Jump to content
GIGN Forum

Rrysx

Mirstīgais
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Rrysx

  1. Besi visi šitie sīkie tītari, kas pie savas klaviaturas piesēdušies un tēlo nez kādus gudriniekus. Paklusē sikais mēsl! Lai Tev dzīve izdodas, jo izskatās, ka nav nākotnes. Kārtējā pabira!
  2. Šis cilvēks pat čīterus neatpazīs, vakar abi divi ar U mad bro? dirsa man par wh. Beigās U mad uz manis uzlika voti protams par mani sabalsoja, bet labi, ka man ir imunitāte! Pēc tam tas pats batjana samaina uz niku Klāvs, kaut ko sāk braukt virsū - atkal... Tā tas ir.. Bet nu sen esmu samierinājies, ka man pubā tiesības nedos, bet tā pat varu nobanot čīterus caur war3 serveri! =) Patiešam ceru ka šis briļainais sūds netiks pie tiesībām
  3. Ja godīgi aizdomājos par Tumšo. Kā pie velna viņš var tikt pie acc? Viņš pats pus mapi stāv afk, tad vēl tēlo veci ar suvu acc.. ehh, kādreiz tā nebij.
  4. Man vienmēr tāds niks ir bijis, tik es nespēlēju pub, bet gan war3, gg, csdm! Taisiet ciet!
  5. Neko smieklīgu tur neredzu, visu rītu spēlē kaut kādu de_box, kāda gan atšķirība kuram ir tas acc kuram nav. Ja esmu gign adminējis vismaz kādus 4 gadus un tagad skatās kaut kādas stundas, bet gribas dažreiz no rīta normāli užšaut - normālā kartē. Varbūt pirms 4 gadi saprastu ka 200 - 400 stundas obligāti, bet tagad.. Nu labi nebūs, nebūs. Tas tik mans viedoklis.
  6. Stundas nepieciešamās man protams nav, bet ik pa laikam uzspēlēlēju un saskaros ar to kad no rītiem nav neviena admina un jāspēlē kaut kāda de_box, kur viens gudrinieks mētā savas he. Būtu jauki ja man piešķirtu mazo paku, lai būtu kadas iespējas šo situāciju labot.
  7. Ir redzēts un pamanīts arī war3. Kur viņam arī ir pāris stundas, bet noteikti būtu labāks acc nēsātājs nekā Kristīne.
  8. Stundu daudz, čiterus atpazīs, lai jau tiek! :] REC
  9. Piekrītu Mcaa un Creat. spelētājs ar galvu uz pleciem. Drosi var dot prasīto.
  10. Cik pēdējā laikā paspēlēju cs.gign.lv, likās normāls, bet nu stundas daudz pa maz.
  11. Sveiki! Nu jau man kadu laiku ir acc, bet bez šiem flagiem nevaru iztikt! Atradīsies vienmer kads gudrinieks, kas nepildīs misiju!
  12. Protams REC! Bieži spēlē, ir skills, ir prāts.
  13. Niks: Rrysx` Vecums: 21 gads Pieredze - Spēlēt sāku kad man bij kādi 12 gadi, bet ir bijuši pārtraukumi. Visus šos gadus pārsvarā esmu spēlējis GIGN serveros. Labums no manis? MM neesmu nekāds tur pro bet top20 spēlētājs esmu, māku atšķirt čīterus un pēdējā laikā bieži spēlēju šajos serveros un bieži vien ir nekārtības, skraida džeki ar speedu un ātri vien serveris ir tukšs. Spēles laiki? Esmu studens, tad spēlēju ap pēcpusdienu dažreiz arī pa nakti. Stati: http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=114 pirms reseta bija pāri 100h. Spēlēju arī aktīvi war3, bet nu adminu pašlaik tur pietiek - http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=5 ( tas tā tik smukumam) GG statu laikam nav. Prasījis nevienam adminam neesmu, bet nu problēmas ar adminiem šajos serveros ir! P.S doma ir par ban,kick,gag
×
×
  • Create New...