Ziediņš Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Balsojam par atvaļinājumu Semorkam. Pat man jau noriebies lasīt to aprobežoto sūdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Lai rastos jauns trollis, vecajam ir jāmirst. *īkšķis_uz_leju* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) Thumbs up. Pārāk bieži tomēr beztēmu bliež citur. Tu jau vari toļļot, bet ne jau ar visu savu zemapziņas fantāzīju. Edited January 21, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 jums sāp? ja nevarat neatbildēt uz viņa postiem, kas jums riebjas, tad jāsaka, ka jums ir problēmas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Forumam ir iespēja ignorēt atsevišķu cilvēku postus - kāpēc to neizmantot? Man personīgi viņš netraucē. " Fifitīvo " laulību topikā man pat uznāca ņirga, bet nu man būs pilnīgi pie kājas viņu izmetīs vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) Tieši tā Epix precīzi beidzot! Un es te nemaz tik bieži nerakstu, uznāk vnk kautkāds biždinks un gribās kautko papļāpāt, un tad ir no manis atkal miers. Un es tāpat drīz izlidoju uz UK, tākā nebūs laika man te troļļot. Un vispār es postoju nejau visos topikos pēc kārtas tikai īpašos, kas man piesaista uzmanību, tāpēc nevaig iespring un pārspīlēt, jā bija man depresija, bet tas jau ir aizmuguras. Es neko nevaru darīt esmu atkarīgs no gign foruma, kā arī no cs PUB. Un vēl es šeit par sevi neko nēsmu melojis. Teicis tikai taisnību. Par PC, sievu, bērniem, laptopu un Fiftīvām laulībām, un vēl un vēl. blindmind,ja ir kādas problēmas, sūti man PM, es tev varu palīdzēt Administrācija vēlos atgūt savu nosaukumu Ekstrencisks. Un apsolu uzvēdīšo godīgi. Edited January 21, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Dominix, ja to kretīnu ieliek ignore lista, tad nav tas satisfaction, ko iegūst no bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Dominix, ja to kretīnu ieliek ignore lista, tad nav tas satisfaction, ko iegūst no bana. JHEEZUS FUCKING CHRIST! HE GOT BANNED! BETTER GO FAP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 jums sāp? ja nevarat neatbildēt uz viņa postiem, kas jums riebjas, tad jāsaka, ka jums ir problēmas. esi kaut ko dzirdējis par "nebakstī sūdu, nesmirdēs"? Es cenšos iet viņam ar līkumu, tāpat cilvēks nesaprot argumentētu viedokli tikai bļauj kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) maddn, es tev sen gribēju ko pateikt, tu kā gudrs, līkumgājējs, es nespēju saprast tavu bezjūtīgo dvēseli, kāpēc tu savā profila bildē esi ielicis maza bērna raudošu seju! Tev neuznāk, tāds kā žēlums, ka mazs bērns raud, vai tu esi sadists??? Man liekas kaa ar tevi nav kautkas kārtībā. Vai varbūt tu pats esi bērnībā daudz raudājis? ā pareiz tev takš niks ir mad, tjip dusmīgais un neapmierinātais Edited January 21, 2013 by Semorka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 JHEEZUS FUCKING CHRIST! HE GOT BANNED! BETTER GO FAP! ha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 esi kaut ko dzirdējis par "nebakstī sūdu, nesmirdēs"? Es cenšos iet viņam ar līkumu, tāpat cilvēks nesaprot argumentētu viedokli tikai bļauj kaut ko. nu tad ko tu baksti? ej ar liikumu un neatbildi vinjam, ja reiz tev liekas, ka nav jeega ar vinju runaat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Nē , bez vinja forumaa bus klusums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) Nē. Edited January 21, 2013 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Dabas brīnuma grupu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Lai semaks paliek. Gigna dvēsele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 ahujennā garīgi atpalikuša cilvēka dvēsele forums sāk atgādināt lohu bariņu ar klaunu pa vidu par kuru citi rēc. Kur tik izdevība tā viņš tiek provocēts rakstīt huiņu. Nesaprotu kāpēc viņš jau sen nav nobanots. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) "Čau" viņa paša labad. ēee, tāds maziņš bet - ja mana aritmētika neviļ, tad balsu kopskaits pārsniedz simtu, bet uzrādās (50 member(s) have cast votes) Edited January 21, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) Man viens teksts ar pielikumu un tavas stulbās baumas par garīgu atpalikušo dvēseli mainīsies par 360 grādiem. Tā kā pievaldi muti. Sīkais! Edited January 21, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Nu tad met ārā un pierādi pasaulei, kas tu esi!!! Nemētājies tukšiem vārdiem! Tu to vari 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) 360 grādi ir pilns riņķis. Must... not... feed... the troll !! Jebkurš topiks par semjorku, vai viņa paša veidots topiks ir potenciāls gada topiks ar neskaitāmām pērlēm. Tas savā ziņā uztur mirstošu forumu. Tas, un vēl gūdijs ( priekā! ) Edited January 21, 2013 by DominiX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) No ģimenes vārda to nedarīšu. Bet bildīti par savām meitiņām varu iemest. http://failiem.lv/vi...&n=P4200085.JPG Vairs neuploadēšu bildes, jo es pārslēdzu Triatelam uz ekonomisko paku, izrādās par 1GB 10 Ls a man jau ir 60lati, aizgāju uz triatelu un šie man iedeva atlaidi, kā patstāvīgam klientam 75%, tāpēc nākošajā mēnesī iemetīšu vēl ko interesantu. Jo pārslēdzu uz neierobežoto. Nu labi vēl vienu, manu mīļo mazo kas pārspēj visas. http://failiem.lv/viewer.php?i=ldysbur&n=C_iepina_jutas_briva__________9.jpg Edited January 21, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Un es tik ļoti cerēju, ka tu melo, ka tev ir bērni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Nu redz kā : Un es tik ļoti cerēju, ka tu melo, ka tev ir bērni. Kāpēc tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts