.instinkt Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 NightMare ccista par taadiem vaardiem jaaiedod galvaa ,man personiigi lloti nepatiik ,ka vecaakus aiztiek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 NightMare ccista par taadiem vaardiem jaaiedod galvaa ,man personiigi lloti nepatiik ,ka vecaakus aiztiek! lielais galvā devējs Ar gara acīm jau redzu tevi nikni griežot zobus, trinot savu nazi, kuram spalu izgatavoja tavs vecvecvectēvs, kas šo māku apguva no Brazīlijas iezemiešu cilts Hyubapiri, no niknuma tavas acis ir pielijušas pilnas ar asinīm, ikkatrs muskulis tavā ķermenī trīc no dusmām par šādu klaju bezkaunību, kura nenoliedzami nedrīkst tikt atstāta bez pienācīga un taisnīga soda. Uzvilcis kreklu ar uzrakstu "Pasmaidi" (tev patīk ironija), melnas džinsas, kuras, lai gan nedaudz novalkātas, tomēr padara tavu izskatu cienījamāku, apjozis siksnu, kuru nogaršojis ir ne viens vien zobgalīgs rakaris, uzvilcis kājās savas izejamās kurpes, tikko svaigi nosmērētas ar "Salamander" apavu krēmu, uzvilcis savu ādas jaku, kuras kabatās var atrast vecas braukšanas biļetes, prezervatīvu un kino biļetes, apbruņojies ar savu nazi un akmenscietu sejas izteiksmi, tu izej no poģika un tumsā tavs staltais tēls dodas medīt, dodas sodīt kārtējo bezkaunīgo mutes braucēju. Paldies, ka tu mums esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 lielais galvā devējs Ar gara acīm jau redzu tevi nikni griežot zobus, trinot savu nazi, kuram spalu izgatavoja tavs vecvecvectēvs, kas šo māku apguva no Brazīlijas iezemiešu cilts Hyubapiri, no niknuma tavas acis ir pielijušas pilnas ar asinīm, ikkatrs muskulis tavā ķermenī trīc no dusmām par šādu klaju bezkaunību, kura nenoliedzami nedrīkst tikt atstāta bez pienācīga un taisnīga soda. Uzvilcis kreklu ar uzrakstu "Pasmaidi" (tev patīk ironija), melnas džinsas, kuras, lai gan nedaudz novalkātas, tomēr padara tavu izskatu cienījamāku, apjozis siksnu, kuru nogaršojis ir ne viens vien zobgalīgs rakaris, uzvilcis kājās savas izejamās kurpes, tikko svaigi nosmērētas ar "Salamander" apavu krēmu, uzvilcis savu ādas jaku, kuras kabatās var atrast vecas braukšanas biļetes, prezervatīvu un kino biļetes, apbruņojies ar savu nazi un akmenscietu sejas izteiksmi, tu izej no poģika un tumsā tavs staltais tēls dodas medīt, dodas sodīt kārtējo bezkaunīgo mutes braucēju. Paldies, ka tu mums esi. afigetj bija forshi es pat nobijos ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 MUAHAHAHAHA! Atsevišķi pa vienam ieraugot vēl tā nekas, bet šis lieliskais visa sakopojums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 aarpraac, sheit var naakt lamuvaardus maaciities, bet nez cik tie buus pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 admini lohi... cepuk kaukaads... pimpis... uzlika man banu,..... cipa par aim... kura man nemaz nebij... lohs... man wh bij, bet ne aim.. RESpekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 VANNAAA PIRDEEEJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 psc sitas serveris suds bletj man banu ustaisija jo es temeju galva vini domaja ka es aims esmu loxi admini !!!!!!!!!!!!@@@@????...???????????????????? Par sito var ilgi smieties Vins esot aims Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 sakumaa gribeeju smieties, bet izlasot, ka vinju ir tik daudz un tik debiili, gribas pat raudaat! driz laikam pasaulei gals! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) admini lohi... cepuk kaukaads... pimpis... uzlika man banu,..... cipa par aim... kura man nemaz nebij... lohs... man wh bij, bet ne aim.. Edited January 14, 2006 by Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiizas kraist Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Visi kas tur raxtiija vienmeert pieljava kkaadas kljuudas raxtot Nez tas bija no liela stresa vai vnk visi tie pajolinji ir bez izgliitiibas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 laikam abi. btw nu uzraki 1 gadu vecu topiku - apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts