procrastinator Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Dārgie biedri, tā kā tuvojas pasaules gals un drīzumā mūsu vienīgais iztikas veids būs žurkas, vēlos jau laicīgi izdibināt, kuri ir tie izredzētie mūsu vidū, kuriem (vismaz pikseļveidīgajā pasaulē) piemīt neparastas spējas, lai varētu viņus atrast un pierunāt pievienoties manai pēcapokalipses krītiņu bandai. Īsi sakot, sapratu, ka kādam ir jānes šis krusts un jāizveido aptauja par 2012. gadu TF2 serverī. Aptauja ir īsa, tikai 10 jautājumi, jo es jau neiešu šiem maksāt, lai pievienotu vairāk jautājumu. Bet atbildes jums arī nāksies pašiem ierakstīt, lai izkustinātu pirkstus, ja? JA? Tātad, gaidu vismaz miljons kaut cik jēdzīgus rezultātus. Ja aptaujas ietvaros melosiet vai troļļosiet, jūs apēdīs vilki. www.visidati.lv/aptauja/754603991/ Edīte: Paldies visiem, kas jau aizpildījuši! Ja tik rezultātos vairāk parādītos mūsu pašu spēlētāji, nevis ēdieni, Latvijas estrādes zvaigznes, ģimenes locekļi un action žanra filmu zvaigznes. Edīte2: Man ir patiess prieks par censoņiem, kuriem šī aptauja ir tik tuva sirdij, lai savas dzīves pēdējo dienu minūtes pavadītu, to aizpildot neskaitāmas reizes pēc kārtas. Tomēr atstājiet arī citiem iespēju paust viedokli! Edited December 18, 2012 by procrastinator 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
10-k Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Tur jautājumi tikai noliferiem. Esmu vīlies un sarūgtināts. P.s Sazināsimies ar tavu ''dzīvo'' balodi, kas Tev uz pleca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Mmmmmmph, mmmph. Hudda. uz visiem jautājumiem. Edited December 17, 2012 by LittleAtoms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Aaaizpildiiiju. Jautājumi tīri interesanti un vismaz bija iespēja, radoši izpausties. P.S. Miljons rezultātus nesagaidīsi, jo, ja pareizi atceros, bija ierobežots respondentu skaits - 50 (bezmaksas aptaujai). Tāpēc nosodu tavu izvēli par labu šim žīdu interneta servisam un apsveru iespēju apzināti piespamot aptauju, līdz tu sāksi izmantot Google Forms. Edited December 17, 2012 by Kilgors Trauts 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 Paldies par atsaucību! Ļoti atvainojos par savu nekompetenci. Skatos, ka nākotnē man ir lielas iespējas izaugsmei. Bet vispār - atradies te aptauju speciālists, vistai nebūs olu mācīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 SPAM ! SPAM! SPAM! SPAM ! SPAM! SPAM! SPAM ! SPAM! SPAM! SPAM ! SPAM! SPAM! SPAM ! SPAM! SPAM!SPAM ! SPAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Pīrāg, iedzer tēju un nomierinies, un taisi aptauju ciet. Citādi tevi tiešām apēdīs vilki, vai arī dabūsi Celeronu Ziemassvētkos. Edited December 17, 2012 by procrastinator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Pīrāg, iedzer tēju un nomierinies, un taisi aptauju ciet. Citādi tevi tiešām apēdīs vilki, vai arī dabūsi Celeronu Ziemassvētkos. That wasn't me Kapēctu sabojāji visu aptauju ? viņu vairs nevaru izpildīt. Edited December 17, 2012 by LittleAtoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Piedod, bet tā aptauja bija sūds. Trollisms un daunisms - nekas vairāk. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Piedod, bet tā aptauja bija sūds. Trollisms un daunisms - nekas vairāk. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 Piedod, bet tā aptauja bija sūds. Trollisms un daunisms - nekas vairāk. Nepiedošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hims Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 lol fun. walters lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Piedod, bet tā aptauja bija sūds. Trollisms un daunisms - nekas vairāk. Eu, bet es tik nopietni uz katru jautājumu atbildēji, cerība, ka pēc manas IP netiks mana pēcpuse atrasta. Kāāāpēēēc? :/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Varbūt šī aptauja ir sūds, bet tādā gadījumā tas ir nopietns sūds. Mani sponsori ir Valves birojs Latvijā, Kirovs Lipmans un Skynet. Diemžēl balvu fonds nav izveidots, jo sponsoru saziedotos 3 miljonus latu nācās iztērēt šīs aptaujas izveidošanā. DominiX - es tavā vietā savu pēcpusi sargātu...un gulētu ar sasprindzinātu dibena vaigu. Vismaz vienu. Edited December 17, 2012 by procrastinator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Piedod, bet tā aptauja bija sūds. Trollisms un daunisms - nekas vairāk. http://pastebin.com/rtCZVa6r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Omg, bacard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Jā, man arī raudāt gribas par to, cik cilvēki var būt stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 http://pastebin.com/rtCZVa6r KAS PAR NAXUJ!?! ;dD:DDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 KAS PAR NAXUJ!?! ;dD:DDDDDD valves biroju meklēja bacards jo gribēja premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 valves biroju meklēja bacards jo gribēja premium Varbūt viņš vienkārši smagi troļļoja tevi ,jo esi lohs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 dafuq? :DDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Varbūt viņš vienkārši smagi troļļoja tevi ,jo esi lohs? tas neesmu es čatā, un nē, viņš netroļļoja, ja tu nezini pilnu stāstu, tad nelien, iztiec ar to kas ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 tas neesmu es čatā, un nē, viņš netroļļoja, ja tu nezini pilnu stāstu, tad nelien, iztiec ar to kas ir. nemaina faktu ,ka esi lohs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Jā, es tiešām gribēju atrast. Tajā brīdī tā bija manas dzīves izvirzītā prioritāte - tik augstu nospraustais mērķis. Tagad...kad pagājuši jau vairāki mēneši un mainījušies vismaz 2 gada laiki, izlasīti vismaz 30 Gūdmena dzērājstāsti, esmu kļuvis par pilntiesīgu TF2 premium lietotāju. Pēc šī...dzīve pagriezās par 180 grādiem, bet tagad atvainojat, man ir jāiet uz darbu. Jauku dienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 http://pastebin.com/rtCZVa6r Tas jau vecs stāsts, tik pat labi pārējie var norēkt tos, kas tikai tagad uzzin par šo joku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now