Jump to content
GIGN Forum

Rotaljas B-day`aa


ExtraOrdinary
 Share

Recommended Posts

Padomi: Dzimšanas dienas rotaļas. 2004. gada 14. aprīlis | 08:41

Tev ir 7 gadi. Pie tevīm uz dzimšanas dienu ir atnākuši draugi no pretējās daudzstāvu mājas. Vajag izklaidi? Elementāri! Iesim rotaļās:

Rotaļa Nr.1: "Reizē, reizē, reizē..."

Šai rotaļai jums ir vajadzīgi divi dēļi un piecas lielas naglas. Labi būtu, ja viens dēlis ir garāks par otru. Dēļi tiek sasisti krusta formā izmantojot divas naglas. Pēc tam bērni izlozē, kurš vadīs. Kad vadītājs tiek izlozēts, pārējie bērni ķeras pie galvenā. Vadītājs tiek noguldīts uz dēļiem ar muguru un viņa rokas izstieptas uz malām. Vadītājs, izstiepis rokas, gaida, kamēr pārējie bērni, izmantojot palikušās trīs naglas, pienaglos viņa rokas un kājas pie dēļiem. Kad vadītājs ir piesists pie dēļiem, bērni mēģina pienagloto vadītāju piesliet stāvus, visiem reizē saucot "reizē, reizē, reizē...".

/Šajā rotaļā uzvarētājs būs vienmēr vadītājs/

Rotaļa Nr.2: "Man vairāk!"

Spēlēt var visi un šai rotaļai nav vajadzīgs vadītājs. Bērni, sadevušies rokās dodas meklēt augstsprieguma līnijas. Kad īstā līnija ir atrasta - rotaļa var sākties. Bērni, palīdzot viens otram, cenšas uzkāpt pēc iespējas augstāk, lai aizsniegtu vadus (drīkst izmantot arī trepes). Ja bērni ir jau tikuši augšā, tad, lai neviens nešmauktos, visi reizē lec virsū augstsprieguma vadiem un krīt lejā. Kad visi ir nokrituši lejā, tiek vākti punkti. Tas, kam liekās, ka viņam ir vairāk apdegumu sauc ?man vairāk!?. Ļoti vienkārši ? uzvar tas, kam visvairāk apdegumu.

/Šajā rotaļā tiek diskvalificēti tie, kuri ir pārvērtušies par pelniem/

Rotaļa Nr.3: ?Lentenis?

Bērni kopā dodas līdz aptiekai un iegādājās katram pa prezervatīvam. Kad tas ir izdarīts, tad visi iet līdz šosejai un sāk spēli. Katrs sev uzvelk galvā cieši pieguļošu prezervatīvu un noguļas pie šosejas. Tad uz starta signāla visi, tēlojot lenteņus, lien un lokās pāri šosejai. Tie, kuri tikuši pāri šosejai ir uzvarētāji, un iegūst lenteņa titulu.

/Zaudē visi tie, kuri pa ceļam ir nosmakuši vai kurus ir nobraukušas mašīnas/

<C> klizma.lv

Lasot tieshaam smeejos 4.gif

Link to comment
Share on other sites

laikam pirmo reizi muuzhaa saciishu (rakstishu) shos vaardus:

Jaapiekriit vien bijacham smile.gif

es tieši gribēju nokvoutēt bijachu, bet tad izdomāju, ka tas būs pārāk stulbi smile.gif

ā, bet jā, mans vērtējums par šo neticami rēcīgo topiku - smiliez.de_82.gif un user posted image un protams kngt.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...