Jump to content
GIGN Forum

Fun Mapes A.k.a. Nakts Mapes

Traffic
 Share

Recommended Posts

Nu tā sanāca viena nakts, kad bija iespēja uzspēlēt cs pa nakti. Nu... ļoti jautri. Tikai jautājums: kādēļ tikai pa nakti??? sad.gifsad.gifsad.gif Skaidri zinu, ka tāda iespēja pa nakti uzspēlēt vairs nebūs. Un nēsmu jau es vienīgais kas nevar spēlēt pa nakti. It īpaši skolniekiem. Kas ir par pretenzijām ja fun mapes pa kādai reizei uzliktu arī pa dienu? 31.gif

gandriiz nekad (preciizaak, laikam vienu reizi esmu spelejis pa nakti kaadu stundinju) fun mapes, un buutu prieciigs, ja vinjas vareetu likt arii pa dienu, gribas arii kaadreiz uzspeeleet veco labo iceworld, vai kaut ko liidziigu, bet protams, ka vinjas buutu iespeejamas tikai ar votoshanu (tapat kaa kauds kaads cs_assault cs_siege).

kamon, cs tach ir domaaats prieksh speeleeshanas prieka, nevis lai speeleetu n'to reizi aztec dd2. un kur nu vel lielaaks funs kaa speeleejot fun mapes.

protams, zinu, ka shances ka shitaa uzliks ir minimaales, bet cereet jau nav aizliegts...

*atcerās laikus, kad gignā pa riņki (līdzīgi kā tagad aztec vai dd2) gāja leduspasaule*

ordinary - tas bija vēlāk...

Edited by vbyuer

Es jau nesaku, ka vajag no nakts pārnest uz dienu. Lai paliek naktī viss kā bijis. Tikai iemest dienā pa kādai reizei fun mapi. Pret nakti man nav nekādu iebildumi, jo estad nespēlēju. tongue.gif Vnk. savādāk tāda vienveidība sanāk katru dienu dd2, aztec, nuke u.c. smile.gif

Edd , nesaliidzini sevi ar citiem , taa mamma man visu laiku saka , domaaju , ir taisniiba.

Es arii ljoti gribeetu lai fun mapes laistu arii dienas mapciklaa ,jo tik tieshaam , man , piemeeram , iekshaas neseezh mociities liidz naktij lai vareetu uzspeleet kadu mazu , galjiigu karti , labpraat to dariitu pa dienu.Domaaju , ka ljoti daudzi pleijeri tieshi palaizh garaam riktiigo galju taapeec ka taa saakas tikai peec 12 , i to nevienmeer liek mazaas kartes wink.gif taapeec lai godiigaak pret citiem ,uzskatu , vaidzeetu arii dienas mapciklaa iepirst kaadu mazo galjas mapi

nu kad es maucu ilgās stundas, no vakara iekšā vēlā naktī, tad es pat nepamanīju, kā pienāca pusnakts un līdz tam man funmapes nemaz negribējās. atceros entās reizes enivej, kad tikai kādos divos man kāds piedāvāja funmapes spēlēt, līdz tam visi mierīgi ar mērenu tīmpleju visādus infernaļus, ņukes un treinus maucām. nu un enivej, CS varbūt ir fanam, jūs teiksiet, bet GIGN tomēr ir pietiekoši nopietns serveris, lai fun mapes būtu tikai vēlās stundās. un ļoti šaubos, ka tas mainīsies, jo visi GIGNieši, ja nekļūdos, šinī gadījumā ir vienisprātis.

EDD, tas ir sick, raut taa cs, ka nepamana pat cik ir pulkstenis zaban.gif

un es iisti neteiktu, ka gign ir tas nopietnaakaakais serveris, ja godiigi, itsevishkji pagajushaa laikaa, kad visi ar mikrofoniem kaut kaadus prikolus mutii (visi taisa "kill" rounda saakumaa, visi lec iekshaa de_odigy tajaa caurumaa utt), bet tapat esmu paarliecinaats ka worm&co sho nekad neatbalstiis.

haha, gigns tiešām brīžiem nav nopietns serveris - pēdējā laikā sabazarēšanas caur mikrofonu kūlīgi notiek happy.gif

a par funmapēm pa dienu - ne takš smile.gif Ko es te gari runāšu - jums jau tāpat tikai atbilde vajadzīga.

traffic un tu esi stulba dirsa, tam tekstam ne ar ko nav nekāda sakara.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...