Mockingjay! Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Vecums: 24 Nodarbošanās: Strādāju maiņu darbu kā jau baltais nēģeris. Esmu krupjē. Pieredze CS: Kopš CS 1.1 laikam īsti neatceros. Biju admins clan.lv ~ 5 gadus. (Ar niku - LLlyT) Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Kā jau visi admini sekošu kārtībai serverī. Banošu čiterus, kikošu lagerus, slejošu/slapošu kemperus. Spēlēju regulāri - 200h kopš restarta. Tātad varēsiet rēķināties ar vēl vienu patstāvīgu, atbildīgu adminu. Admini kas atbalstītu manu kandidatūru ir l1nk1n, Spa[n]ky un Mca. (Jautāju viņiem kaut kad ļoti sen, kad l1nkin vēl spēlēja war3) Runājot par foruma postiem - tie 50 man nav, bet es regulāri čekoju kas jauns,bet uz postošanu gan slinks. Komandas, kuras es vēlētos - slap, slay, kick, gag un varētu arī ban. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Visu laiku, kad ir kāds kas spēlē! Parasti tas ir pirms darba. Statos var redzēt. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...ayer.php?id=915 Reģistrētais niks vēlamajā serverī: Mockingjay! Edited October 17, 2012 by Mockingjay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Atbalstu uz def access paku + vote. Spēlē bieži, uzvedās kārtīgi. Pēc pieteikuma arī var saprast, ka galva strādā. Veiksmi! Edited October 17, 2012 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Kā jau aprakstā minēju - atbalstu. Būs, kas ieņem burq vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 iemacies manu niku pareizi uzraxtit ^^ Un starpcitu es speleju ik pa laikam ar dazadiem nikiem Es neitrals, par cik nedaudz pa retu apgrozos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Atbalstu. Spēlē bieži, ir labs pipars kam smadzene īstā vietā ! Arī dotu def acc + vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rrysx Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Protams REC! Bieži spēlē, ir skills, ir prāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Atbalstu, nosvērts spēlētājs, nekad nav izrādījis agresiju, labi spēlē, bieži spēlē, un vēl var turpināt šo sarakstu. Nu katrā ziņā, cik esmu ievērojis, saprāta līmenis viņam ir augsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Rec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 (edited) pacenties kaut ko forumā parakstīt. aktivitāte forumā varbūt nav tik ļoti svarīga priekš adminēšanas serverī, bet te vismaz par tevi var kādu bildi uzburt, proti, kas par piparu esi. te pietiek kapa kluso adminu. ierakstīju šeit, jo izlasot šādus pieteikumus ir prieks, ka cilvēki, kas šo spēli kustina ilgu laiku, ar laiku nonāk gignā. nav jau protams tie laiki, kad "komjunitiju" bija daudz, bet tomēr ir un izdzīvo stiprākie un ar šādiem papildinājumiem GIGN tikai iegūst. savādāk pēdējā laikā, cik ir pasekots, te nedaudz dažiem jaunajiem censoņiem nav īsti saprašanas, kas ir GIGN un admins šinī valstībā. Edited October 20, 2012 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingjay! Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 Ja es visu pareizi sapratu, tad pagaidām nekā ? Aktīvāk forumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Tas neko nenozīmē. Pagaidi, drīz Teddy vai samurays tev uzliks accessu. Ja neuzliks, atdošu savējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Teddijs ir slinks lops. Tur arī visa problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Uzliku, voti gan nāksies pagaidīt. Ja redzi spēlējam serverī Maita, droši bano bez domāšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts