Jump to content
GIGN Forum

Xm

.iso
 Share

Recommended Posts

veletos palugt xm. spelejot pa naktim, kad spele uuber dzeki. pakaroties serv. sanak spelet 2 reizes pec kartas aztec. man jau taa tas aztec tracina, bet ka vel jaspele vinju 2 reizes pec kartas .... tad ir pavisam jautri. ar komandu xm domaju nekadi briinumi nebutu, ja man iedotu! nebutu taa, kas es visu laiku liku 2 mapes un uz prieksu.

vispaar jau man nav un nekad nebija iebildumu un manis pec es tev uzliktu tulit to xm, bet es laikam gribu dzirdet vel kaada cita domas. btw tas tavs arguments par d2 nav nekaad speeciigais. votes uz inferno, nuke, train, cbble - nostraadaa tikpat efektiivi.

uzliekot voti, ja vinji tieshaam nobalso, lai paliek tas aztec, tad laikam jau tas ir tas, ko tauta veelas (mees tak ljoti labi zinam, ka admin acc nevar izmantot savtiigiem noluukiem (tipa: man shitaa karte besii, shito nespeeleesim))

es katrā ziņā esmu pret xm komandu kā tādu,neredzu nepieciešmību izņemot varbut personām osoba pribļežonām k imperatoru pēc šīs komandas,ja ir votemap pilnīgi pietiek.Bija jau viens sviests te kādu laiku atpakaļ,neatceros kurš,bet admins mainīja mapes kad pats sagribēja.Kā jau Bijach teica ja nobalso vai nenobalso par kādu mapi,tad tā ir tautas griba.

Es tomeer gribeetu runaat par labu xm. Nezinu vai tieshi biistam, bet principaa vispaar, ka sapraatiigiem adminiem vareetu dot. Ar domu, ka ja novoto 11 no 20 cilveekiem par, tad ar votemapu tomeer nenomainiisies karte. Bet principaa, taa kaa demokraatija un taa kaa vairaak kaa puse grib citu karti, tad jau ar xm vareetu tomeer nomainiit.

Un taa kaa esmu alternatiivo mapju piekriteejs, un biistam arii aztec & dd2 neiet pie sirds, tad no taada viedoklja, protams, neiebilstu.

Bet nu principaa tieshaam jo mazaak xm, jo labaak smile.gif

piemineeji teju vieniigo variantu, kad lietoju xm. bet kamon, biists speelee naktiis un tad alternatiivaas kartes manupraat nav gluzhi veelamas (iznjemot funmapes). no otras puses man biists liekas pietiekoshi sakariigs, lai dabuutu xm. ai, es nezinu.

Bīstam, kā tipiskam nakts adminam un kārtības uzraugam jau varētu iedot to komandu, jo naktīs viss ir citādāk, kā pa dienu. Dienā, kad spēlē saprātīgi (+/-) spēlētāji, tā komanda vispār nav vajadzīga. Ar šīs, proti xm, komandas dalīšanu spēlētājiem ļoti jāuzmanās, bet Bīsts ir praktiski vienīgā kandidatūra, ko es atbalstu.

nu kaa... .iso (real nick: L-Beast smile.gif ) it kaa sakariigs daudz maz, un cerams, maacees apieties ar shiim tiesiibaam. Galgalgalaa, ja jau shis muus naktiis sargaa, var jau vinjam arii pieshkjirt papildus priecinju (reizee pienaakumu)

p.s. ej lielajaa pasaulee un pielieto savas jaunaas speejas

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...