Jump to content
GIGN Forum

chiizas kraist

Mirstīgais
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

chiizas kraist's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. ok apstiishos uzinsteleeshu,tad redzees vai ies,jo meegjinaju kkadu 999 tipa clientu skaitu,bet tapat tik max vareja 8, nu redzes.
  2. Man ir radusies neliela probleema,kuru nevaru atrisiinaat,taatad uzinsteleeju ventrilloserveri un man staav max gust logins 8 un nekaadiigi nevar sho skaitu palielinaat. Varbuuut kads zin kaa vt serverim uztaisiit taa,lai vareetu pieconnecteeties vairaak pa 8 cilveekiem,buushu ljoti pateiciikgs, ja kaads pateiks kaa to varetu izdariit. Ja liels paldies varat slegt ciet :* palidzeja..
  3. ta tak taapat nevar neko izdariit jo vinjsh to failu vispar neuzraada caur all files utt... BET NOR3KAM PALDIES :*** AR alcoholu visu izdariju un sanaca iso fails un speele ari aizgaaja!!!! Today IS SAFE THX TO NOr3k ari paldies kRi par paliidziibu TOPIC CLOSE!
  4. NESAPROTU kur tu domaa to show alll KADA BROWSERII? kjipa ES TAISU AR EMULATORU INSERT CD IMAGE AIZEJU UZ SPELEES MAPES KUR IR TIE FAILI UN VINJSH VINJUS NEUZRAADA KAD TAADI BUUTU TAJAA MAPEEEEEE! KADS TUR SHOW AALLL KUR TO VAR UZSPIEST?
  5. a kas tad jaadara lai vinjus palaistu ? KAds kas reali var paliidzeet uzaicina skype chizas1
  6. vari uzraxtiit kaa lai es tos failus ar to alcohol paarveidoju uz iso ? man tik divi ir MDF UN MDS
  7. nor3k plz pasaki kadu progu kas var taisiit to BURN IMAGE . PAreizi tu teici kad ar nero taisot ""Burn image"" atverot to floderiiti kur ir fails vinjsh nemaz neuztver vinju kad tur buutu. Vai tu varetu ieteikt kaut kadu citu progu kas varetu to burn izdarit?
  8. nu man ar citaam speleem gaaja viegli itkaa vienai speleei kad nokachaaju bija tas b32_dll fails un blakus exe fails vnk uzspiedu uz exe failu un tad tas automaatiski iegaaja caur emulatoru , kr4 un vel vienai speelei bija iso ari caur cd drive iegaaju ieksha. Bet nu pameegjinaashu to .mdf uz iso paataisiit
  9. Nu ja kad ar to psxfin.exe , kad taisu FILE-INsert CD Drive... Man izmet don't send un r3000 : execuuted illegal opcode0053de3e.
  10. Kāds var paskaidrot , ko lai es daru , lai varētu palaist ps1 speeli uz pc ja spēlei failu formāti ir MDF un MDS , emulātors vispār neuzrāda tos failus , kad censhas kjip atvērt vinjus. Vai kāds var tā pa plāna punktiem paskaidrot kā lai es atveru ps1 speeli ar emulatoru no shitiem te failiem. DAEMON toola kr4 kad mountoju tur iekshaa paraadaaas kkada mape ZZZ kuraaa ieksha ir kkads fails "DUMMY"" un vel fails System zem nosuakuma SpeeDial 1kb un blakus vel Slus_011 kkads fails.
  11. Cau! vai kāds man varētu tā sīkāk pastāstīt kas īsti ir router (ķipa rūters) ? Es vnk veicu vienu darbu un nezinu kas ir tas ruuters.. Cerams kad palidzes kads:)
  12. vot izbljaavos 20 min pa tel un uzreiz sataisija
  13. neesmu zvaniijis :DDD man kaut kaa ir pofigam ..
×
×
  • Create New...