bencik Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Veel jaurak ir tas, ka agad skaidra redzu ar kaadu miskasti man jaspele cs, leens porativais, pele kurau fire poga nesrada un gluko laazers, mans paliknis ir bijis koka galds, rezume, skaidra prata es nevaru shaadi spelet, jaasaaak sildiities.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Novelc zeķes. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Veel jaurak ir tas, ka agad skaidra redzu ar kaadu miskasti man jaspele cs, leens porativais, pele kurau fire poga nesrada un gluko laazers, mans paliknis ir bijis koka galds, rezume, skaidra prata es nevaru shaadi spelet, jaasaaak sildiities.... Da narmal, pelīte pa 1.99, koka galds jau kādu laiku tikai tā.. Jāaizšauj uz Ģinamu un tad jau vakarā ar āālu un mieru cs`fun.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Cikos saksiet vākties šodien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 NU KUR VISI IR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 nav ne jausmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 Tikko izlidam no pirts... Gan jau drizuma lidisim ieksa, tik nav zinams cik ilgi izvilksim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 shas liidishu ieksha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Šodien es uz RSF. Teddy, sestdienās tur vismaz ne-sax Varbūt uz kādiem 2-iem uzpeldēšu. Bet nu redzēs, kā vakars iegrozīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 garlaicīgi, vienīgais chuwis runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Alus beidzās, arlabunakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Pffff. Man vakars iegrozījās tā, ka 9-os aizbraucu uz Jamesonu. Sorry :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Mes ari beidzam balliiti Pusdzivais, pusdzivs gulj gulta, man rokas dreb neesmu nekads speletaajs, a registretais jau skaidra crushii Paldies Aluksnei un tautai, atvainojamies, par rakstiskajam kludaam, baniem un kikiem, centamies visu dariit, pec labakas sirdsapzinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Bencik, vajag roadtripu. Reģistrētais var stūrēt? Es gribu uz Kuldīgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Pirmā nakts bija laba. Uz otro neierados. Malači ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Kad atkartojums gaidāms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Kas apr daudz, tas par skadi... Gan jau kadu reizi vel paspes, kad alkonauti brauks ciemaa vai mes lielpisletaa novaksimies Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Lieldienu piektdienā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Kas apr daudz, tas par skadi... Gan jau kadu reizi vel paspes, kad alkonauti brauks ciemaa vai mes lielpisletaa novaksimies Piekritu registretajam, nakoshreiz maija kaut kad varetu ciema aizbraukt visticamak, bet var jau ari vienkarshi sarunat 5dienas vakaros paspelet teiksim no 22:00-00:00 etc. Nav spiesta lieta. Es nezinu ko darisu sho 5dien, bet ja bushu majas iekapshu uzkapaat. p.s. Anyway nakoshais pasakums jariko svaiga gaisa, respektivi laiks driiz saaks vilkt uz peintbola laukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Maybe varētu kādu bouling pasākumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Maybe esam trū geimeri un ejam uz eļiku pašaudīties naktī no piektdienas uz sestdienu!? Ar čipsiem, alu un limonādēm kā vecajos, labajos laikos, kad zāle bija zaļāka un kompji nepieejamāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Maybe esam trū geimeri un ejam uz eļiku pašaudīties naktī no piektdienas uz sestdienu!? Ar čipsiem, alu un limonādēm kā vecajos, labajos laikos, kad zāle bija zaļāka un kompji nepieejamāki. Esmu SO in uz šo, bet ne agrāk par 19. datumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Es vareetu pat piedaliities Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 Sorry, bet lai es ietu uz elik'u, tad nu Jums butu japiemaksa man smagi. Uz to dieva pamesto nosturi nekad nevilksos. Var tak no majam tiri labi shaut, tie kas pazistami, avr kopa sanakt u.t.t. Bet ja gribas dzivaja, tad tikai uz kadu pasakumu, kaut vai alus vakaru kada barcika, bet nu uz internetkafe es nekad neesmu gaajis un neiesu, nemaz nerunajot par elik' u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Nja Eliks man kaut kaa nesaistaats ar neko jautru, tinju gados sanaca padzivot pa datorzalem, bet mums bija sava privata datorzale kipsala RTU telpas, laikam labi ka taa Es vairak sliecos uz sarunatu laiku jebkura darbadienas vakara, kad savacamies etc. p.s. Protams, ja dodaties uz eliku, sataisat bildes !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now