ExtraOrdinary Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Padomi: Dzimšanas dienas rotaļas. 2004. gada 14. aprīlis | 08:41 Tev ir 7 gadi. Pie tevīm uz dzimšanas dienu ir atnākuši draugi no pretējās daudzstāvu mājas. Vajag izklaidi? Elementāri! Iesim rotaļās: Rotaļa Nr.1: "Reizē, reizē, reizē..." Šai rotaļai jums ir vajadzīgi divi dēļi un piecas lielas naglas. Labi būtu, ja viens dēlis ir garāks par otru. Dēļi tiek sasisti krusta formā izmantojot divas naglas. Pēc tam bērni izlozē, kurš vadīs. Kad vadītājs tiek izlozēts, pārējie bērni ķeras pie galvenā. Vadītājs tiek noguldīts uz dēļiem ar muguru un viņa rokas izstieptas uz malām. Vadītājs, izstiepis rokas, gaida, kamēr pārējie bērni, izmantojot palikušās trīs naglas, pienaglos viņa rokas un kājas pie dēļiem. Kad vadītājs ir piesists pie dēļiem, bērni mēģina pienagloto vadītāju piesliet stāvus, visiem reizē saucot "reizē, reizē, reizē...". /Šajā rotaļā uzvarētājs būs vienmēr vadītājs/ Rotaļa Nr.2: "Man vairāk!" Spēlēt var visi un šai rotaļai nav vajadzīgs vadītājs. Bērni, sadevušies rokās dodas meklēt augstsprieguma līnijas. Kad īstā līnija ir atrasta - rotaļa var sākties. Bērni, palīdzot viens otram, cenšas uzkāpt pēc iespējas augstāk, lai aizsniegtu vadus (drīkst izmantot arī trepes). Ja bērni ir jau tikuši augšā, tad, lai neviens nešmauktos, visi reizē lec virsū augstsprieguma vadiem un krīt lejā. Kad visi ir nokrituši lejā, tiek vākti punkti. Tas, kam liekās, ka viņam ir vairāk apdegumu sauc ?man vairāk!?. Ļoti vienkārši ? uzvar tas, kam visvairāk apdegumu. /Šajā rotaļā tiek diskvalificēti tie, kuri ir pārvērtušies par pelniem/ Rotaļa Nr.3: ?Lentenis? Bērni kopā dodas līdz aptiekai un iegādājās katram pa prezervatīvam. Kad tas ir izdarīts, tad visi iet līdz šosejai un sāk spēli. Katrs sev uzvelk galvā cieši pieguļošu prezervatīvu un noguļas pie šosejas. Tad uz starta signāla visi, tēlojot lenteņus, lien un lokās pāri šosejai. Tie, kuri tikuši pāri šosejai ir uzvarētāji, un iegūst lenteņa titulu. /Zaudē visi tie, kuri pa ceļam ir nosmakuši vai kurus ir nobraukušas mašīnas/ <C> klizma.lv Lasot tieshaam smeejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Buus tas rotalas jaauzspeelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 lol, taadas rotaljas sadists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Jaa meemaas rotalas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 man vislabaka liekas rotala "Man vairāk", bet parejas ar nav zeme metamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 pedeja labaka bet kopuma marazms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 psc sen taa nebiju smeejies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 vo vo tieshaam vareeja izsmieties! man patika augsprieduma liinija Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Manam mazzajam braalim riit dzimene jauuzspelee sitaas rotaljas ! eh ...Reize Reize Reize ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 laikam pirmo reizi muuzhaa saciishu (rakstishu) shos vaardus: Jaapiekriit vien bijacham Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 a man vairak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 piekriitu abiem jaunieshiem par , jo ne1 momentaa man smiekli nenaaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 laikam pirmo reizi muuzhaa saciishu (rakstishu) shos vaardus: Jaapiekriit vien bijacham es tieši gribēju nokvoutēt bijachu, bet tad izdomāju, ka tas būs pārāk stulbi ā, bet jā, mans vērtējums par šo neticami rēcīgo topiku - un un protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tiesham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 limperi,kautko origjinalaku nevareji izdomat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts