Guest darek Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 shis ir cs muuviks, manupraat, viens no labaakajiem pasaulee! kuraa speele "Jaegarn", kursh ir viens no labaakajiem pasaules cs'eriem... un daudzi vinju uzskata n1 pasaule ar vital ieroci! muuviks tiktieshaam ir apbriinojums "chillside"(n1 pasaule) razhojums, tikai muuviks ir 530 mb lielumaa un iet ~ 15 min. ja novilksiet nenozheelosiet, ka vilkaat ilgi(ja vilksiet ilgi ) muvika ir lieliska muzika, ar efektiem nav paarspiilets... nu dodu 10 punktus kaa var redzeet baltgames.lv statistikaa tas ir numur viens arii bg.lv(taatad arii lv) viens komentars no fury "Трудились над ним достаточно долго, там что получился шедевр" viens miinus... lielaakaa dalja muvika ir taisiits no record .dem, nevis no hltv, taka ikpalaikam buus "TAB" bet tas netraucee skatiities sho perfekto muuviku. novilkt var sheit p.s kad uzspiezhat uz "skachat" ir savs laicinjsh jaapagaida... tb ja kachaa daudzi cilveeki, taa parasti ir. p.p.s ja kaadam videoplayeris nepaziist failu, tad novilktajaa failaa arii ir videocodec's... taka nekadam probleemaam arii nevajadzeetu buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Nokacaju ,apstijos un varu teikt tikai to labako lieliski fragi ar lielisko ieroci awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil-SlaYer Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 forss muuviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Tam čalim skills ir cienījams, patika daudzas atsevišķas vietas kā bija sataisīts - teiksim beigās tie fragi ar awp mūzikas ritmā. Pāris vietās gan īsti nevarēja saprast, bet tādu bija ļoti maz. Kretinēja tā skūter tipa mūzika pa vidu - pārējās dziesmas bija ok. Rēcu beigās par to sviestaino sūdu kur viņam prasīja nomest bumbu - tas bija riktīgi debīli bet kopumā man patika. Tāds mūvijs nevar būt slikts, ja čalis tik labi spēlē. Viņam tak eims tā kā ar aimbotu pilnīgi - kā pamana cilvēku tā hops momentāli mērķis uz viņa un vislaik tur arī paliek - biš nereāli. Gan jau ka dzīvē viņš ir riktīgs nulle p.s. ā un tas staffs par to governmentu sākumā arī bija pilnīgs lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Normaali pacentushies muuvija taisiitaaji, arii pats speeleetaajs ar cieniijamu skillu Man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 nu šitas mūviks ir kkas vienkārši unikāls man patika uz beigām, kad sākās tā atrā soundtracku maiņa un moments, kad cbble kartē teriki tāda smukā rindiņā skrien no bāzes ieksā pa tiem vārtiem - tas mans mīļākais moments, muzons arī tāds labais tas džeks bija labs, fragi bija ļoti skaisti, vispār šis ir manuprāt labākais cs muviks ever, nu protams aiz mana minī mūvika, kurā es uztaisu reālu, uzsveru reālu hs ar deagle vairāk šādu muviku, kas cs filmiņas padara par blokbasteriem, šādu jau vēsi varētu rādīt ķinītī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 super es saku SUPER muuviks cista viens no labakajiem voot tas ir pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 super es saku SUPER muuviks cista viens no labakajiem voot tas ir pro bet tikai 12. visaa pasaule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 muuviks 9+/10 Chillside izsaka visu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 respektabls muvijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipy^ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 bet tikai 12. visaa pasaule! tikai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nez, man jau liekas, ka izpildiijums un kvalitaate muuvijam ir izcila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 you got the point Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Vecis maak speeleet. Taadus efektus es nebiju nevienaa citaa movie redzeejis kaa shijaa. Pagaidaam mans miiljaakais movijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 efekti forshi, bet manuprat pa daudz... best awp un deagle fragi ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 efekt ir tieshi tik, cik vinji ir vajadziigi. laba ir taa lieta, ka viss ir saskanjots ar muuziku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 efekt ir tieshi tik, cik vinji ir vajadziigi. laba ir taa lieta, ka viss ir saskanjots ar muuziku ! It iipashi beigaas kad ar awp muuzikas ritmaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 nu lol, man tas shits par governmentu saakumaa, un viduu un beigaas + visi tie stulbie muuviki pa vidu cs'a actionam (iipashi peedeejais, tik debiils, nu PSC PSCSCP) likaas vispaar pilniigs suuds ne pa temu. ja taa vietaa vareeja nedaudz vairaak forshu fragu ielikt, tad nekaadu 10/10 manupraat shii filminja nav nopelniijusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 10! Velciet visi! Nenožēlosiet kā jau teica, pat ja jāvelk 1h kā man . Skills jau nepajokam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 LOL man bus javelk psd ilgi, vilkshu ar ~30kb/s un kas par to... kuru tas pis iegarenais jau sen mani iepriecinaja ar savu speleshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Hmm man arī pdsl, bet no gign un baltgames naak ar 222KiB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 norm, skatiities var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now