Perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 hidemyass ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 hidemyass ? neder, jo man vajag, lai varu pats izvēlēties valsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
knfloff Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Gribi iemaci6u ? Panjem izsledz progu ,ipagriez pulksteni uz teiksim gadu atpakalj un ,tev ta proga bus 1gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Oho. Tas tik bija padoms. Vienīgi baigais čakars griezt to rādītāju 8765 reizes uz atpakaļu. Runājot par tēmu - nebūtu tev vieglāk meklēt google kaut ko līdzīgu šim: "Most popular *ieliec šeit valsti, kuru vēlies izmantot* proxies" ? Kā arī pirātu līcī atradu kaut ko līdzīgu tevis minētajai programmai . Ātri uzmetot aci uploaderu skaitam un komentāriem šķiet, ka tev varētu derēt un nevajadzētu būt nepatīkamiem pārsteigumiem. Edited March 29, 2013 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knfloff Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Oho. Tas tik bija padoms. Vienīgi baigais čakars griezt to rādītāju 8765 reizes uz atpakaļu. Varu cracked atsūtit vai iehostēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Varu cracked atsūtit vai iehostēt. tas būtu ideāli testēju to hide my ip, īsti korekti viņš nestrādā Edited March 29, 2013 by wOOzzY :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Kāpēc čakarēties ar kaut kādām krakotām programmām, ja gan hromam, gan firefoxam var dabūt bezmaksas proxy pluginus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Kāpēc čakarēties ar kaut kādām krakotām programmām, ja gan hromam, gan firefoxam var dabūt bezmaksas proxy pluginus. Cilvēks grasās nodarboties ar melnām,melnām lietām, bet tu viņam firefox proxy smērē Tikai žēl ka nesaprot, lai arī kā gribētu savu dibenu paslēpt, viņam tas neizdosies. Kamēr neizmantos 30proxy un 20 tuneļus. i to vēlāk atradīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 aizej uz bibliotēku un dari melnās lietas no viņu datora! tikai neaizmirsti uzlikt brilles, hūti un mākslīgās ūsas. nekas nepalīdzēs tev noslēpties, ja visu darīsi no sava datora un sava interneta pieslēguma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Tagad jau LTC uzstādīs wifi par brīvu, tad jau varēs malt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Cilvēks grasās nodarboties ar melnām,melnām lietām, bet tu viņam firefox proxy smērē Tikai žēl ka nesaprot, lai arī kā gribētu savu dibenu paslēpt, viņam tas neizdosies. Kamēr neizmantos 30proxy un 20 tuneļus. i to vēlāk atradīs Nu ja tāds ir tas gadījums, tad taisnība. Bet cik es sapratu viņš vienkārši grib "nomainīt savu atrašanās vietu", jeb valsti. Drošvien, lai varētu kaut kur netā piereģistrēties vai izdarīt ko citu, kas no Latvijas nav iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nu ja tāds ir tas gadījums, tad taisnība. Bet cik es sapratu viņš vienkārši grib "nomainīt savu atrašanās vietu", jeb valsti. Drošvien, lai varētu kaut kur netā piereģistrēties vai izdarīt ko citu, kas no Latvijas nav iespējams. tam jau der parasts proxy. un proxy taču var izvēlēties no dajebkādas valsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 easyVPN Tev varētu palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Mani smidina si anonimitate. Kada no ta vispar jega, ja tu neko nerubi no drosibas? Kam tev ta anonimitate vajdziga? Lai kada lapa izliktos, ka esi no arzemem? Palasi, ka Lulzsec FIB panama ciet, kurs izradijas ka ir CIA direktors. Tavas programmas un centieni ir vienkarsi nozelojami. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ja jau vēlies palikt anonīms tad paliec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knfloff Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ar Easy Hide nepaliksi anonymous , jo pats ar tasam esmu nodarbojies. Gaudi rīt u tikšu pie pc varesi savakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nopērc lētu laptopu, kurš velk browseri, nopērc lētāko mobil interneta modēmu. Izdari savas lietas un nogrūd kaut kur. Galvenais nelietot privātam vajadzībām, kā, piemēram, epasti, draugiem.lv, skype utt. Pārbaudīta lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Tikai nepērc modemu ar karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now