krish Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 ko tu zini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Sitaadai tik piekriet un .... bet smuka smuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Man patiik Krisha chiksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 taa krisha (krish aizver acis un nelasi taalaako tekstu) vecene izskataas, it kaa buutu no plastmasas nee nu nopietni, pastieties kaa vinai pret peecpusi atspiid saule taa jau neslikta, izskataas, ka ir baigaa bad girl, taadaa karstaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Varbuut taa ir Barbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 *sheit ir krisha lielā bilde kas izjāj visas foruma malas* izceļamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 esmu paraak slinks, lai skatiitos taa visas bildes un tas nemaz kaut kaa nesaista, bet man ir aptuveni skaidrs, kaa to taas bildes ps rulzz. ieveertejiet shito saitu ps. Carmena ir karsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 1. 2. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Iesaku nopirkt jauno FHM un ielupiit tajaa 2oo6 gada kalendaaraa - WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Btw, tas viss (bilžu staffs) sākās ar šo bildi. Tā man bija viennozīmīga favorīte pirms... ēēē, laikam 5 gadiem. Bā, izbraucu cauri (pirmo reizi) visām bildēm, konstatēju, ka man (kurš ir salicis 99% no tām bildēm) nav iespējams izvēlēties tādu vienu favorīti... Tur lapas šķirstot ik pa brīdim uzpeld kāda bilde, kas man bija mīļākā uz to brīdi. Ak, ko es atradu - aww. Vispār kā viskarstākā bilde noteikti būtu jāmin šī, kas man kalpoja kā cs konsole 1.5 versijā. Tā kā labāko bildi es nespēju izvēlēties, varu ielikt linkus uz divām desktopa rekordistēm - šo un šo. Katra vismaz gadu nostāvēja man uz desktopa. Vai, bet tur daudz drausmīgi perfektu bilžu - es varētu linkus vēl un vēl likt - iespējams es kādu varētu izvēlēties, ja nebūtu gandrīz visas tās bildes liktas pēc manas gaumes... p.s. bled odiņ, šito lapu gan vairs nejāsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 mana favorīte Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Mm, kopš redzēju šo bildi, esmu mainījis savas domas, un pasludinu to kā savu favorīti no gign čiksu bildēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 viņa ir līdzīga Ilzītei. p.s. es ceru, ka neaizskaru nekādas dvēseles stīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 par kādu nūģi tu mani uzskati Nē, viss ok. p.s. tikko vēlreiz uzmetu acis... nez, es līdzību nesaskatīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 deguns un acu līnija toč + man liekas arī lūpas līdzīgas. but then again you shoud know better. manas favorītes pagaidām nav mainījušās. anyway, galvenais novērojums (un tava diagnoze) bija - blondīnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 but then again you shoud know better. Es nez, kas tev ir ar to matu krāsu, es to gandrīz nekad neievēroju. Mani bilde/čiksa kopumā interesē nevis viņas matu krāsa. Pat ja manā gaumē ir novērojams kaut kāds konkrēts matu krāsas trends, tā ir tikai un vienīgi nejaušība, ka to matu krāsu īpašnieces labi izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 tā pēdējā atziņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Bez lielas domashanas, vienozimigi: p.s: bija velviena simpatiska sieviete, bet nevareju vinjas bildi atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now