raivisdotcom Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Viņam nav nepieciešama profesionāla palīdzība? Noderētu arī trešās klases latviešu valodas skolotājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Semorka ir tiešām īpašs un viņam ir bērns? Dievs stāvi klāt, 7 miljardi cilvēku uz planētas un idiotu netrūkst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 man žēl viņa bērnu, jo viņu tēvs uzskata, ka ir lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Man arī žēl Vai es vēl varētu iet skolā? Edited November 18, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Jā tu varētu, ja izpildīsi zemāk minētās prasības: 1) Izģerbies kails, uz krūtīm uzraksti GIGN.LV un skrien pa Rīgas centru kliedzot kā gorilla riesta laikā 2) Nostāsies uz kreisās kājas ar labo roku pie deguna un lēkājot nodziedāsi dziesmu mandarīnu dialektā no beigām. 3) Beigsi troļļot challenge for other users: mēģinam neatbildēt uz nevienu 7 postu, lai arī kā gribētos iebāzt acīs to, ka viņa IQ pārspēj pļavā augoša magone, un lai cilvēks mirst viens ar domu, ka bija GIGN lielākais lohs, un uz īsu brīdi apkārtējie par viņu interesējās Edited November 18, 2012 by DoubleT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Jā tu varētu, ja izpildīsi zemāk minētās prasības: 1) Izģerbies kails, uz krūtīm uzraksti GIGN.LV un skrien pa Rīgas centru kliedzot kā gorilla riesta laikā 2) Nostāsies uz kreisās kājas ar labo roku pie deguna un lēkājot nodziedāsi dziesmu mandarīnu dialektā no beigām. 3) Beigsi troļļot challenge for other users: mēģinam neatbildēt uz nevienu 7 postu, lai arī kā gribētos iebāzt acīs to, ka viņa IQ pārspēj pļavā augoša magone, un lai cilvēks mirst viens ar domu, ka bija GIGN lielākais lohs, un uz īsu brīdi apkārtējie par viņu interesējās Ak tu zīdaini, notīri tev kautkas tur pie lūpām palicis. Nothing personal. IQ tu mans lielais Edited November 18, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Es Tevi saprotu ! Tikai spēcīgākajiem cilvēkiem ir nospļauties ko par viņiem domā pārejie un dzīve ir daudz rožaināka , bet tev viņa tomēr nav tik rožaina vai ne ? Un tu to visu izliec te, jo virtuāli tas ir pofigs! Bet tomēr ir arī jasaprot, ka šeit ir atslodze no visa pārēja un Tu reāli traucē, varbūt tapēc tev tā neveicas dzīve ka tu traucē pārejiem, pat tāda sīkuma kā šajā forumā !?! Edited November 18, 2012 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Nē man te patīk, Spama sadaļā troļļot, smisļe pabazarēt ar kautko un tanī pašā laikā neparko man takš ir jāizstāv savs loha tituls. Esmu gign spama sadaļā uz neilgu laiku iesprūdis, otrdien jau braucu prom būs miers no mani jums!!! Edited November 18, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 laikam būs 7 jādzēš no tabulas āra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Varēj taisīt pooli, kuram pienākas Niks, Taitls - lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 nu jaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Ai, Jūs jau šeit visu esat nokārtojuši. Semorka ir pirmais, jo viņš centās būt pirmais. Browns ir pārspējis tūbiju par 1 balsi, tā varētu būt patiesība, ņemot vērā tās šausmas, kas tiek rakstītas. Par tūbiju ir iesūtīts materiāls no anonīmā: Ja tas tiktu iesūtīts ātrāk, droši vien rezultāts būtu krasi atšķirīgs Anyway, deadalive ar Tom. metās aliņam un liek man ar cashu, cash, kā tas nākās, ka es ar 1 balsi zaudēju? Pēc statistikas skaidri redzams, ka ir daudzi, kas uzvarētājiem mina uz papēžiem atstājot gaļīgas tulznas. Šo statistiku nav iespējams apstrīdēt, jo tā IR TIK FUCKING PATIESA, ka prieks. Tehnonūģis ir neviens cits kā Beefs, kurš māk izrēķināt pirmā topa uzvarētāju degradācijas līmeni pēc aprēķinātajiem nokrišņiem UK un Rēzeknē. Lai nu kā, aplausi visiem par visiem! Yo! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 tuubijs jau tikai buus prieciigs , statistika kaaps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 jā, es jau sabijos, kas notiek, ka negaidīti statistika kāpj, bet skaidrs, kas par lietu, viens āksts iemetis pavecāku skrīnu no manas dr.lv runā sadaļas. hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Varbūt kāds ieliks vel manas pirmās skolas dienas bildi? Vismaz pašam patīkami atcerēties bērnības sūdus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Tev bērnība vēl turpinās, tik sūdīgi tev, ka noliktavā. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 LOOL, tagad tik pamanīju, ka dasūkājies tik tālu, ka ticis pie title " Labs kaķīts - beigts kaķīts " par godu man GJ dyversant, čomojies tālāk ar šo brīnumu, varbūt tiksi līdz viņa līmenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Es savā noliktavā pa nedēļu nopelnu tik pat, cik jūs ar melnu muti LV mēnesī. Un man nav nevienam nekas jāsūkā, lai mainītu sev membertaitlu, pats varu samainīt. Bet, jūs kā vienmēr, visu ziniet labāk par manīm, lol. GIGN`s got tallents! p.s. membertaitls ir par godu zoofīļiem, nightmare Edited November 19, 2012 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Loģika nav tava stiprā puse. Laimīgi dzīvot tev kā daunim ar pilnām kabatām naudas Ok, topiks izsmelts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Mle palaidu garam sitik vertigu topiku Neesmu aktivs katra dienas foruma lietotajs, bet briziem teksti no cilvekiem te nak ara, tadi, ka kauns par forumu un ta lietotajiem, briziem liekas, ka ir personazhi, kas te sezh un gaida, ka varetu kadam uzdirst. Protams, tas padara forumu ''jautraku'', bet vai tas ir si foruma merkis, hvz. Pasi mes foruma un ta vidi radam kaadu gribam. Par daziem useriem, man tiesam ir zheel, bet taja bridi atceros, ka ari skoleni un viri zem 14 seit ir pieregistrejusies un tad ap sirdi paliek mierigaak +1 Nightmare, foruma sadi konkursini katru gadu jataisa, padara seit dzivi jautraku un gaisu tiraaku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Būtu jau jauki, ja šim pieietu nopietnāk un tos ākstus arī banotu ārā, bet dažam labam jau atliek paraudāt dyvītim uz pleca, lai atbano, lai turpinātu rakstīt savu nekam nederīgo sūdu Es sev gribēju moderu, lai attīrītu forumu no drazas, bet, tā kā phuns un debīls čoms dažam moderam ir tuvāks par to, ko tādi te raksta, tad man neceļās rokas turēt striktu garu, ja tas tiek noniecināts un ignorēts. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Nu par manu atbalstu vari neuztraukties, es piedalos Projekta '' gudri dirsts nav malku cirst banosanas ballite 2012'' Aaa un lai butu visiem skaidrs, es te nerunaju par cilvekiem, kas divaini izturas vai uzdod stulbus jautajumus, bet tadus, kas metajas ar 3stavigiem vardiem un grauj forumu, ka telpu kur ir vieta informacijas apmainai, nevis kanalizacijai.... p.s. Un man pie kajas, kurs kuram ir draugs, virieshu milestibai ir vieta gulta nevis foruma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts